yandım ki ne yandım kızlar

tam olarak okumadınız galiba ortada bebek yok kese boş çıktı arkadaşım ben yeterince üzüldüm yıprandım zaten anlamadan dinleden yorum yapmyın artık allah beni duydu ne dualar ettim ona sığındım iç kanama vardı kese bozuktu neyi aldırdım ne diyosunuz nolur yapmayın ben durumumla ilgili arkadaşları haberdar etmek için burdayım herkese desteğinden ötürü verene de vermeyene de teşekkür ederim allahım kimseye yaşatmasın inşallah

çok şanslısınız, bu durumu atlatmışsınız.allah dualarınızı kabul etmiş,sevindim sizin adınıza.
şimdi siz doğum yapmış sayılırsınız,size iyi bir bakım gerekir.geçmiş olsun.

Rabbim bir daha yasatmasin insallah

kararınızı her neolursa olsun yanlış buluyorum....yaptığınız yanlışın allah katındada yeri olmadığını düşünüyorum...ama sizi yargılamak yerine yardımcı olmayı isterim tabi...karar sizin...ama ben olsaydım 10 çocuğumda olsa herneolursa olsunki 11.ye asla kıymazdım...RABBİM in işine karışılmaz ama keşke sizin gibi insanlara vericeğine bu yavruları senelerce uğraşan,bebek uğruna milyarlar döken gece gündüz bunun için gözünün yaşı dinmeyen kadınlarımıza verse keşke...
ama RABBİM in bildiği bir iş varki size layık görmüş bu minik yavruyu...
peki şuan nasılsın nasıl hissediyorsun kendini,vicdanın rahatmı,bunları seni yargılamak için sormuyorum yanlış anlmanı istemem ama sence değdimi??

keseniz boş çıkmış galiba bunun için sevindim ama yazdıklarımın hala da arkasındayım bi çok arkadaşımada katılıyorum...eğer keseniz boş çıkmasaydı bunu yapmaktan vazmı geçicektiniz...bu sadece vicdanınızı rahatlatmak için size verilen bir şans olsa gerek herneyse hayat sizin...kararlarınıza saygı duymakta bizim görevimiz olsa gerek ama düşündüğümü söylemektende geri kalamicaktım doğrusu

Ya bu sitede herkes Allaha inanmak zorundami? ne bicim yorumlar bunlar ya? Yok Allahtan korkmadinizmi yok gunah islediniz yok nasil kiydiniz.. Ya dogurmak zorundami istemiyorsa dogurmaz!!! kürtaj yapmak yasakmi turkiyede?? haa eczaneden ilac almis icmis o yanlis tamam doktor kontrolunde kürtaj olunmaliydi.. Kimse bebegini gule oynaya düsürtürmüyor bu arada ve evet kazanen hamile kalinabiliniyor cok bilmisler

arkadasıma aynen katılmakla beraber kendını ınanclı sayıp kou sahıbıne azarlamaya varan yazılar yazan arkadaslara naçızane knıyorum . herkesın hayatı kendıne . cok hassas bı konu kımseyı kırmak ıstemem ama . bırılerının cocuk sahıbı olamaması dıgerının sucu degıl . yanı couklarını aldıran kadınlar yuzunden rezervler bıtıpte dıger hanımlar hamıle kalamıyo degılddır sanırım. ayrıca 40 gunlukken ruhun uflendıgı canladıgını dın adamlarınca kabul edlır. burda bılıp bılmeden ınsanların kendını kotu hıssetmesıne sebep olmamalıyız. aslolan yardıma ıhtıyacı olan bır ınsan burda derdını paylasmısssa yargılamak yerıne onaylamasak ta dedfını paylasmaktır .

Sadece 4-5 kişi haricindeki herkes sadece arkadaşımızı suçlayıp kötü hissettirmekten başka bişey yapmadı...Hayır şunu anlamıyorum..Bende Allaha inanıyorum ama Cennet cehennem ne için var...İnsanlar birbirini yargılayıp cezalandıracaksa en ufak bir konuda bile...? Bu demek değil her konuyo öteki dünyaya bırakıyoruz.
Zaten cinayet gasp yada hırsızlık gibi konular yasalarla korunuyor. Aynı yasalar belli bir süreye kadar kürtajada izin veriyorsa hiç kimse bir diğerine hamile kaldıysan doğurmalısın doğurmazsan sen kötüsün berbatsın diyemez....
Asıl insanlık cidden kendini kötü hissedip yardım isteyen hemde sadece psikolojik destek belki dr. konusunda yol gösterimi isteyen birine yardım etmeyi gerektirir.Arkadaşa soruyorlar bebeğin hayatının günahı falan diye ? Peki yarattıkları psikoloji sonucu arkadaşımız kendine zarar verseydi onlar bunun altından nasıl kalkacaklardı acaba.....?Okuyorumda yorumları tecavüzden diğer çocukların ölümüne kadar edilmedik laf kalmamış....Hangisi daha günah bende merakla bekliyorum doğrusu..............

Tooovbee deyin, sizi kim yaratti bunu soyleyin bakiyim bi... kafirler inanmaz, bizler Elhamdulillah muslumaniz ve Allaha inaniyoruz eminim cogu arkadasta bu sekilde dusunuyordur.........yazik......

Nekadar bilgisiz oldugunuz belli, kurtaj dinimizde H A R A M arkadasi rahatlatmak icin dinimizden tavizde veremeyiz...dogru ne ise ODUR..

Son düzenleme:
Bir_kadin arkadaşım yazdıklarını alıntı yaptım çünkü düşündüklerimi çok güzel yazmıştın....Guz_1 arkadaşımında yorumu da eklenince sana katılıyorum demeyi unuttum.....
O kadar ağır eleştiri ve suçluluk duygusu yaratacak yorum yapılmışki eğer bende bile geçmişimi sorgulama etkisi yarattıysa konuyu açan arkadaşımızda nasıl etki yarattğını düşünemiyorum bile.....

bazen insanlar imtihan edildigini unutuyorlar..karsisindaki insana hücüm ediyorlar ..buda cok ayip...ne olursa olsun insan kendini frenlemeli

biz bebek sahibi olabilmek için 3 sene uğraştık ama hala olmadı
siz nasıl düşürmek için ilaç kullanırsınız aklım almıyor
lütfen kendinize gelin sırf size demiyorum sizin gibi istemeyen bir çok insan vardır
lütfen lütfen lütfen Allah iyi demez sakın

hayat bu işte hatalarımız elbette olacakki ders alacağız... hiç üzülmedende hayat çekilmez. olan olmustur gelecege bakmak lazım...

ve düşmesi için bekliyorum diyorsunuz inanmıyorum nasıl kıyarsınız içinizdeki canlıya mafoldumben çok kötü oldum

insanlar bazen hayatta öyle caresiz kalırki ne yapacaklarını bilmezler.. sende sanırm öyle olmususun... yanlış veya dogru karar vermissin bunun hesabınıda yapmısınızdır zaten bizde epey cocuk istemiştik olması için neler yapmadıkki apuk supuk bi sürü sey buda onun tam tersi gibi bazıların ister olmaz bazılarıda istemez...

yalnız hepsini okuyamadım ama inşallah kayda deger bir sebep vardır... bazıları var sebepsiz yere aldırıyorlar o kötü işte

yalnız hepsini okuyamadım ama inşallah kayda deger bir sebep vardır... bazıları var sebepsiz yere aldırıyorlar o kötü işte

anladığım kadarıyla sebepsiz 1 oğlu varmış ve bu kaza olmuş
ilkide onun çocuğu ikincide
Allah oğlundan çıkarır nasıl korkmuyorsun Allah korusun
ya anne nasıl kıyar çocuğuna anlamıyorum

anladığım kadarıyla sebepsiz 1 oğlu varmış ve bu kaza olmuş
ilkide onun çocuğu ikincide
Allah oğlundan çıkarır nasıl korkmuyorsun Allah korusun
ya anne nasıl kıyar çocuğuna anlamıyorum

Okumaya son sayfalardan başlarsanız daha doğru bilgilenirsiniz diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…