Kimisi bebek olsun etrafa para döker kimisi de olmasın diyeeeee allah ın verdigi canı öldürmek için cırpınırrrrr kardes yaptıgın davranıs hiç hos degil sen o ceni öldürmekle büyük büyükkkkkkkkkkkk bir vebal altına girmişsin bunun hesabını nasıl vereceksin allah a.....................can ya can...........allah ın verdigi canı allah alır sen alamazsınnnnnnnnnnn bu durumda sen allah a sirk kosmussunnnnnnnnnn.......
çok şükür iyiyim teşekkür ederim az da olsa hala kasılmalar yaşıyorum uyanıkken kürtaj oldum çünkü o anı anlatmam mümkün değil yaşayanlar beni çok iyi anlayacaktır bacaklarımı korkudan ne kadar sıktıysam hala titriyor ve ağrıyor ve en kötüsü doktorlarımız bazıları yani boş keseyle dolu keseyi ayıramıyor ve ben bu yüzden hem burda yıprandım bir haftam çok kötü geçti şunu da belirtmek istiyorum hastane 5 haftalık falan dedi ben en son 16 mayısta ultrasona girmiştim tedavi gördüğüm için o zaman bişey yoktu adetim 5mayıstı buna göre bişey olsaydı 5 haftalık olurdu doktorum tam ayın 20sinde olmuş dedi 2o günlük bi kese bu yüzden boş dedi
Ya bu sitede herkes Allaha inanmak zorundami? ne bicim yorumlar bunlar ya? Yok Allahtan korkmadinizmi yok gunah islediniz yok nasil kiydiniz.. Ya dogurmak zorundami istemiyorsa dogurmaz!!! kürtaj yapmak yasakmi turkiyede?? haa eczaneden ilac almis icmis o yanlis tamam doktor kontrolunde kürtaj olunmaliydi.. Kimse bebegini gule oynaya düsürtürmüyor bu arada ve evet kazanen hamile kalinabiliniyor cok bilmisler
Ya bu sitede herkes Allaha inanmak zorundami? ne bicim yorumlar bunlar ya? Yok Allahtan korkmadinizmi yok gunah islediniz yok nasil kiydiniz.. Ya dogurmak zorundami istemiyorsa dogurmaz!!! kürtaj yapmak yasakmi turkiyede?? haa eczaneden ilac almis icmis o yanlis tamam doktor kontrolunde kürtaj olunmaliydi.. Kimse bebegini gule oynaya düsürtürmüyor bu arada ve evet kazanen hamile kalinabiliniyor cok bilmisler
bazen insanlar imtihan edildigini unutuyorlar..karsisindaki insana hücüm ediyorlar ..buda cok ayip...ne olursa olsun insan kendini frenlemeliarkadasıma aynen katılmakla beraber kendını ınanclı sayıp kou sahıbıne azarlamaya varan yazılar yazan arkadaslara naçızane knıyorum . herkesın hayatı kendıne . cok hassas bı konu kımseyı kırmak ıstemem ama . bırılerının cocuk sahıbı olamaması dıgerının sucu degıl . yanı couklarını aldıran kadınlar yuzunden rezervler bıtıpte dıger hanımlar hamıle kalamıyo degılddır sanırım. ayrıca 40 gunlukken ruhun uflendıgı canladıgını dın adamlarınca kabul edlır. burda bılıp bılmeden ınsanların kendını kotu hıssetmesıne sebep olmamalıyız. aslolan yardıma ıhtıyacı olan bır ınsan burda derdını paylasmısssa yargılamak yerıne onaylamasak ta dedfını paylasmaktır .
2 yaşında bi oğlum var 4buçuk yıllık evliyim ve istemeden hamile kaldım 4 haftalık şu an düşmesi için ilaçiçtim içim rahat değil vicdanım beni sorguluyor eşimde bende hiç tartışmadan aynı anda aynı kararı aldık birden kullandım ilacı ama dünden beri bekliyorum düşmüyor sıkıntısı beni mahvetti düşmesi lazım içtiğim ilaç zarar veriyomuş bide doktordan öğrendim henüz gebelik sayılmıyormuş biraz içim rahatladı ama yine de huzursuzum yardım edin kuızlar bana kısa sürede dardan kurtulmak istiyorum allahım olmayan ve isteyen herkese nasip etsin inşallah
yalnız hepsini okuyamadım ama inşallah kayda deger bir sebep vardır... bazıları var sebepsiz yere aldırıyorlar o kötü işte
anladığım kadarıyla sebepsiz 1 oğlu varmış ve bu kaza olmuş
ilkide onun çocuğu ikincide
Allah oğlundan çıkarır nasıl korkmuyorsun Allah korusun
ya anne nasıl kıyar çocuğuna anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?