yandım ki ne yandım kızlar

kan sulandırıcı ilaçlarda düşüğe neden olur ben yorum bile yapmak istemiyorum Allah affetsin bebeğe acısın

ben hamile oldugumu öğrenmeden önce 10 gün kadar antibiyotik ve ağrıkesici kullandım
bıraktıktan bir hafta sonra öğrendim
çok şükür sağlıklı görünüyor ama bazen aklıma takılıyor ya vermişse diye
inşallah o bebişe de bişey olmamıştır zehirlenerek acı çekerek ölecek annesinin karnında minicik can

ben konu sahibine birşey mi oldu diye düşünmekteyim açıkçası o ilaç hem bebeğe hem kendine de zarar verebilir.inşallah sağlıkları yerindedir.

anneliği tatmış yavrusunu kucağına almış birinin evladının diğerinin canına kıymak istemesini anlayamıyorum bir türlü anneliği gerçek anlamda tatmış biri bunu yapamaz annelik çok kutsal bir mevki eğer ki bebek düşünmüyorsan tüm önlemleri sonuna kadar alacaksın o yavrunun canına senin kıymaya hakkın yok ilki evladınsa bu da evladın yüzünü görmemiş olman bunu değiştirmez Allah affetsin

aynen katılıyorum bende çok şaşırdım nasıl böyle bir şey yapabilir anneliği tatmış biri pess o cana nasıl kıyılır işin günah kısmını hiç yazmıyorum bile bir çocuğa sahip olmak için neler yapıyo insanlar nasıl uğraşıyorlar ne diyeyim allahım olmayanlara versin isteyene versin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: sizide allah affetsin

kusura bakmayin ama sadece pessss diyorum
hangi devirde yasiyoruz allah askina??
madem o kadar darda kaldiniz ilacla bebegi öldürceginize gidip kürtaj olsaydinizya
hos ikiside ayni sey ama yinede....

Son düzenleme:
ben seni tanıyorum selcanefe 2008 şubat ya da mart annesisin
ben de 2008 mart annesiyim
o topicte çok konuştuk
senin oğlunun gaz sancısına az çözüm aramadık
o zaman çocuğunun acı çekmemesi için herşeyi yapan sen
şimdi içindeki canlıyı öldürüyorsun
yanlış yapmışsın ne diyelim

ben de bu ay hamile kalmak istiyorum belki de hamileyimdir bilmiyorum henüz belli değil
yani aradaki yaş farkı ideal ne az ne çok
neden istemiyorsun

Benim anlamadığım bir şey var,iki ay kendi çabamızla korunduk ne demek?
Diğer korunmalar başkalarının çabasıyla mı?
Yani sanırım spiral hap dışındaki yöntemler kendi çabası oluyor..
O zaman ben on senelik evliyim,hep kendi çabamla korundum,çok yoruldum artık başkaları çaba göstersinakannehir
Şunun şurasında iki ay korunmayı becermek de zor olmasa gerek,özür dileyerek söylüyorum,prezervatif denen bir şey var ve bunu kabul etmeyen erkek sex yapmasın o haldelmaz:
Sonra işte böyle bin bir türlü bahaneye sığınarak,yapılan bir canı yok etme çabasını haklı göstermek ve vicdanını dolandırmak için daha çook topik açarsınız..:a015:

keşke içmeseydin ilaçı ya bebek düşmezse ne olacak keşke ilaç kürtaj olsaydınnn o minnacık cenin anne karmına düşmesi için yanan o kadar insan var ki cok üzüldüm

hey allahım ya ,vicdanını rahatlatmak için açmışsın konuyu ama ,hiç güzel şeyler söyleyemiycem malesef ,nasıl ya nasıl ,nasıl tedbir almazsınız ,neden korunmazsısnız ,madem küçük bir çocuğunuz var ve bebek istemiyorsunuz neden korunmuyorsunuz ..sonrada burada vicdan yapıyosunuz ,,pes..

2 yaş çok güzel bir fark keşke doğursaydınız ikisi ayna anda büyür arkadaş gibi geçinirlerdi ömür boyu tıpkı ablamla ben gibi. neyse hakkınızda hayırlısı olsun ama üzüldüm şahsen. masraf olarak ekstra bir durum olmayacak çok fazla şuanda bebeğiniz zaten küçük aynı şeyleri paylaşarak büyütebilirdiniz.. ama kısmet dediğiniz gibi allah çocuk özlemi diye bu forumda sürekli ağlayan üzülen insanlara nasib etsin.

arkadasşar bence ne elinizi nede kafanızı yorun bu yazı için çünkü konuyu açan arkadas 1 tane yorum yapmış ve bizim yorumlarımızı begenmemiş.baskada yazmamış zaten....demekki gerçekleri duymak istememiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…