onu dedinizde aklıma üst komşumuz geldi 4.çocuğuna hamileydi. yok bakamam edemem dedi aldırdı bebeği 2 gün sonra biri 7 biri 8 yaşında olan 2 kız çocuğuna araba çarptı.8 yaşındaki öldü 7 yaşındaki aylarca komada yattı. Allah'ın işi iste.
hiç bir bahane, bana göre bir canlıya (helede kendi canınından olan canlıya) kıymak için geçerli değil
Bebeğin akıbeti ne oldu?
burdayım sorun cevaplayayaım hadi bekliyorum neyi anlamadınız neye kızıyorsunuz bakın uyku girmiyo gözüme
tabiki allahin bir bildigi var fakat bu kendiligiden dusecek olan bir bebek deil
bu bebegi siz ozellikle olduryosunuz.
hala dusmesi icin ugrasiyosunuz ve allahin bir bildigi var demeyin yaa
anlamak istemiyon değil mi bbek zarar görmüş hücrede eksiklik varmış zaten kanamam var neyin peşindesin arkadasım doktorlardan iyi mi biliyosun bana böyle eziyet ediyorsun ama allah karşılığını sana çektirir inan buna
Sorumun cevabını alamadığım için sağlıklı bir cevap olmasa da yazıyorum.
Hamile kalmamanız gereken bazı ilaçlar alıyorsunuz.Yani bebeğinizin sağlıksız doğacağı endişesi ile mi 2. bebeği istemediniz?Sebeb bu mu bunu merak ettim.
Yoksa;
Yazınızdan asıl anladığım gibi bir sebebten ötürü bebeği istemiyordunuz ilaç içtiniz şimdi de bize ilaç içtim ama zaten ilaç alıyordum bişey farketmeyecekti mi dediniz?
Ne yazdığımı ben bile anlamadım.Yaptığınızın elle tutulur bir yanını görmek içim çaba sarfediyorum
Umarım bebeğiniz önceden ve şimdi içtiğiniz ilaçtan etkilenmemiştir ve sağlıkla doğar.Bunu istemez misiniz?
bebek şu an 20günlük bile değilmiş 9mm yırtık bir kese var nolur biraz yardımcı olmayı güzel kounşmayı deneyin benim içinde bulunduğum durumu anlayamazsınız yaşamadıysanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?