yandım ki ne yandım kızlar

Benim bir arkadaşım da spiral den hamile kaldı...

Spirali kaymış o şekilde kalmış.

Pes ya tamam bir bebeği istemezsiniz zamanı olmadığını düşünürsünüz aldırırsınız ama zehirlemekle aynı şey ilaç içmek. Hiç doğru birşey değil.

yazık ben cok üzülüyorum böyle seylere onunda doğmaya hakkı var ne sucu varki onun.benımde oğlum ıkı yasında belkıde bende suan hamıleyım ama asla sızın yaptığınızı yapmam yavruma kıyamammm.

hemen doktora git o gereken bilgi
verecerecektir geçmiş olsun

canım ya sonuçta 4 haftalık 1 aylık olmuş bile.niye böyle bişey yaptın.düşmesi gerekirken düşmemesi belkide Allahtan çocuğunda 2 yaşındaymış ne güzel aralarındaki yaş farkıda çok olmayacak birden büyüyecekler.bakmak için durumunmu müsait değil.yapma tatlım ya yazık günah.

niye kürtaj yaptırmadınız ki madem istemiyorsunuz?
düşürmeye çalışmak bana cahilce geldi..kusura bakmayın..
doğru dürüst kürtaj yaptırmak varken..

şu işe bak yaa:sinifsinif:

Sitenin bir bölümünde ÇıFT ÇıZGı görmek için yanıp tutuşan anne aday adayları

Bir bölümünde ise yavrularını öldüren katil bir anne baba :umursamaz:

anlamıyorum bu insanlarımafoldumben

Ben Bu düşük haplarının türkiyede yasak olduğunu Biliyordum umarım BeBeği sakat bırakmaz ya da kusura neden olmaz.. kürtaj yaptırsaydınız daha iyi olurdu, ama kullanımı ülkemizde yasak olan ilaçlara güvenmek ne derece doğru olur ki.. Bence doktora gidin, gerekirse kürtaj yaptırın yoksa size de Bişey olaBilir.

bilyorum canim ama inan dayanamiyorum
ben o bebege sahip olmak icin neler vermezdim.
kusura bakmayin cok kotu oldum
mafoldumben

akasia seni çok iyi anliyorum cok sevdigim ablam seninle ayni dertte 6 senelik evli ama cocugu olmuyo oda eminim bu konuyu okusa çildirirdi bi bebegi olmasi için neler yapmazdi ben onun yaninda oldugum için hissediyorum yasadiklarini dayanamiyor oda suan tüp bebek tedavisine basladi insAllah Rabbim tedavide güzel sonuç verir :Saruboceq:

cahillik dicem ama evlenip cocuk yapip arkasindan yine hamile kalipta eczaneden dusurmek icin ilac alinacgini biliyorsaniz ve gelisim surecini netteki videolardan izleyip neyin ne oldugunu anlamaya calisiyorsaniz siz cahil falan degilsiniz...

cinayetten farki yok yaptiginizin...

neden yaptın anne diyecek birgün...çünkü ben diyorum isyan ediyorum ağlıyorum ve nnemden bazan nefret ediyorum..nedenmi...annemde beni düşürmek için çok ilaç içmiş ama rızık işte doğmuşum..fakat daha 5 yaşından beri çok ciddi bir pco hastasıyım 3 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyyor...adet hiç olmam..kıllanma kilo sinir panik atak hepsi var ve bu hastalık anne karnında başlayan bi illetmiş...doktora git aldırki ilerde benim gibi cı çekmesin....

ne çeşit insanlar var yaa
kimisi bulamaz
kimisi bilemez
ben bebeğim düşecek diye korkarken sizin yaptığınız şeye bir bakın ya
Allah hakkınızda hayırlısını versin

canım Benim yaa çoook üzüldüm inan =( annen Bilseydi hiç Böyle Bişey yapar mıydı.. evet düşük hapları ülkemizde yasak arkadaşlar kesinlikle kullanmayın.. çok ciddi sorunlar çıkaraBilir.. annemin teyzesi de BeBeğine çok küçükken ağlamasın uyusun diye arkadaşından aldiği Bi ilacı içirmiş, doktora gittiğinde doktor çıldırmiş sen ne kadar cahilsin sormadan etmeden neden Böyle saçma sapan ilaçlar içiriyosun çocuğa diye. çocuk dediğimiz kadın şimdi 35 yaşında ve zihinsel engelli =( nedeni de Bu ilaçlar.. Böyle her duyduğumuz ilaca Başvurmak çok tehlikeli hele de BeBeklerimiz için..

kürtaj diye bir şey var ve yasal bu memlekette..
yani madem istemiyorsun,düşürmek için uğraşmak ne kadar mantiksiz..
gidersin kürtaj yaptırırsın..
ben neden hap alındığını anlamadım,anlayabileceğimi de sanmıyorum..

bu arada yasal değil ise hapı nereden buldular ki acaba?

konu sahibesi konuyu açtığına açacağına pişman olmuştur onun için uğramıyordur buralara...

olan olmuş artık gerekenler söylenmiş.
en kısa zamanda bir uzmana gidip etraflıca bir bilgi alma, konuşma yapsanız iyi olacak.
bizler burada sana yardımcı olamayız...

konu sahibi derdinze derman olamadik heralde
veya isine gelmedi yazilanlar
ugramadiginiza gore
:1closedeyes:

konu sahibi ne yaptı acaba merak ettim.mutlaka istemeden olmuştur bu olası ama bebeğinize zarar vererek kurtulmaya çalışmanız çok acı. allah yardımcınız olsun.umarım bebeğinizden kurtulursunuz lakin , bebeğiniz için en sağlıklısı bu bence.

evet burcu arkadaşımız çok haklı arkadaşlar, türkiyede yasal olarak kürtaj hapı diye bir şey yok. kürtaj hapı olarak bilinen bu haplar bildiğimiz regli söktürücüden başka birşey değil. ama bebeğe zararı varmı yokmu bilemiyorum. yasal olmamasına rağmen eczanelerde el altından mı satılıyor acaba :sm_confused:

gebelik sayılmaz mı? döllenmeden itibaren gebelik sayılır...

ilaç içeğine kürtaj olsaydın keşke. ya öldürmez sakat yaparsa?

bncede bilinçsiz hareket etmişin..
ayrıca konuna gelince vijdanen rahat olmucan şeyi
neden yapıyosunki
bunlar çoçuk oyunca değil ki
aniden karar verilip yapılsın
ki bn çok düşünülüp yapılanınada karşıyım zaten
tedbir en baştan alınmalı
ona rağmen oldysa bi hayır vardır mutlaka..
bnim görüşüm bu:)
o masum cennete gider düşerse ...
size ne söylesemde viijdanınız sızlar..
sabır dilerim anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…