- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
- Konu Sahibi Dindirella
-
Ama dogru soyluyor. Hersey bir yarisma, bir genetik piyangodan ibaret.tövbe tövbeBu erkekleri bir çözemedik gitti . Canım sen genlerine bile takmışşsın önce bunu düzeltmen gerekiyor
İşte ben buna sinir oluyorum.kadın çirkin ama sorsam dünya güzeli.sen git spor yap diyet yap hatun kocaman basenlrri bi karış boyuyla...neyse sinitlenmicemErkekler rahat ve mutlu kadinlara cekim hissederler. Biz eger sinirli, ajite veya hastasysak uzak durular. Devamli gulumseyen sirin sirin bakan tatli kizlar olursak yapisirlar adeta.
Canım muhtemelen bu düşüncelerin yüzünden farkında olmadan etrafına negatif enerji yayıyorsun,İşte öyle yaptım bende yine onlara baktılar
kimse bakmıyo derken çok tuaf yanlış anlama ama biraz kendinde ara o zaman öz eleştiri yap bu güzellik çirknlik anlamında değil konuşma tarzına bak davranışlarına bak belki olumsuz gelen bir yönün vardır . Belkide bakıyolardır ama senin istemeyeceğin kişiler baktıgı için sana kimse gibi gelmiyordur ya da sosyal değilsindir bilemedim birsürü seçenek var . Mesela şuan bende yalnızım erkek arkadaşım yok diye bazen şakalaşıyoruz arkadaşlarla ama ben evden çıkmıyorum kimi görücem de arkadaşlık kurucam bu drumdayken kimse bana bakmıyo diyemem kimseyi görmüyrum seninde mi bu tarz ?O zaman da kimse bakmıyo.
Evden çıkıyorum hep ama yokkimse bakmıyo derken çok tuaf yanlış anlama ama biraz kendinde ara o zaman öz eleştiri yap bu güzellik çirknlik anlamında değil konuşma tarzına bak davranışlarına bak belki olumsuz gelen bir yönün vardır . Belkide bakıyolardır ama senin istemeyeceğin kişiler baktıgı için sana kimse gibi gelmiyordur ya da sosyal değilsindir bilemedim birsürü seçenek var . Mesela şuan bende yalnızım erkek arkadaşım yok diye bazen şakalaşıyoruz arkadaşlarla ama ben evden çıkmıyorum kimi görücem de arkadaşlık kurucam bu drumdayken kimse bana bakmıyo diyemem kimseyi görmüyrum seninde mi bu tarz ?
Ama dogru soyluyor. Hersey bir yarisma, bir genetik piyangodan ibaret.
Iste hep bu hormonlar.Cok yakin bi arkadasim var. Kiz sevgilisi olsa dahi bi ortamda mutlaka biriyle kesisir. Ben hayatimda kimseyle kesisemedim nasil yapıyor anlamıyorum da. Biriyle gozgoze gelince kafami ceviriyorum istemsizce. Ama o nasil yapiyosa illa bi ortamdan birini dusurur. Senin arkadaslarinda boyle olabilir
32 yasımdayım diyorum ya hu hiç olmuyo diyorum nasıl boşvereyim.mağara adamı milenyum adamı fark etmezSinirlen kiz sinirlen....ama bosver bu magara adamlarini. sen kendi kisiligini one koyan bir imaj yarat, ona cekim alan iyi adamlar olacaktir.
Evden çıkıyorum hep ama yok
Yoo çyle bişi değil.şöyle söyliym benden büyük çocuklu,cildi bozuk,kilolu bakmıyola,kısacık kadına bakıuolar bana bakmıyolar.çirkinlik değil bu genim eksik benimyok derken 32 yaşındaymışşın bakmasını istediğin kişiler sana uygun kişilermi atıyorum iş yerinden genç biriyle takılırsın bi ortamda o daha ilgi çeker öyle bişey mi ya da boşver doğal ol illaki biri bakar kendine özen göster itici olma yeter gerisi gelir
Yoo çyle bişi değil.şöyle söyliym benden büyük çocuklu,cildi bozuk,kilolu bakmıyola,kısacık kadına bakıuolar bana bakmıyolar.çirkinlik değil bu genim eksik benim
32 yasımdayım diyorum ya hu hiç olmuyo diyorum nasıl boşvereyim.mağara adamı milenyum adamı fark etmez
Benim sinir olduğum gerçekten erk k olsam bakmayacağım hatunlara bir sürü kısmet çıkması.bana bi tanecik bile yoook
Tesekkür ederim çok.bunları yaptım.adamın gözünün içine de bakabiliyorum.bi özgüven sorunum da yok nununl .Iste hanimlar soylemis ya, hissettiginiz negatif duygular beden dilinize vuruyor. Rahatsiz oldugunuzu sinyal verince erkekler kacisiyorlar.
Nasil duzeltecegiz?
Size odev verecegim:
1) Her gun sabah uyanip yuzunuzu yikadiktan sonra aynaya bakip bes dakika gulmeseme talimi yapacaksiniz.Once yapmacik olacak ama, gerisdonusum islemeye baslayinca, gercekten icten guleceksiniz. O ani yakalayin ve Hatirlayin. Ama ciddi ciddi hafizaya kaziyin. Disari cikarken o ani aklinizda tutun. Yuzunuze hafif bir tebessum gelecektir.
2) Her gun tebessumun seviyesini test etmek icin gulumseme fotografinizi cekin ve saklayin. Bir onceki gunun tebessumu ile karsilastirin.
3) evden cikmadan once bes dakika oturup sakinlesin. Derin nefes alip, daha da derin nefes verin. Bes dakika da ellerinizi siddetle cirpin. Kan dolasimi artar ve ruh haliniz muthis degisir.
2)Insanlarin yuzune bakarken iki gozun ortasina bakin. Boylece goz temasi yapiyor zannedecekler. Ayni zamanda o tebessumu eksik etmeyin. Siz boylece hem goz temasi yapmis gibi goruneceksiniz, hem de o anda utaniyorsaniz belli etmemis olacaksiniz. Bu cok onemli!
3)Begendiginiz bir adami gorunce uzun goz temasi yapin. O farkedince hemen temasi kesip gozunuzu cevirin. Sizden hoslandiginizi anlayacaktir. Tebessumu eksik etmeyin!
Sevgilim varken o kadar çok bakan insanlar vardı ki bana anlatamam. İşte tanışmak isteyen konuşmaya yeltenen ohoo. Akrabalardan tanışmak isteyen kaç kişi çıkardı. 7 aydır yalnızım bi Allahın kulu bakmadı yüzüme
Güya egomu tatmin edicem hala güzelim diye hiç mi kimse bakmaz arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?