- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Dindirella
-
resmen kendimi gördüm, sevgilim varken hayatıma girmeye çalşan insanlar trafiği vardı
su an mutsuzluktan ölüyorum
İşte ben buna sinir oluyorum.kadın çirkin ama sorsam dünya güzeli.sen git spor yap diyet yap hatun kocaman basenlrri bi karış boyuyla...neyse sinitlenmicem
Bak bu iyiydiUğursuz muyum itici miuim bilmiyorum.geçenlerde bi arastırma okudum.erkekler güzelliğe değil genlrre bakarlarmış.yani onlar farkında değilmişlrr de vücut algılarmış.kendinde eksik geni tamamlarlarmış.sanırım benim genler bozuk
Tesekkür ederim çok.bunları yaptım.adamın gözünün içine de bakabiliyorum.bi özgüven sorunum da yok nununl .
Kız ozenip bir sayfa yazı yazmış sen hemen kestirip atmissin yaptım zaten demişsin.....
Senden hoşlanan yanına gelen erkeklere de böyle yapıyor olmayasın ?
Dalga geçmiyorum yanlış anlaşılma.çirkinsindir diyenlere cevabenYahu hatunun konuşma tarzı, sırf bunun yanında onlara bakıyorlar diye hasetliğinden insanların cilt sorunlarından girip basenlerinden çıkarak sinirli bi şekilde dalga geçmesi vs. kendisini ele verdi zaten.köy apaçık önümüzde duruyor, klavuza gerek yokçare görücü usülü, o da belki..şanslıysa..
Bak bu olabilirKız ozenip bir sayfa yazı yazmış sen hemen kestirip atmissin yaptım zaten demişsin.....
Senden hoşlanan yanına gelen erkeklere de böyle yapıyor olmayasın ?
Yahu hatunun konuşma tarzı, sırf bunun yanında onlara bakıyorlar diye hasetliğinden insanların cilt sorunlarından girip basenlerinden çıkarak sinirli bi şekilde dalga geçmesi vs. kendisini ele verdi zaten.köy apaçık önümüzde duruyor, klavuza gerek yokçare görücü usülü, o da belki..şanslıysa..
Yahu biz kadinlar ne kadar merakliyiz kendimizde kusur aramayaUğursuz muyum itici miuim bilmiyorum.geçenlerde bi arastırma okudum.erkekler güzelliğe değil genlrre bakarlarmış.yani onlar farkında değilmişlrr de vücut algılarmış.kendinde eksik geni tamamlarlarmış.sanırım benim genler bozuk
Bunu erkekler yapmistir. Bana da sevdgim adam gudubet ve itici oldugumu soylemis "ameliyat olursan belki bir erkek bakar" demisti. Bence sen mutlulugu hak etmeyenlerdensin olmelisin demisti. Erkek milleti hic cekinmez soylerler boyle seyleri. Sonra yeniden yap ozguveni yapabilirsen.Takmisin genim eksik diye Kim soyledi sana bunu Cunku bu abuk bilgi senin beynine tahakkum kurmus resmen.Bence kendini biraz rolantiye al.Yakin olsak bi cluba falan gotururdum seni.Bakiyorlar mi bakmiyorlar mi gorurdun walla.Yerler bile be.Hele Tr de gomlegin iki dugmesini ac bakim ne oluyor diyecem de yoldan cikarmiyim simdi seni ama TR cinselligin afrikasi yani Gereksiz yere genden abazalik yaratma kendine Bak dalgana :)
Uğursuz muyum itici miuim bilmiyorum.geçenlerde bi arastırma okudum.erkekler güzelliğe değil genlrre bakarlarmış.yani onlar farkında değilmişlrr de vücut algılarmış.kendinde eksik geni tamamlarlarmış.sanırım benim genler bozuk
Yuhhhh...sevme bunu....Bunu erkekler yapmistir. Bana da sevdgim adam gudubet ve itici oldugumu soylemis "ameliyat olursan belki bir erkek bakar" demisti. Bence sen mutlulugu hak etmeyenlerdensin olmelisin demisti. Erkek milleti hic cekinmez soylerler boyle seyleri. Sonra yeniden yap ozguveni yapabilirsen.
Bukadar tatlı olunur mu ya32 yasindayim boyu kisa cilt lekelerim var su an yok ama zaman zaman kilo problemim oluyor yani yaninda gezmek kismetini actirmak icin cok uygun bi adayim lutfen bi hayir isle ben de artik bu bekarliga veda edeyim :)
hem de nasıl ya o zaman sevgilim var diye kafamı nereye çevirsem şaşırıyordum bir de :)Çok sinir bozucu oluyor demi .
Bir yere giderdim aman Allahım tüm masalar döner bakardı bana. Şimdi kimse sallamiyor yaa
Nefes alsın yeter diyosun32 yasımdayım diyorum ya hu hiç olmuyo diyorum nasıl boşvereyim.mağara adamı milenyum adamı fark etmez
Benim sinir olduğum gerçekten erk k olsam bakmayacağım hatunlara bir sürü kısmet çıkması.bana bi tanecik bile yoook
Sen bunlara ne dedin pekiBunu erkekler yapmistir. Bana da sevdgim adam gudubet ve itici oldugumu soylemis "ameliyat olursan belki bir erkek bakar" demisti. Bence sen mutlulugu hak etmeyenlerdensin olmelisin demisti. Erkek milleti hic cekinmez soylerler boyle seyleri. Sonra yeniden yap ozguveni yapabilirsen.
Sen bunlara ne dedin peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?