Yanımda kim varsa değerli oluyor

İşte ben buna sinir oluyorum.kadın çirkin ama sorsam dünya güzeli.sen git spor yap diyet yap hatun kocaman basenlrri bi karış boyuyla...neyse sinitlenmicem

ben anladım niye sana kimsenin bakmadığını.
böyle devam ederse muhtemelen görücü usülü.

Bak bu iyiydi

Tesekkür ederim çok.bunları yaptım.adamın gözünün içine de bakabiliyorum.bi özgüven sorunum da yok nununl .

Kız ozenip bir sayfa yazı yazmış sen hemen kestirip atmissin yaptım zaten demişsin.....

Senden hoşlanan yanına gelen erkeklere de böyle yapıyor olmayasın ?

Kız ozenip bir sayfa yazı yazmış sen hemen kestirip atmissin yaptım zaten demişsin.....

Senden hoşlanan yanına gelen erkeklere de böyle yapıyor olmayasın ?

Yahu hatunun konuşma tarzı, sırf bunun yanında onlara bakıyorlar diye hasetliğinden insanların cilt sorunlarından girip basenlerinden çıkarak sinirli bi şekilde dalga geçmesi vs. kendisini ele verdi zaten.köy apaçık önümüzde duruyor, klavuza gerek yok çare görücü usülü, o da belki..şanslıysa..

Dalga geçmiyorum yanlış anlaşılma.çirkinsindir diyenlere cevaben

Takmisin genim eksik diye Kim soyledi sana bunu Cunku bu abuk bilgi senin beynine tahakkum kurmus resmen.Bence kendini biraz rolantiye al.Yakin olsak bi cluba falan gotururdum seni.Bakiyorlar mi bakmiyorlar mi gorurdun walla.Yerler bile be.Hele Tr de gomlegin iki dugmesini ac bakim ne oluyor diyecem de yoldan cikarmiyim simdi seni ama TR cinselligin afrikasi yani Gereksiz yere genden abazalik yaratma kendine Bak dalgana :)

Şansa yokmus

Yahu biz kadinlar ne kadar merakliyiz kendimizde kusur aramayaanacim o erkeklerin genleri bozuk bi anlayamadiniz

32 yasindayim boyu kisa cilt lekelerim var su an yok ama zaman zaman kilo problemim oluyor yani yaninda gezmek kismetini actirmak icin cok uygun bi adayim lutfen bi hayir isle ben de artik bu bekarliga veda edeyim :)

Bunu erkekler yapmistir. Bana da sevdgim adam gudubet ve itici oldugumu soylemis "ameliyat olursan belki bir erkek bakar" demisti. Bence sen mutlulugu hak etmeyenlerdensin olmelisin demisti. Erkek milleti hic cekinmez soylerler boyle seyleri. Sonra yeniden yap ozguveni yapabilirsen.

ay koptum

Yuhhhh...sevme bunu....
Bu adamin ciddi sorunlari var kendi ile ilgili
etrafindan cikariyor...

tbslcim,neden hep kendinle ilgili konular açıyorsun.Neden kendine bu kadar takıksın?
Bak sana bi örnek; bizi beğenen vardı da noldu,sonuç sorunlu bi evlilik. Karamsar bir kız.Hep gergin,umutsuz.Enerjisi düşmüş,küsmüş..
Demem o ki,seni seven öyle güzelliğine değil içine bakıp sevsin..
Ve gerrçekten sevsin..Bence mutlu olmak herşeyin üstünde..

Çok sinir bozucu oluyor demi .
Bir yere giderdim aman Allahım tüm masalar döner bakardı bana. Şimdi kimse sallamiyor yaa
hem de nasıl ya o zaman sevgilim var diye kafamı nereye çevirsem şaşırıyordum bir de :)

konu sahibine gelince, arkadaşım kımse çok güzel değil burada
elbet söylenmiştir ama herseyden önce özgücen özgüven!
sen gibi olduğum zamanlar vardı ben senden bir on yas küçüğüm ama
varsa fazla kilon hemen onları vermeye basla
düzenli spor yap ya da yürüyüş yap
aynaya bak ve kendine gülümse
sen çok güzelsin, sebepsiz de gülebilirsin :)
sevdiğin şeyler al veya giy
ayakların yere sağlam bassın.
kendini kötü hissettiğin kasıldığın ortamlara girersen aklında en sevdiğin seni dimdik tutacak sarkıyı getır ve öylece yürü
eleştiriyi seven biri olmama rağmen bazı ortamlarda bir seylere sadece gülümse ve geç
insanları küçümseyerek bakma
ve herkes ayrı ayrı güzeldir bunu sakın unutma!

Nefes alsın yeter diyosun

Sen bunlara ne dedin peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…