- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Kaç yaşındasın?Uğursuz muyum itici miuim bilmiyorum.geçenlerde bi arastırma okudum.erkekler güzelliğe değil genlrre bakarlarmış.yani onlar farkında değilmişlrr de vücut algılarmış.kendinde eksik geni tamamlarlarmış.sanırım benim genler bozuk
32 ya bi de bu yaşıma kadar hep böylydi ya huKaç yaşındasın?
İşte öyle yaptım bende yine onlara baktılarÇok basit , senden çirkin bir arkadaş edin , bunuda mı biz söyleyelim .
Hiç sevgilin olmadı mı peki?32 ya bi de bu yaşıma kadar hep böylydi ya hu
Sen de senin genlerini tamamlayacak erkekleri yaristiriyorsun, bardagin dolu tarafi da o.Uğursuz muyum itici miuim bilmiyorum.geçenlerde bi arastırma okudum.erkekler güzelliğe değil genlrre bakarlarmış.yani onlar farkında değilmişlrr de vücut algılarmış.kendinde eksik geni tamamlarlarmış.sanırım benim genler bozuk
O zaman da kimse bakmıyo.TEK TAKIL BAŞKA SECENEK OLMAYINCA SEN DEĞERLİ OLURSUN :)
Benim çabamla netten oldu.hiç birini ayarlayıp ve ya birinin peşimde koşup sevgili olfuğumux olmadıHiç sevgilin olmadı mı peki?
Erkekler rahat ve mutlu kadinlara cekim hissederler. Biz eger sinirli, ajite veya hastasysak uzak durular. Devamli gulumseyen sirin sirin bakan tatli kizlar olursak yapisirlar adeta.Uğursuz muyum itici miuim bilmiyorum.geçenlerde bi arastırma okudum.erkekler güzelliğe değil genlrre bakarlarmış.yani onlar farkında değilmişlrr de vücut algılarmış.kendinde eksik geni tamamlarlarmış.sanırım benim genler bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?