Yanlinizlığima Lanet Ediyorum

ASPIRATOR-ISIGI

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2019
51
46
3
36
İyi günler kızlar

Son zamanlarda ha bire açılan yalnızlık evlenememek hayatında kimsenin olmaması muzdaripliğinden açılan konulardan biri benimkide
Ama iste herkesin derdi kendine ağır artık canımı çok yakıyor bu yalnizlik denen şey katlanılmaz bi hal aldı yanlış kararlar vericem dönülmez bi hata yapıcam diye korkuyorum.

Artik30 yasindayim ya insanın hayatına şu yasa kadar kimse mi girmez insan bi kere olsun karşılıklı sevme duygusunu tatmaz mi bu yasa kadar sevilmenin nasıl bir duygu olduğundan bi haber mi yaşar.
Maalesef benim durumum öyle şimdiye kadar kimseyle çıkmadım ve öyle bi teklifte almadim arada hoşlanan ilgilenen olurdu ilgisini belli eden ama sonradan hicbirsey olmamış gibi davranan
En son is yerinde öyle bi durum yaşadım uzun zamandır vazgeçmişken biri çıktı karşıma hiç saklamadı kimseden ilgi gösterdiğini işleri çok yogunken bile bi fırsatını bulur bana zaman ayırdı durup durup lafı evliliğe getirdi hani yanlış anlaşılmasın evlenelim falan değilde misal ben hayvan çok seviyorum diye evde beslemeyiz olmaz yada bahçede olur vs gibi gibi konuşmalar sonra birden sanki hicbirsey olmamış gibi sıradan bitiymişim muamelesi

Sonra vazgeçtim dedim olmuyor olmayacak kabul et Allah belkide bana kimseyi yazmadı dedim vazgeçtim gecekten bu sefer vazgeçtim kabul ettim.Hatta öyle bisey oldu ki aylardır kalbim sanki taşlaşmış gibiydi çok güzel çiftlerde gorsen imrenmedim çok sevimli çocuklarda görsem keşke annelik hissinide ben yatsaydım demedim sanki ruhsuzlastim gibi ama bi kaç haftadır yine eski halime döndüm.
Sosyal bi insanın calistigim iş yerinden dolayıda çok sık yeni insanlar tanima olanağım oluyor ama olmuyor iste çok güzel değilsem çirkince degilim ama öyle bi vazgeçtim ki saldım kendimi kilom 95 i buldu artik ne yapacagimi sasirdim

Bazen keşke hiç dünyaya gelmeseydim diyorum yanlızlık neden bu kadar acıyor ki insanın caninı

Karişik olduysa da kusura bakmayin lütfen bi iç dökme gibi oldu

Son düzenleme:
Seni çok iyi anlıyorum sana klişe laflar etmiyeceğim herkesin derdi kendine büyük. Başta sağlık ama çok düşünmek,üzülmek,stres insanda sağlıkta bırakmıyor.Bende de arada kalmışlık hissi var bir yere ait olamama,ne ahiret( dua v.s) yapmıyorum bu dünyada da çok uç yaşamıyorum tuhaf bur his

Böyle şeylerin kader,kısmet olduğunu sizde biliyorsunuz. Evet yalnızlık, sevgisizlik zor ama buraya açılan konuları görüyorsunuzdur. Aldatılmak, şiddet, huzursuz bir evlilik, değer görmemek, ayrılmak, yeniden hayat kurmak çok daha zor.

Enerjinizin tutacağı biri çıkar elbet. Çıkmasa bile hayırlısı böyleymiş demelisiniz. İnanın sağlığınız herşeyden çok daha önemli...

95 kilo ne demek? Bi kendinizi toplayın lütfen. Birisi sizinle neden ilgilensin bu halinizle?

Allah ferahlık versin kalbiniz huzuru bulur insallah

Eskiden bende manevi olarak çok iyi bi durumdaydım güvende ibadetler olarakta şuan diyorum ki bari inancım bu kadar sarsılmasaydı tamam beni seven biri yok hep böyle yalnız kalıcam ama bari ruhen inanç olarak eski halimde kalabilseydim diye uzuluyorum

Bir bilseniz huşu içinde ibadetlerini yapanlara nasilda imreniyorum

Inanin mutsuz bir evlilikten iyidir yalnizlik .. kaldiki hic bisey icin gec kalmis degilsiniz artik gec evleniliyor gayet normal .. yasiniz gecmis gibi konusmayin ..

Yaa nasıl bi his içindeyim keşke bi ifade edebilsem eski benden geriye eser kalmadı şimdi evlenmesem de olur sadece birinin beni sevdiğini bileyim hissedebileyim.Beraberken mutlu olayın diyorum gelecek beklentisi içinde degilim diyorum

Bu düşünceyle bi hata yaparim diye korkuyorum

Her akşam güzellik için olmasa bile sagligim için kilo vereceğim diyorum diyet yapamasamda sağlıklı beslenecegim diyorum ama güne uyanır uyanmaz fiyasko yasiyorum bu yaşına kadar ağzıma sigara değmedi bazen içsem mi diye bile dusunuyorum

Inanin mutsuz bir evlilikten iyidir yalnizlik .. kaldiki hic bisey icin gec kalmis degilsiniz artik gec evleniliyor gayet normal .. yasiniz gecmis gibi konusmayin ..
Evet insanlar bu yaştan sonra evlenebiliyor ama ben bu yasa kadar ciddi bir teklif almış dahi degilim bu saatten sonra hiç umudum yok

Çevremdeki evli insanlarin evliliğinin çoğu kötü bu durumun nasıl kötü olduğununda farkındayım ama iste kalbime söz dinleyemiyorum ki

Artık evliliği bile gectim birinin beni gercekten sevdiğini hissedeyim bileyim yeter diyorum

Canım hemen silkelen sigara nerden çıktı şimdi. .
Karatay'ı araştır ekmek ve şekerli gıda dışında herşeyi yiyorsun.Günde 1 saat yürü. .İster çarşıda gezer gibi ister tempolu, bol bol su iç arada içine limon sık, içine taze nane yaprağı koy..Kulaklığını tak çık hem yürü hem suyunu ić
Sonra kilonu 10 günde bir tart..Kilo verdikçe çok mutlu olacaksın.
Ben Karatay yapıyorum şimdi 20 günde 3.5 kilo verdim hem de doya doya.

Herseyin bir vakti saati var .. her nasip zamanina esirdir bunu unutmayin ve ümidinizo kesmeyin Allahtan .. belkide bu kadar beklemenize degecek seyler yasayacaksiniz ileriyi kimse bilemez böyle yapmak size fayda sagliyor mu peki .. hayir .. o yüzden dua edin ve sabredin

Canım benim, çok haklısın üzülmekte.boş dünya işleri ...yapacak bişey Yok. Anı yaşamaya çalış. Kendine üzülmemeye çalış. Spor yap.yürüyüş özellikle. Açık havada.taş gibi vücut yap. Bak nasıl Moralin düzeliyor. Çok mutlu ol dilerim

Daha çok gençsiniz,erken evlenip bir ömür pisman olmak marifet değil.Karşınıza belki 35te belki 40ta biri çıkar.Kendinizi kapatıp negatifi çekmeyin.Tamamen ilgi alakanızı bu işe de vermeyin.Kendinizi sevin,gerisini akışına bırakın

Umutsuzluk işte çok kötü birşey ben biraz şişmanlasam hemen diyete girerdim aç gezerdim neredeyse spor yapardım yine de biri çıkmazdı çıksa da ciddi olmazdı veya benim işime gelmezdi kilonu birini bulmak için değil sağlık için ver öncelikle sonra benim kadar kimse arayıp taramasın okul internet mahalle yinede bulamadım hayırlı bır kapı açılmasını istiyorsan flörtü bırak derim ben bıraktım birde baktım ki evlenmişim kim haramdan sakınırsa Allah ona helalinden ummadığı anda vereceğim diye Allah söz veriyor ama sen zaten flörtünde olmamış tavsiyem evde kaldım telaşıyla harama düşme sonra bak işler nasıl da yoluna giriyor maneviyatında düzelir ama imtihansiz nimet olmuyor işte

ASPIRATOR-ISIGI bence kendi kendine hüküm veriyorsun. Öyle hemen bu benimle ilgiyi kesti tamam olmayacak diye defteri kapatırsan karşı taraf müneccim değil anlamaz. İstemediğini düşünür uzaklaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…