- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.543
- 798
- Konu Sahibi ASPIRATOR-ISIGI
-
Kötü bi durum farkındayım ama eskidende ilgilenen olmazdı ki
Sıkıldikca kendimi yemeğe verdim
İyi günler kızlar
Son zamanlarda ha bire açılan yalnızlık evlenememek hayatında kimsenin olmaması muzdaripliğinden açılan konulardan biri benimkide
Ama iste herkesin derdi kendine ağır artık canımı çok yakıyor bu yalnizlik denen şey katlanılmaz bi hal aldı yanlış kararlar vericem dönülmez bi hata yapıcam diye korkuyorum.
Artik30 yasindayim ya insanın hayatına şu yasa kadar kimse mi girmez insan bi kere olsun karşılıklı sevme duygusunu tatmaz mi bu yasa kadar sevilmenin nasıl bir duygu olduğundan bi haber mi yaşar.
Maalesef benim durumum öyle şimdiye kadar kimseyle çıkmadım ve öyle bi teklifte almadim arada hoşlanan ilgilenen olurdu ilgisini belli eden ama sonradan hicbirsey olmamış gibi davranan
En son is yerinde öyle bi durum yaşadım uzun zamandır vazgeçmişken biri çıktı karşıma hiç saklamadı kimseden ilgi gösterdiğini işleri çok yogunken bile bi fırsatını bulur bana zaman ayırdı durup durup lafı evliliğe getirdi hani yanlış anlaşılmasın evlenelim falan değilde misal ben tatvan çok seviyorum diye evde beslemeyiz olmaz yada bahçede olur vs gibi gibi konuşmalar sonra birden sanki hicbirsey olmamış gibi sıradan bitiymişim muamelesi
Sonra vazgeçtim dedim olmuyor olmayacak kabul et Allah belkide bana kimseyi yazmadı dedim vazgeçtim gecekten bu sefer vazgeçtim kabul ettim.Hatta öyle bisey oldu ki aylardır kalbim sanki taşlaşmış gibiydi çok güzel çiftlerde gorsen imrenmedim çok sevimli çocuklarda görsem keşke annelik hissinide ben yatsaydım demedim sanki ruhsuzlastim gibi ama bi kaç haftadır yine eski halime döndüm.
Sosyal bi insanın calistigim iş yerinden dolayıda çok sık yeni insanlar tanima olanağım oluyor ama olmuyor iste çok güzel değilsem çirkince degilim ama öyle bi vazgeçtim ki saldım kendimi kilom 95 i buldu artik ne yapacagimi sasirdim
Bazen keşke hiç dünyaya gelmeseydim diyorum yanlızlık neden bu kadar acıyor ki insanın caninı
Karişik olduysa da kusura bakmayin lütfen bi iç dökme gibi oldu
95 kilo ne demek? Bi kendinizi toplayın lütfen. Birisi sizinle neden ilgilensin bu halinizle?
İyi günler kızlar
Son zamanlarda ha bire açılan yalnızlık evlenememek hayatında kimsenin olmaması muzdaripliğinden açılan konulardan biri benimkide
Ama iste herkesin derdi kendine ağır artık canımı çok yakıyor bu yalnizlik denen şey katlanılmaz bi hal aldı yanlış kararlar vericem dönülmez bi hata yapıcam diye korkuyorum.
Artik30 yasindayim ya insanın hayatına şu yasa kadar kimse mi girmez insan bi kere olsun karşılıklı sevme duygusunu tatmaz mi bu yasa kadar sevilmenin nasıl bir duygu olduğundan bi haber mi yaşar.
Maalesef benim durumum öyle şimdiye kadar kimseyle çıkmadım ve öyle bi teklifte almadim arada hoşlanan ilgilenen olurdu ilgisini belli eden ama sonradan hicbirsey olmamış gibi davranan
En son is yerinde öyle bi durum yaşadım uzun zamandır vazgeçmişken biri çıktı karşıma hiç saklamadı kimseden ilgi gösterdiğini işleri çok yogunken bile bi fırsatını bulur bana zaman ayırdı durup durup lafı evliliğe getirdi hani yanlış anlaşılmasın evlenelim falan değilde misal ben tatvan çok seviyorum diye evde beslemeyiz olmaz yada bahçede olur vs gibi gibi konuşmalar sonra birden sanki hicbirsey olmamış gibi sıradan bitiymişim muamelesi
Sonra vazgeçtim dedim olmuyor olmayacak kabul et Allah belkide bana kimseyi yazmadı dedim vazgeçtim gecekten bu sefer vazgeçtim kabul ettim.Hatta öyle bisey oldu ki aylardır kalbim sanki taşlaşmış gibiydi çok güzel çiftlerde gorsen imrenmedim çok sevimli çocuklarda görsem keşke annelik hissinide ben yatsaydım demedim sanki ruhsuzlastim gibi ama bi kaç haftadır yine eski halime döndüm.
Sosyal bi insanın calistigim iş yerinden dolayıda çok sık yeni insanlar tanima olanağım oluyor ama olmuyor iste çok güzel değilsem çirkince degilim ama öyle bi vazgeçtim ki saldım kendimi kilom 95 i buldu artik ne yapacagimi sasirdim
Bazen keşke hiç dünyaya gelmeseydim diyorum yanlızlık neden bu kadar acıyor ki insanın caninı
Kilo konusunda hepinize katiliyorum ama bu kilondan 30-40 kilo zayifkende cokta farkli degildi durumum o yüzden saldım bende kendimi çokSana net bir şey söylemek istiyorum.Kesinlikle doğru kişiyi bulacaksın amaaa ;
Kilo verirsen depresif ruh halinde iyileşir
özgüvenin artar ilgi çekici olursun
Ruhunu iyileştikçe sana uygun kişiyi sen seçersn
Hayattan zevk almak önce kendini sevmekle başlar. 95 kilosun ama belki sağlıklısındır bilemiyoruz tabi ama kilo her zaman ruhsal yönden de olumsuz etkiler insanı. Ve senin şu an ruhunun doyması özgüvenin yerine gelmesi gerekiyor.Bir kaç kilo verdikten sonra başlarsın yeni giysiler erkek bakışları ve özgüvenin artar.Ondan sonra da sen evlenmek istemessin belki hayatı doya doya yaşamak istersin
Sizde Yeme Bağımlılığı olabilir.Kilo konusunda hepinize katiliyorum ama bu kilondan 30-40 kilo zayifkende cokta farkli degildi durumum o yüzden saldım bende kendimi çok
Farkındayım hatalıyım yinede ama o diyet yapacak gücüde kendimde bulamıyorum yemek yemekten başka mutluluğum kalmamis gibi
Neden kadınlar sadece görüntüden mi ibaret? Aklı, zekası,merhameti, iyiliği veya yeteneğinden dolayı niye kimse ilgilenmesin? Ayrıca kilolu olup da o kadar güzel olan kadınlar var ki.....95 kilo ne demek? Bi kendinizi toplayın lütfen. Birisi sizinle neden ilgilensin bu halinizle?
Kilo konusuna katılmıyorum. Bazı kadınlara da kilo yakışır mesela. öyle kilolu kadınlar gördüm çok güzeller. Önce bu düşüncenden kurtul. Kendini kabullen. Sonra sağlığın için kilo vermek istiyorsan ver. Ayrıca mutsuz olacağın bir evlilik yapmaktansa hiç evlenmemiş olmak daha makbul.Kilo konusunda hepinize katiliyorum ama bu kilondan 30-40 kilo zayifkende cokta farkli degildi durumum o yüzden saldım bende kendimi çok
Farkındayım hatalıyım yinede ama o diyet yapacak gücüde kendimde bulamıyorum yemek yemekten başka mutluluğum kalmamis gibi
Merhaba.İyi günler kızlar
Merhaba.
Ayni senin durumundaydim; kimse tarafindan gercek bir sevgiyle sevilmemis, teklif almamış, sevgilisi olmamış vs. idim. Üstelik senin gibi sosyal bile degildim, isten ayrilmistim, arkadas-ortam filan kalmamıştı.
Bidenbire biriyle tanistim. 30'umda nisanlandim, 31'imde evlendim.
Zaman icinde ne yasayacaginiz belli olmuyor, umudunuz olsun ama "ille birisi olsun, yoksa yasayamam" diyerek beklemeyin, yalniz da olsak dik durmak zorundayiz, öyle anlar oluyor ki esi bile umursamiyor insani, bazi acıları evliyken de yalniz cekebiliyor insan.
Sigaraya aşırı karşı hatta Yesilayci bi insanimdir. Fakat pes pese yasadigim 3 depresyondan sonra bi bunalim aninda "sigara icilirdi simdi" diye düşünmüşlüğüm olmustur. Ama tabii ki denemedim, anlik düşünce idi.
Önce kendi kendinize mutlu ve sağlıklı olun, ozguvenizi arttirmanin yollarini bulun. Sonra hayat düzene girmeye başlar Allah'in izniyle.
Bazı kadınlar kilolu güzel, zayıf olma takıntısından vazgeçin. Bildiğiniz şişman bir arkadaşım geçenlerde evlendi. Çok güzel mi değil, bazen ben bile kendimi ondan güzel bulurum, ki bende güzel değilim. Ama evlendiği adamla birbirilerini o kadar iyi tamamlıyorlardı ki, kadın şişmanmış hiç mesele olmadı.
Iyice uzatmayayim diye yazmamistim, sorulursa soylerim diye düşünmüştüm :) Tanismamiz netten oldu ama o bile normal olmadi :)) Face konusunda cok katıydım, öyle tanimadigim kimseyi akrabam bile olsa eklemezdim. Esim olan kisiyi görüp konusurken "Ben bunu bi ekleyeyim ya" dedim elim gitti direkt butona. Olacak ya işte, ondan öyle kolaylikla elim gitti diye düşünüyorum.keşke nasıl tanıştınığınızıda üstü kapalı bari yazsaydınız nettenmi yoksa
Bir bitmediniz..nasıl bencilce bir yorum umarım o duruma düşersinizde hep kendiniz gibi densizlerle karşılaşırsınız..95 kilo ne demek? Bi kendinizi toplayın lütfen. Birisi sizinle neden ilgilensin bu halinizle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?