Yanlinizlığima Lanet Ediyorum

Aşırı kilo da insanı depresif ruh haline sokabiliyor. İlişki işi kader kısmet onun için tavsiye veremem. Ama tanıdıklarınız filan kişi var tanıştırayım derse reddetmeyin. Onun dışında kendinize bir hedef koyar ve onu gerçeklestirmeye çalışırsanız kendinizi daha iyi hissedersiniz. Kilodan bahsettiğiniz için mesela kilo vermek hedef olabilir. Spor, egzersiz sanılanın aksine çok eğlenceli. Tartıya çıkıp da kilo verdiğini görmek çok keyifli. Canımın sıkkın olduğu bir dönemde ne yapsam da kendime mesgale bulsam derken kilolarima takmış ve vermiştim. Zayıflama süreci çok güzeldi. Aşağılık kompleksine girmeden hedef odaklı yapın mesela. Yeni ürünler keşfedip bir şeyler öğrenme süreci de oluyor bu.

Kötü bi durum farkındayım ama eskidende ilgilenen olmazdı ki
Sıkıldikca kendimi yemeğe verdim

Spor salonuna yazılın. Hem zayıflarsınız hem de sosyal açıdan iyi olur. Yeni, farklı insanlar tanırsınız. Ha ben de gidiyorum, bir şey olmadı ama hala umudumu kaybetmedim :) hem hoşuma giden spor dalıyla ilgileniyorum, hem de sosyalleşiyorum :KK36:

Sanırım bu dönemde eski aşklar tanışmalar kalmadı kimse kimse ile uğraşmıyor seçenek çok diye düşünüyorlar sizin o ilgilenip bırakma olayı bence bu yüzden daha iyisi çıktığında vazgeçiyorlar
Tanıdıklarınız arkadaşlarınız vesile olsa daha saygı çerçevesinde biri ile tanışmayı deneseniz

İyi günler kızlar

Son zamanlarda ha bire açılan yalnızlık evlenememek hayatında kimsenin olmaması muzdaripliğinden açılan konulardan biri benimkide
Ama iste herkesin derdi kendine ağır artık canımı çok yakıyor bu yalnizlik denen şey katlanılmaz bi hal aldı yanlış kararlar vericem dönülmez bi hata yapıcam diye korkuyorum.

Artik30 yasindayim ya insanın hayatına şu yasa kadar kimse mi girmez insan bi kere olsun karşılıklı sevme duygusunu tatmaz mi bu yasa kadar sevilmenin nasıl bir duygu olduğundan bi haber mi yaşar.
Maalesef benim durumum öyle şimdiye kadar kimseyle çıkmadım ve öyle bi teklifte almadim arada hoşlanan ilgilenen olurdu ilgisini belli eden ama sonradan hicbirsey olmamış gibi davranan
En son is yerinde öyle bi durum yaşadım uzun zamandır vazgeçmişken biri çıktı karşıma hiç saklamadı kimseden ilgi gösterdiğini işleri çok yogunken bile bi fırsatını bulur bana zaman ayırdı durup durup lafı evliliğe getirdi hani yanlış anlaşılmasın evlenelim falan değilde misal ben tatvan çok seviyorum diye evde beslemeyiz olmaz yada bahçede olur vs gibi gibi konuşmalar sonra birden sanki hicbirsey olmamış gibi sıradan bitiymişim muamelesi

Sonra vazgeçtim dedim olmuyor olmayacak kabul et Allah belkide bana kimseyi yazmadı dedim vazgeçtim gecekten bu sefer vazgeçtim kabul ettim.Hatta öyle bisey oldu ki aylardır kalbim sanki taşlaşmış gibiydi çok güzel çiftlerde gorsen imrenmedim çok sevimli çocuklarda görsem keşke annelik hissinide ben yatsaydım demedim sanki ruhsuzlastim gibi ama bi kaç haftadır yine eski halime döndüm.
Sosyal bi insanın calistigim iş yerinden dolayıda çok sık yeni insanlar tanima olanağım oluyor ama olmuyor iste çok güzel değilsem çirkince degilim ama öyle bi vazgeçtim ki saldım kendimi kilom 95 i buldu artik ne yapacagimi sasirdim

Bazen keşke hiç dünyaya gelmeseydim diyorum yanlızlık neden bu kadar acıyor ki insanın caninı

Karişik olduysa da kusura bakmayin lütfen bi iç dökme gibi oldu

Ben de yalnizim, 35 yasindayim hatta sizden buyugum. Fakat hic kendimi salayim gitsin gibi bir dusuncem olmadi. Ben baskalari icin degil kendim icin yasiyorum. Bu beden benim bedenim. Niye saliyorsunuz kendinizi Allah askina? Sagliginiza dikkat edin, saglikli bir sekilde zayiflamaya calisin. Ben her hafta sporumu yaparim. Hergun bisiklet suruyorum, isime oyle gider gelirim. Eylul ayinda insallah yogaya baslayacagim. Asla baskalari icin yasamadim, bundan sonra da yasamayacagim. Lutfen kendinizi sevin. Sizden degerlisi var mi? Toparlanin bir an once.

95 kilo ne demek? Bi kendinizi toplayın lütfen. Birisi sizinle neden ilgilensin bu halinizle?

Yuh yani, ne demek oluyor bu simdi? 95 kilo olan birine kimse bakmaz asik olmaz mi? Böyle sacma bisey duymadim. Ben 96 kiloyum ve resmen büyük popomla ask yasiyorum, erkek arkadasim da zayiflamami hic istemiyor. Insanlari fazla kilolari ile vurmayi birakin ya, sisman veya kilolu insanlar da seviliyor. Sizin deyiminizle „bu halimle“ ne kadar teklif aldim ve hala aliyorum, bi insan kendini iyi hissederse zaten cevredeki insanlara güzel görünüyor. Tartida görülen sadece bir sayi

Sizi o kadar iyi anlıyorum kii.. Herşeyin başı sağlık diyolar. Amenna.. Ama ruhunun acı çekmesi, kalbinin sıkışması, mutsuzluk, umutsuzluk da bi nevi hastalık.. Bedenen iyisin diye herşey pür-i pak olmuyor hayatta. Kendini sevmek ayrı bir başkası tarafından sevilmek, değer görmek apayrı. Yaşı ilerleyip bekar olup yalnızlığıyla mutlu olanların kendi tercihi herkes yalnızlığını sevmek zorunda değil. Tabii ki teselli etmek gerek bu durumda olanları ama bende aynı dertten muzdarip biri olarak bu şekilde gelen tesellilerle hiç tatmin olmuyorum açıkcası. Hobiler, kurslar, sosyalleşmek falan hepsi o kadar geçici ki insan hayatında süreklilik istiyor bazen, birisi için bişey ifade etsin... Mutsuz evlilikleri, ilişkileri, kötü tecrübeleri düşünüp teselli olmak polyannacılık gibi biraz. Neyse derdinizi deşmek değil niyetim sadece çok iyi anlıyorum ne hissettiğinizi ve tesellisi zor olduğunu kendimden biliyorum demek istedim. Benim size tek tavsiyem kilonuzla mutlu değilseniz en azından fiziken kendinizi beğenecek forma kavuşmanız.. Yaşınız daha çok genç fiziken de olmak istediğiniz forma ulaşırsanız en azından kendinize güveniniz bi tık artar bu kadar derin umutsuz olmazsınız diye düşünüyorum. Güzellik görecelidir enazından kendinize değer verip güçlü durursanız bi şekilde daha çok dikkat çekeceğinize eminim.

İyi günler kızlar

Son zamanlarda ha bire açılan yalnızlık evlenememek hayatında kimsenin olmaması muzdaripliğinden açılan konulardan biri benimkide
Ama iste herkesin derdi kendine ağır artık canımı çok yakıyor bu yalnizlik denen şey katlanılmaz bi hal aldı yanlış kararlar vericem dönülmez bi hata yapıcam diye korkuyorum.

Artik30 yasindayim ya insanın hayatına şu yasa kadar kimse mi girmez insan bi kere olsun karşılıklı sevme duygusunu tatmaz mi bu yasa kadar sevilmenin nasıl bir duygu olduğundan bi haber mi yaşar.
Maalesef benim durumum öyle şimdiye kadar kimseyle çıkmadım ve öyle bi teklifte almadim arada hoşlanan ilgilenen olurdu ilgisini belli eden ama sonradan hicbirsey olmamış gibi davranan
En son is yerinde öyle bi durum yaşadım uzun zamandır vazgeçmişken biri çıktı karşıma hiç saklamadı kimseden ilgi gösterdiğini işleri çok yogunken bile bi fırsatını bulur bana zaman ayırdı durup durup lafı evliliğe getirdi hani yanlış anlaşılmasın evlenelim falan değilde misal ben tatvan çok seviyorum diye evde beslemeyiz olmaz yada bahçede olur vs gibi gibi konuşmalar sonra birden sanki hicbirsey olmamış gibi sıradan bitiymişim muamelesi

Sonra vazgeçtim dedim olmuyor olmayacak kabul et Allah belkide bana kimseyi yazmadı dedim vazgeçtim gecekten bu sefer vazgeçtim kabul ettim.Hatta öyle bisey oldu ki aylardır kalbim sanki taşlaşmış gibiydi çok güzel çiftlerde gorsen imrenmedim çok sevimli çocuklarda görsem keşke annelik hissinide ben yatsaydım demedim sanki ruhsuzlastim gibi ama bi kaç haftadır yine eski halime döndüm.
Sosyal bi insanın calistigim iş yerinden dolayıda çok sık yeni insanlar tanima olanağım oluyor ama olmuyor iste çok güzel değilsem çirkince degilim ama öyle bi vazgeçtim ki saldım kendimi kilom 95 i buldu artik ne yapacagimi sasirdim

Bazen keşke hiç dünyaya gelmeseydim diyorum yanlızlık neden bu kadar acıyor ki insanın caninı

Sana net bir şey söylemek istiyorum.Kesinlikle doğru kişiyi bulacaksın amaaa ;

Kilo verirsen depresif ruh halinde iyileşir
özgüvenin artar ilgi çekici olursun
Ruhunu iyileştikçe sana uygun kişiyi sen seçersn
Hayattan zevk almak önce kendini sevmekle başlar. 95 kilosun ama belki sağlıklısındır bilemiyoruz tabi ama kilo her zaman ruhsal yönden de olumsuz etkiler insanı. Ve senin şu an ruhunun doyması özgüvenin yerine gelmesi gerekiyor.Bir kaç kilo verdikten sonra başlarsın yeni giysiler erkek bakışları ve özgüvenin artar.Ondan sonra da sen evlenmek istemessin belki hayatı doya doya yaşamak istersin :KK48:

Sana net bir şey söylemek istiyorum.Kesinlikle doğru kişiyi bulacaksın amaaa ;

Kilo verirsen depresif ruh halinde iyileşir
özgüvenin artar ilgi çekici olursun
Ruhunu iyileştikçe sana uygun kişiyi sen seçersn
Hayattan zevk almak önce kendini sevmekle başlar. 95 kilosun ama belki sağlıklısındır bilemiyoruz tabi ama kilo her zaman ruhsal yönden de olumsuz etkiler insanı. Ve senin şu an ruhunun doyması özgüvenin yerine gelmesi gerekiyor.Bir kaç kilo verdikten sonra başlarsın yeni giysiler erkek bakışları ve özgüvenin artar.Ondan sonra da sen evlenmek istemessin belki hayatı doya doya yaşamak istersin :KK48:
Kilo konusunda hepinize katiliyorum ama bu kilondan 30-40 kilo zayifkende cokta farkli degildi durumum o yüzden saldım bende kendimi çok
Farkındayım hatalıyım yinede ama o diyet yapacak gücüde kendimde bulamıyorum yemek yemekten başka mutluluğum kalmamis gibi

Kilo konusunda hepinize katiliyorum ama bu kilondan 30-40 kilo zayifkende cokta farkli degildi durumum o yüzden saldım bende kendimi çok
Farkındayım hatalıyım yinede ama o diyet yapacak gücüde kendimde bulamıyorum yemek yemekten başka mutluluğum kalmamis gibi
Sizde Yeme Bağımlılığı olabilir.
Duygusal yeme bozukluğu yani.
Mutlaka bir uzmana danışın.
Ayrıca sırf kadınlar 20li yaşlarda evlenecek diye bir durum yok.
30larda da olabilir sonra da..
En iyi ben sizi anlarım.
32 yaşındayım, bende bekarım. Sevgilim yok. Oldu ama aldatıldım.
Kilo konusunda bazı üyelere katılmıyorum.
Kimisi zayıf sever kimisi balık etli.
Ama, siz kilonuzdan mutsuzsunuz.
O yüzden kilo verin. Önce kendiniz için. Başkası için değil..
Sosyal kıyas yapmayın..
Veya azaltmaya çalışın, biliyorum zor çok zor.
Ama bu evlilik biraz nasip kısmet işi..
Çok takınca olmuyor.
Bende şu an hep gündemde tutuyorum benimde salmam gerek bu konuyu.
Bireysel amaçlar bulun.
O zaman biraz daha az düşünürsünüz.
Bir de bir diyetisyen arkadaşım demişti, tatlı yeme isteği gelince önce 1 veya 2 bardak su iç demişti.
Bende öyle yapmaya çalışıyorum..

Sizde bir deneyin bence...

Son düzenleme:
95 kilo ne demek? Bi kendinizi toplayın lütfen. Birisi sizinle neden ilgilensin bu halinizle?
Neden kadınlar sadece görüntüden mi ibaret? Aklı, zekası,merhameti, iyiliği veya yeteneğinden dolayı niye kimse ilgilenmesin? Ayrıca kilolu olup da o kadar güzel olan kadınlar var ki.....

Kilo konusuna katılmıyorum. Bazı kadınlara da kilo yakışır mesela. öyle kilolu kadınlar gördüm çok güzeller. Önce bu düşüncenden kurtul. Kendini kabullen. Sonra sağlığın için kilo vermek istiyorsan ver. Ayrıca mutsuz olacağın bir evlilik yapmaktansa hiç evlenmemiş olmak daha makbul.

kilolu kadınlar bence çok güzel...ha ben zayıfım ama ömrü boyuna yalnızım ..yani kimse kgdan bakımdan dem vurmasın kısmet öyle birşeyki...olmayınca olmuyor istersen adriana limaol... gerçekten olmuyor.sahi bu kısmet nedir ya niye bazı kişilerde yok

Bazı kadınlar kilolu güzel, zayıf olma takıntısından vazgeçin. Bildiğiniz şişman bir arkadaşım geçenlerde evlendi. Çok güzel mi değil, bazen ben bile kendimi ondan güzel bulurum, ki bende güzel değilim. Ama evlendiği adamla birbirilerini o kadar iyi tamamlıyorlardı ki, kadın şişmanmış hiç mesele olmadı.

İyi günler kızlar

Merhaba.
Ayni senin durumundaydim; kimse tarafindan gercek bir sevgiyle sevilmemis, teklif almamış, sevgilisi olmamış vs. idim. Üstelik senin gibi sosyal bile degildim, isten ayrilmistim, arkadas-ortam filan kalmamıştı.
Bidenbire biriyle tanistim. 30'umda nisanlandim, 31'imde evlendim.
Zaman icinde ne yasayacaginiz belli olmuyor, umudunuz olsun ama "ille birisi olsun, yoksa yasayamam" diyerek beklemeyin, yalniz da olsak dik durmak zorundayiz, öyle anlar oluyor ki esi bile umursamiyor insani, bazi acıları evliyken de yalniz cekebiliyor insan.
Sigaraya aşırı karşı hatta Yesilayci bi insanimdir. Fakat pes pese yasadigim 3 depresyondan sonra bi bunalim aninda "sigara icilirdi simdi" diye düşünmüşlüğüm olmustur. Ama tabii ki denemedim, anlik düşünce idi.
Önce kendi kendinize mutlu ve sağlıklı olun, ozguvenizi arttirmanin yollarini bulun. Sonra hayat düzene girmeye başlar Allah'in izniyle.

Öncelikle başkası için değil sağlığınız için kılo verin. Fazla kılo pek çok sorunun temeli. Sonra boş kalmayın boş kalınca düşüncelere dalıyor insan. Kendinize meşgulıyet bulun. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Merhaba.
Ayni senin durumundaydim; kimse tarafindan gercek bir sevgiyle sevilmemis, teklif almamış, sevgilisi olmamış vs. idim. Üstelik senin gibi sosyal bile degildim, isten ayrilmistim, arkadas-ortam filan kalmamıştı.
Bidenbire biriyle tanistim. 30'umda nisanlandim, 31'imde evlendim.
Zaman icinde ne yasayacaginiz belli olmuyor, umudunuz olsun ama "ille birisi olsun, yoksa yasayamam" diyerek beklemeyin, yalniz da olsak dik durmak zorundayiz, öyle anlar oluyor ki esi bile umursamiyor insani, bazi acıları evliyken de yalniz cekebiliyor insan.
Sigaraya aşırı karşı hatta Yesilayci bi insanimdir. Fakat pes pese yasadigim 3 depresyondan sonra bi bunalim aninda "sigara icilirdi simdi" diye düşünmüşlüğüm olmustur. Ama tabii ki denemedim, anlik düşünce idi.
Önce kendi kendinize mutlu ve sağlıklı olun, ozguvenizi arttirmanin yollarini bulun. Sonra hayat düzene girmeye başlar Allah'in izniyle.

keşke nasıl tanıştınığınızıda üstü kapalı bari yazsaydınız nettenmi yoksa ;)

Bazı kadınlar kilolu güzel, zayıf olma takıntısından vazgeçin. Bildiğiniz şişman bir arkadaşım geçenlerde evlendi. Çok güzel mi değil, bazen ben bile kendimi ondan güzel bulurum, ki bende güzel değilim. Ama evlendiği adamla birbirilerini o kadar iyi tamamlıyorlardı ki, kadın şişmanmış hiç mesele olmadı.

çok güzel moral verdiniz .)) etine dolgun seven çok erkek gördüm ama zapzayıf seven duymadım valla..

keşke nasıl tanıştınığınızıda üstü kapalı bari yazsaydınız nettenmi yoksa ;)
Iyice uzatmayayim diye yazmamistim, sorulursa soylerim diye düşünmüştüm :) Tanismamiz netten oldu ama o bile normal olmadi :)) Face konusunda cok katıydım, öyle tanimadigim kimseyi akrabam bile olsa eklemezdim. Esim olan kisiyi görüp konusurken "Ben bunu bi ekleyeyim ya" dedim elim gitti direkt butona. Olacak ya işte, ondan öyle kolaylikla elim gitti diye düşünüyorum.

Back
X