Yanlış anlama ama ile başlayan sözler

Hesappasif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
2.405
3.368
133
Cok konu acıyorum ama burda stres atıyorum. eşim Ev araba bunları almadan cocuk istemiyor onuda geçtim haklı ama dedi ki yanlıs anlama ailem bu durumdayken cocuk yapmam ailesi bizim borcu ödiyor ama bizde oluk oluk yardım ediyoruz ailesine ve bileziklerimiz bile verdim ben ailesine .borc 1 yıl sonra bitiyor eşim ben yine yardım ederim diyor aileme .kp 4 bine yakın maaş alıyor kirada değil bizim borcumuz bittikten sonra yine yardım ederim diyor 4 bin 3 kişiye yetmiyor mu bu adam saf mı ailesiyle telefonda konusmaz ayda bir görüşürüz ama para mevzularında napıyor bu böyle anlamadım senin ailenin keyfi icin ben neden cocuktan mahrum kalayım bende 1 yıl sonra istiyorum zaten hemen istemiyorum ama o 5 yıl diyor ailesiyle ömür boyu para yardımını koparmayacak sanırım aksam aksam cok sinirlendim kendini kahraman sanıyor ama ailesi icin cocuk istemiyorum diyor ailesi düşkün insanlarda değil 4 bine yakın alıyor kp ama damızlık inek varken neden kendi paralarını harcsınlar . borcdan sonra neden yardım edicekmişiz cok sinirlendim ve biz hep gelecek yüzünden tartısıyoruz yani söyle olcak böyle olcak .ki normalde eşim tutumlu bir insandır ailesini bazı isteklerine hayır der ama kp başlarındayken neden ömür boyu annesine harclık verecekmiş kardeşlerine yardım edecekmiş fıttırdım gece gece

İşte bu yüzden ne yardım kabul edeceksin ne de yardım edeceksin. Kendi düğününüzü kendiniz yapıp kendi eşyanızı kendiniz alsaydınız şimdi kendi hayatınızın planını yaparken bunları düşünmek zorunda kalmazdınız ;) yaprağını yerken kıtır kıtır sapına gelince mee atasözü cuk oturdu sanki :D

Cok konu acıyorum ama burda stres atıyorum. eşim Ev araba bunları almadan cocuk istemiyor onuda geçtim haklı ama dedi ki yanlıs anlama ailem bu durumdayken cocuk yapmam ailesi bizim borcu ödiyor ama bizde oluk oluk yardım ediyoruz ailesine ve bileziklerimiz bile verdim ben ailesine .borc 1 yıl sonra bitiyor eşim ben yine yardım ederim diyor aileme .kp 4 bine yakın maaş alıyor kirada değil bizim borcumuz bittikten sonra yine yardım ederim diyor 4 bin 3 kişiye yetmiyor mu bu adam saf mı ailesiyle telefonda konusmaz ayda bir görüşürüz ama para mevzularında napıyor bu böyle anlamadım senin ailenin keyfi icin ben neden cocuktan mahrum kalayım bende 1 yıl sonra istiyorum zaten hemen istemiyorum ama o 5 yıl diyor ailesiyle ömür boyu para yardımını koparmayacak sanırım aksam aksam cok sinirlendim kendini kahraman sanıyor ama ailesi icin cocuk istemiyorum diyor ailesi düşkün insanlarda değil 4 bine yakın alıyor kp ama damızlık inek varken neden kendi paralarını harcsınlar . borcdan sonra neden yardım edicekmişiz cok sinirlendim ve biz hep gelecek yüzünden tartısıyoruz yani söyle olcak böyle olcak .ki normalde eşim tutumlu bir insandır ailesini bazı isteklerine hayır der ama kp başlarındayken neden ömür boyu annesine harclık verecekmiş kardeşlerine yardım edecekmiş fıttırdım gece gece
Ev, araba mevzularini bilmem ama evliliginiz oturmadan cocuk dusunme zaten, bence.. Bildiğim kadariyla henuz cozulmemis temel problemler var.. Önceliği onlara ver derim..

İşte bu yüzden ne yardım kabul edeceksin ne de yardım edeceksin. Kendi düğününüzü kendiniz yapıp kendi eşyanızı kendiniz alsaydınız şimdi kendi hayatınızın planını yaparken bunları düşünmek zorunda kalmazdınız :KK66: yaprağını yerken kıtır kıtır sapına gelince mee atasözü cuk oturdu sanki :KK70:
Eşim bekarken onlara ev aldıgı ici kendi dügünümüzü yaoamadık yani düğünü bize yapmak zorundaydılar

Bu arada bizim krdiyi kp neden ödüyor cünkü eşim bekarken onlara ev aldı eger onlara ev almasaydı niz coktan evlenirdik yani ogulları ev alınca bunlarda krediyi üstlendi

Erkeklerin bu sacma sapan aile takintisini cidden anlayamiyorum. Siz bence bundan once bir cift olmaya calismalisiniz. Siz onu o sizi dinlemeli ki birlik olabilesiniz. Bunu aşamadan sakın bu cembere bir de cocuk eklemeyin.

Erkeklerin bu sacma sapan aile takintisini cidden anlayamiyorum. Siz bence bundan once bir cift olmaya calismalisiniz. Siz onu o sizi dinlemeli ki birlik olabilesiniz. Bunu aşamadan sakın bu cembere bir de cocuk eklemeyin.
Bende 1 sene düşünmüyorum ama boşanmak galiba sonumuz cünkü hep gelecek yüzünden tartısıyoruz başka sorunumuz yok

Keske şimdiden bunları düşünüp tartışmasanız. Eşinize bu konuyu her açtığınızda size karşı daha da bilenecek. Kafasında size karşı ailesiyle ilgili on yargı oluşursa, selam söyleseniz bile kufretmis gibi algılar ve çıkmaza girersiniz. Çocuk olup masraflar artınca, gönderecek durumu zaten olmayacaktır.

Keske şimdiden bunları düşünüp tartışmasanız. Eşinize bu konuyu her açtığınızda size karşı daha da bilenecek. Kafasında size karşı ailesiyle ilgili on yargı oluşursa, selam söyleseniz bile kufretmis gibi algılar ve çıkmaza girersiniz. Çocuk olup masraflar artınca, gönderecek durumu zaten olmayacaktır.
Sorun burda canım adam cocuk istemiyor 5 sene ev araba alacakmıs aileside rahata kavusacakmış öyle ben en son planda

Senin, kocaya rest cekmen gerek.

Bu ne yahu. Aileye ev sonra araba vs. Gitti koca 5 sene.

Bu adamla ömur boyu nasil yasayacaksin bilemedim.

Kp ne iş yapıyor 4000 maaşı var

Eşin öğretmen

Ek ders vs o da alsın 4000

Krediyi ödesin kendisi o Zaman

Siz kirada oturmuyor musunuz zaten o bir kalem

Anneye harçlık dediğiniz ne kadar 100-200 ise olsun da fazlası çok çalışan eşi olan anneye

Bu arada kp rahatsız emekli maaşı var Kv ile kendi evlerinde oturuyor

Kombilerinde sıkıntı çıktı yeni tesisat vs kombi yapıldı

Eşime verecek misin parasını kartı vereyim mi dedim X versin dedi kardeşlerden biri

Ne gezer onda para dedim

Taksitle ödesin maaşını har vurup harman savurmasın dedi aile ile yaşıyor bu kişi bekar

Benim verdiğim görülmüyor görev haline geliyor vermeyeceğim dedi hem sanki bizde çok para mı var dedi

Şu an çok paramız yok ama dışarıdan bakınca biz zengin görünüyoruz mesela bizim kendi işimiz var çünkü

Sizde de eşin memur o nedenle okuttuk bize baksın algısı var

Bu kavga ile çözülmez

Yavaş yavaş ihtiyaç yaratacaksın ama sana değil eşine ihtiyaç

Gezme tozma film şu bu adamın aile algısını değiştirip aile biz ikimiziz hissini oturtacaksın

Biraz Zaman alır ama öğrenir kavga ile asla olmaz tepkiselleşir

Eşin öğretmen

Anneye harçlık dediğiniz ne kadar 100-200 ise olsun da fazlası çok çalışan eşi olan anneye

Eşime verecek misin parasını kartı vereyim mi dedim X versin dedi kardeşlerden biri

Ne gezer onda para dedim

Taksitle ödesin maaşını har vurup harman savurmasın dedi aile ile yaşıyor bu kişi bekar

Benim verdiğim görülmüyor görev haline geliyor vermeyeceğim dedi hem sanki bizde çok para mı var dedi

Şu an çok paramız yok ama dışarıdan bakınca biz zengin görünüyoruz mesela bizim kendi işimiz var çünkü

Bu kavga ile çözülmez

Gezme tozma film şu bu adamın aile algısını değiştirip aile biz ikimiziz hissini oturtacaksın

İhtiyaçlarda gelire göre sekilleniyor cok alsanda iki kişi calıssanda gideri de ona göre oluyor iyi ki vermemişsiniz parayı .ben dünden beri konuşmuyorum cok sinirliyim .sizi dediğiniz gibi tatlı tatlı halletmem icin baya sakinleşmem gerekiyor teşekkür ederim tavsiyeniz için ♡

Eşin öğretmen

Ne gezer onda para dedim

Bu kavga ile çözülmez

Bu arada kp de memur

İsa'nın evlilik ile ilgili çok güzel bir sözü var (ki bence en önemlisi):
'adam annesini babasını bırakıp karısına bağlanacak, ikisi tek beden olacak.’
'Şöyle ki, onlar artık iki değil, tek bedendir. O halde Tanrı’nın birleştirdiğini, insan ayırmasın.' der
Keşke biz Türklere de biri bunu soylese.
Önceki aileni bir köşede bırakıp eşinle tek vücut olamadıktan sonra, kuracağın yeni ailenin temellerini nasıl sapasağlam atabilirsin ki?
Anlaşılan sizin eşinizin de 'ev' deyince anladığı hala baba evi. Çok yazık...

İsa'nın evlilik ile ilgili çok güzel bir sözü var (ki bence en önemlisi):
'adam annesini babasını bırakıp karısına bağlanacak, ikisi tek beden olacak.’
'Şöyle ki, onlar artık iki değil, tek bedendir. O halde Tanrı’nın birleştirdiğini, insan ayırmasın.' der
Keşke biz Türklere de biri bunu soylese.
Önceki aileni bir köşede bırakıp eşinle tek vücut olamadıktan sonra, kuracağın yeni ailenin temellerini nasıl sapasağlam atabilirsin ki?
Anlaşılan sizin eşinizin de 'ev' deyince anladığı hala baba evi. Çok yazık...
Cok güzel sözmüş gelip konustu yanlıs anladın beni biz ev alırken babam bize borc vereceği icin yardım ederim demek istemiş bebekde 1 yıl sonra yapalım tamam dedi .bu adamlar cazgırlıktan anlıyorlar hiç yüz vermiceksin böyle

Böyle adamla ömür geçmez söyleyeyim
gelip konustu yanlıs anladın beni biz ev alırken babam bize borc vereceği icin yardım ederim demek istemiş bebekde 1 yıl sonra yapalım tamam dedi .bu adamlarcazgırlıktan anlıyorlar hiç yüz vermiceksin böyle

Back
X