Yanlış anlama ama ile başlayan sözler

Eşin yeterince olgunlaşmamış . Ailesine göre mi evlilik çocuk Plan'ı yapacakmış .

E
Cok konu acıyorum ama burda stres atıyorum. eşim Ev araba bunları almadan cocuk istemiyor onuda geçtim haklı ama dedi ki yanlıs anlama ailem bu durumdayken cocuk yapmam ailesi bizim borcu ödiyor ama bizde oluk oluk yardım ediyoruz ailesine ve bileziklerimiz bile verdim ben ailesine .borc 1 yıl sonra bitiyor eşim ben yine yardım ederim diyor aileme .kp 4 bine yakın maaş alıyor kirada değil bizim borcumuz bittikten sonra yine yardım ederim diyor 4 bin 3 kişiye yetmiyor mu bu adam saf mı ailesiyle telefonda konusmaz ayda bir görüşürüz ama para mevzularında napıyor bu böyle anlamadım senin ailenin keyfi icin ben neden cocuktan mahrum kalayım bende 1 yıl sonra istiyorum zaten hemen istemiyorum ama o 5 yıl diyor ailesiyle ömür boyu para yardımını koparmayacak sanırım aksam aksam cok sinirlendim kendini kahraman sanıyor ama ailesi icin cocuk istemiyorum diyor ailesi düşkün insanlarda değil 4 bine yakın alıyor kp ama damızlık inek varken neden kendi paralarını harcsınlar . borcdan sonra neden yardım edicekmişiz cok sinirlendim ve biz hep gelecek yüzünden tartısıyoruz yani söyle olcak böyle olcak .ki normalde eşim tutumlu bir insandır ailesini bazı isteklerine hayır der ama kp başlarındayken neden ömür boyu annesine harclık verecekmiş kardeşlerine yardım edecekmiş fıttırdım gece gece Bu arada bizim krdiyi kp neden ödüyor cünkü eşim bekarken onlara ev aldı eger onlara ev almasaydı biz coktan evlenirdik yani ogulları ev alınca bunlarda krediyi üstlendi
v araba yoksa sizin ne borcunuz var anlamadim.
Ustelik cocuk olsada esiniz ailesine yrd etmeye devam edecektir. Huylu huyundan vazgeçmez.

Hani damızlık inek demişsiniz ya, onlar sizin borcu öderken damızlık inek kategorisine girmiyorlar ama değil mi? Te Allahım.. Kendi borcunu ödet ödet sonra gel burada arkalarından konuş.

Sizin krediyi kp ödüyor eşiniz de ona yardım ediyor. E ödemesin o zaman. En azından onu da biz ödedik dersiniz.

Hani damızlık inek demişsiniz ya, onlar sizin borcu öderken damızlık inek kategorisine girmiyorlar ama değil mi? Te Allahım.. Kendi borcunu ödet ödet sonra gel burada arkalarından konuş.
Dipnotu okumadıgın nerden de belli konuyu sonuna kadar okuyunda öyle beylik laflar edin rezil olmayın eşim onlara bekarken ev aldıgı icin borcumuzu ödüyorlar ogullarına yardım ettiklerinden değil

Dipnotu okumadıgın nerden de belli konuyu sonuna kadar okuyunda öyle beylik laflar edin rezil olmayın eşim onlara bekarken ev aldıgı icin borcumuzu ödüyorlar ogullarına yardım ettiklerinden değil
Eşin almışsa o eşinin borcudur. Onlar da borcu ödeyerek oğullarının borcunu ödemiş oluyorlar yani oğullarına yardım ediyorlar.

Back
X