Yanlış anlasildim

Toprak_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
96
34
88
37
Iyi geceler herkese hemen konuya giriyorum.zamanım yok lutfen fikirlerinizi esirgemeyin
Sevgilimle 2 aydır görüşüyoruz ve bugün sacma sapan patron sapiklik mevzuna geldi konu..benimde başıma geldi deyip bi guzel anlattim .bana dedigi laf şu"yumusakmi davrandin nereden aldi bu cesareti (
Dedim sen ne diyosun..kaldiki ben dışarıda surati asık ve cok ciddi duran biriyim kendide bilir.neden boyle dedi anlamadım..aciklamasi tatmin etmedi soğuk davraniyor suan

Ha bir de üstüne o soğuk davranıyor. Çok güzel.

Böyle bir konu niye açılmış anlayamadım. Ayrica siz neden patronunuzun yaptıgı terbiyesizliği anlatıp ağzina laf veriyorsunuz. Onun verdiği tepkiyse apayrı saçma

Sen niye yanlış anlaşılasın ki. "Yanlış tanımışım!" olmalıydı konu başlığı. Ne demek yumuşakmı davrandın ya? Bence bu adamdan koşarak uzaklaş. Tecavüze uğrayanları suçlayacak bi tip sezdim...

Hic aciklama yapmadim.bu soruyu soruyomusun şimdi anlamadim dedim.
Ben napiyim ne deyim simdi bu adama.birazdan konuscaz.
bence soguk olmasi gereken sizsiniz bu zihniyet yuzunden kadina siddet taciz var, sana vay serefsiz patron falan diyecegini bunu spruyorsa bence adam degildir zaten genel olarak boyle hadsiz mi sevgiliniz

Bu nasıl bir dünya saldırıya uğrar kadın suçlu hakarete uğrar kadın suçlu şiddete maruz kalır kadın suçlu çünkü erkekler bir melek kadınlar kışkırtıyorlar töbe yaaa

Senin zihniyetine tüküreyim deyip, kapatamadınız mı telefonu ? Kaçarak uzaklaş, hala ne açıklama yapsam diye soruyorsun.

Bitirmiş baştan güveni
Senide peynir gözüyle gördü
Bitti bu iş Aldatma gatantili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…