Iyi geceler herkese hemen konuya giriyorum.zamanım yok lutfen fikirlerinizi esirgemeyin
Sevgilimle 2 aydır görüşüyoruz ve bugün sacma sapan patron sapiklik mevzuna geldi konu..benimde başıma geldi deyip bi guzel anlattim .bana dedigi laf şu"yumusakmi davrandin nereden aldi bu cesareti(
Dedim sen ne diyosun..kaldiki ben dışarıda surati asık ve cok ciddi duran biriyim kendide bilir.neden boyle dedi anlamadım..aciklamasi tatmin etmedi soğuk davraniyor suan
Hic aciklama yapmadim.bu soruyu soruyomusun şimdi anlamadim dedim.hic onu ikna edici aciklama yapmamaliydiniz, guvenmiyorsa kapi orda
Bende salaklik işte..Böyle bir konu niye açılmış anlayamadım. Ayrica siz neden patronunuzun yaptıgı terbiyesizliği anlatıp ağzina laf veriyorsunuz. Onun verdiği tepkiyse apayrı saçma
bence soguk olmasi gereken sizsiniz bu zihniyet yuzunden kadina siddet taciz var, sana vay serefsiz patron falan diyecegini bunu spruyorsa bence adam degildir zaten genel olarak boyle hadsiz mi sevgilinizHic aciklama yapmadim.bu soruyu soruyomusun şimdi anlamadim dedim.
Ben napiyim ne deyim simdi bu adama.birazdan konuscaz.
Birkac saat once oldu bu olay kapandi.ama soğuk davraniyor birazdan konuscam ve acicamTacize uğrayan sensin, üstüne düşülen o.
Çok güzelmiş, erkek olmak varmış be.
Sonra yanlis anlama sen yuz verdin demiyorum dedibence soguk olmasi gereken sizsiniz bu zihniyet yuzunden kadina siddet taciz var, sana vay serefsiz patron falan diyecegini bunu spruyorsa bence adam degildir zaten genel olarak boyle hadsiz mi sevgiliniz
Ne alaka anlamadiHiç konuşma aldatıcak Seni başkasıyla
YokUydurma bir hikaye mi anlattınız? Bazı insanlar ilgi çektiğini bu şekilde ifade ediyor?
Yok gerçekten oldu niye uyduruyum kiUydurma bir hikaye mi anlattınız? Bazı insanlar ilgi çektiğini bu şekilde ifade ediyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?