Bizim boyle bi arkadas grubumuz vardi. Gruptaki bi arkadas artk bizi yildirmisti. Ince mesajlari anlamayinca biz de aynen boyle davet etmemeye mesafeyi iyice acmaya baslayip cok sukur sohbeti bitirdik. Esler disarda gorusuyo biz o arkadasimla gorusmuyoruz. Hala yilda bi iki msj atar size gelelim die kabul etmemMerhabalarr..
Eşimin çok samimi olduğu bi arkadaş grubu var ve birisinin eşi de benim liseden arkadaşım. Biz tanıştırdık zaten ama nedendir bilmiyorum evlendiklerinden sonra kız arkadaşımla iletişimimiz baya baya azaldı. Hatta yok oldu. Eşlerimiz hala aşırı samimiler. Onlar da çocukluk arkadaşı.
Neyse konuya geleyim. Bu arkadaşlarımızın bebekleri oldu bizde gidelim diye bir başka arkadaşlarımızla konuşuyorduk. Eşimde başka gün denk geldiğinde o kişinin kocasına söylemiş. Kocası ise tamam demiş önce. Sözde bize haber verecekler. Aradan 2 ay geçti hiç bir şekilde gelin ya da kusura bakmayın şu nedenle çağıramıyoruz gibi bi konuşma olmadı. Yine eşlerimiz birlikteyken, arkadaşımın kocası, benim kocama “ ben hanımıma söyleyemem, sen hanımına söyle de haber versin eşime” demiş. Aslında öncesinde söylemişti eşine. “Tamam ben söyledim müsait olunca çağıracaz.” Demişlerdi.
Şimdi bu durum ise beni şaşırttı. Yani eşim demiş, ben demişim ne farkeder. Normalde ben söylerim ancak eşim laf arasında denk gelince söylemiş zaten. Bende bir kere söylendi sık boğaz olmasın müsaitlik durumlarında buyur ederler diye düşünmüştüm.
Kızlar şu an aradan 4 ay geçti. Aldığım hediyeler bile bebeğe küçük gelecek artık.
Bende istenmiyor muyuz diye düşünüyorum ? Sonuçta kız duydu beni arayıp “kusura bakmayın müsait olamadık” diyebilirdi.
Ya da ben mi aramalıydım sonradan tekrar.
Hiç bilemedim. Ne düşünmem gerektiğine de karar veremedim aslında.
Sizce bi yanlış anlaşılma mı var? ne düşünüyorsunuz.
Kusura bakmayın çok uzattım
Size katılıyorum ben de aynı şeyleri düşünüyorumBence aranızdaki o kopukluğun üzerine gitmeliydiniz. Bir sebepten size kırılmış gibi anladim ben.
Çağırma meselesini tam anlayamadım. Haber beklediniz vermediler tamam ama eşi neden esin söylesin demis ? Hanımlar kendi aralarında anlaşsın demek istemiştir belki. Asıl mesele bence o ilk kopuklukta. Hani aranız eskisi gibi samimi olsa takılma daha bebeği küçük fırsat bulamamıştır derdim ama benden uzak olduğunu hissettiğim arkadaşım için farklı düşünebiliri
Bence o kişi de sizsinizAy bizim arkadaşımız mısınız diye düşündüm bir anda
Ya eşimin bir arkadaşı böyle haber verdi. O anda müsait değildik. Sonrasında bir sürü badire geçirdik. Aylar sonra daha geçen hafta arayabildik buyrun gelin diye. Onlar müsait değildi bu kez de.
Belki kimseye söylemedikleri bir sıkıntıları vardır, belki covid endişesiyle çocuk ziyareti kabul etmiyorlardır bla bla bla...
Sonradan farkettim adam ben söyleyemem diyor ya orası bi enteresan.
Bence o kişi de sizsinizdoğru söyleyin kasıltlı mı çağırmıyorsunuz bizi yoksa nasip mi olmuyor
Önceden konuşmalarınız azalmamış olsaydı; doğum, çocuk, belki depresyon veya belki eş sorunları var derdim. O hallerde de insan kafa toplayıp etrafta ne oluyor kontrol edemeyebilir. Ama siz zaten soğutmuşsunuz arayı.Merhabalarr..
Eşimin çok samimi olduğu bi arkadaş grubu var ve birisinin eşi de benim liseden arkadaşım. Biz tanıştırdık zaten ama nedendir bilmiyorum evlendiklerinden sonra kız arkadaşımla iletişimimiz baya baya azaldı. Hatta yok oldu. Eşlerimiz hala aşırı samimiler. Onlar da çocukluk arkadaşı.
Neyse konuya geleyim. Bu arkadaşlarımızın bebekleri oldu bizde gidelim diye bir başka arkadaşlarımızla konuşuyorduk. Eşimde başka gün denk geldiğinde o kişinin kocasına söylemiş. Kocası ise tamam demiş önce. Sözde bize haber verecekler. Aradan 2 ay geçti hiç bir şekilde gelin ya da kusura bakmayın şu nedenle çağıramıyoruz gibi bi konuşma olmadı. Yine eşlerimiz birlikteyken, arkadaşımın kocası, benim kocama “ ben hanımıma söyleyemem, sen hanımına söyle de haber versin eşime” demiş. Aslında öncesinde söylemişti eşine. “Tamam ben söyledim müsait olunca çağıracaz.” Demişlerdi.
Şimdi bu durum ise beni şaşırttı. Yani eşim demiş, ben demişim ne farkeder. Normalde ben söylerim ancak eşim laf arasında denk gelince söylemiş zaten. Bende bir kere söylendi sık boğaz olmasın müsaitlik durumlarında buyur ederler diye düşünmüştüm.
Kızlar şu an aradan 4 ay geçti. Aldığım hediyeler bile bebeğe küçük gelecek artık.
Bende istenmiyor muyuz diye düşünüyorum ? Sonuçta kız duydu beni arayıp “kusura bakmayın müsait olamadık” diyebilirdi.
Ya da ben mi aramalıydım sonradan tekrar.
Hiç bilemedim. Ne düşünmem gerektiğine de karar veremedim aslında.
Sizce bi yanlış anlaşılma mı var? ne düşünüyorsunuz.
Kusura bakmayın çok uzattım
Ne yalan söyleyeyim olmadı. Dediğim gibi kopukluktan dolayı bir kere aradım konuştuk onun da beni hiç aradığını bilmem mesela. Bende bir hamileyken göz aydınlığı için aradım sonra da bebeği doğdu öyle aradım hayırlı olsun dedim o kadar.Ben ilk yazılanlardan (ki sonraki yorumlarda gelişme yok zaten) iletişim eksikliğiniz var diye algıladım. Yani eşler kendi arasında gelmek istiyoruz diye konuşmuş ama bir netlik yok. Öyle havada kalmış. Yani kadın da sizin aramanızı bekliyor gibi geldi. Şahsen kendimi yerine koydum, eşim şununla görüştük onlar da gelmek istiyor (ki bu kadar yakınların bebek görmeye gelmemesi geleneğe ters zaten) dese nasılsa eşinin arayacağını o zaman günü kararlaştıracağımızı düşünüyorum ki, beklerim de.
Keşke çok geç kalmadan o dönemde arayıp gelmek istediğinizi söyleseydiniz. Bir de bu 10 aylık süreçte bir kere tebrik için aramışsınız sanırım, başka bir arama, mesaj filan olmadı mı hal hatır, ihtiyaç sormak için.
Tamam canım geliyoreeeeeValla nasip olmadıne zaman istersen buyur gel zaman
Evet ya haklısınız. İstem dışı çok yanlış anlaşılmaya müsait bir durum oldu maalesef. Benim de hiç haz etmediğim durumlar işte ....Ben siz kadını arayabilirsiniz diye düşünüyorum ya da tam konuyu mu anlamadım acaba :) bebek görmeye gelmek istiyoruz aylardır gelemedik diye arayın gidin. Zaten o konuşmada kadının tavrına göre anlarsınız durumu ona göre netlesirsiniz. Bana boyle iletisimsiz ya da esler ile yurutulen dolayli iletisimler sacma ve yanlis anlamaya musait geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?