Yanlış birine aşık oldum yardım lütfen :(((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cilekcetiner

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2014
364
86
318
39
Mrb bayanlar. Derdim olunca bende aranıza katılmaya karar verdim. Özetle anlatıyım. 6ay önce biriyle tanışmıştım. İlk bulusmamızdan sonra kendisi sevgili olmak istedi, çok hoşlandığını ciddi düşündüğünü benimle ciddi bir ilişki yasamak istediğini söyledi.. bende ozamanlar bir ilişkiye hazır olmadığımdan emin olamadım pek istekli değildim ve arkadas olarak zamanla tanıyalım dedim. kendisi zaten tanıyoruz ben kız arkadasım olmanı istiyorum falan pişman olmazsın cok mutlu ederim seni bisans ver vs. bukadar ısrara bende istemeyerek deneyelim dedim, bu kısa sürede askım fln demeye baslayınca bende aslında sevmediğimden ozamanlar ona demiyordum oda bozuluyordu. neyse sözde biz onun istegiyle cıkmaya basladık ama o istekli adamla ilgi 0. sabah bi günaydın sonrasında aksam öylesine bi konusma falan. bende kızdım dedim buneböyle seymı olur. sözde istekli olan taraf o ama baksan tam tersi.. bikaçkez bu konudan tartıstık. ensonunda ayrıldık.
2ay sonra whatsapdan konusmamız oldu. yine denemek istedi. pazara sözlestik ama cumartesi oldu pazar oldu ses yok. bende bişey demedim bilerek. resmen ekildim durduk yere. snr haftaiçi konusurken pazar hiç sesin cıkmadı diyor. yani gercekten isteseydi bugüne kadar kackere görüşmüştük. neyse son olaya geliyim. gecenlerde bi evlilik sitesinde bunun profilini gördüm. şok oldum. mühendis kariyeri çok iyi arkds cevresi fln olan biri orada olmasını hiç beklmezdi.. bide ciddi olanlar yazsın demiş. islami evlilik sitesiymiş :s bilmiyorum gercekten evlenmekmi istiyor capkınlıgınamı? (benimlede basta artık evlenmek istiyorum tek yasıyorum böyle olmuyor,yok annem seni çok begenir gibi klonusmaları olmustu) . Ama ben bunu görünce artık bi ilişkişye hazır hissettiğimden kendimide basta niye isteksizdim dedim belki niyeti gercekten ciddi biridir dedim ve aklıma düştü buna yazdım.

sonra bulusmaya sözlestik. he bidetay evine cagırıyor kahve kendi yapıcakmıs kabul etmedim. sonra dedi bulustugumuz günün sonunda belki busefer sevgili oluruz. bende eve cagırınca kıllandım yok dedim arkadasız ya arkadasca görüşürz olmuyor bizim. neyse bulustuk bi cafede. gayet güzel gecti ama arkads kanka gibiyiz oda öyle..bende nedense hep arkadas oldugumuzu söyledim ama hoslandıgımı bellı ettim öte yandan. enson arabada beni eve bırakırken biraz yakınlastık bianda gelişti ama sözde arkadasız.. neyse ben eve geldim ve buna asık olmusdum hemde çok fena ensonda belki hafatayada görüşürz demiştik hatta bu haftaya yine evime gel demişti. bende eve gidince acıkacık yazdım bence bidaha görüşmeyelim arkadas olmamıza gerek yok böyle arkadaslıkmı olur ben görüştükce üzülücem cünkü senden gercekten hoslandım .. cevabı neden böyle düşünüyorsun, sen çok iyi birkızsın ben senle hep görüşmek isterim sen bilirsin tabi saygı duyarım. bende cok sinirlendim sen arkads olmak istiyorsun sevgili değil, öyle bişey hissetmiyorsanda zorla olmaz hisler yapıcak bişey yok ama görüşmemek en iyisi. peki ama istediğin zaman arayabilirsin demiş bitti böyle. ve ben dayanamadım bişey daha sordum yanlısta olsa dedimki ta ilk zamanlardan berimi bana böyleydin sonradanmı oldu diye. dediki kesinlikle basta cok istekliydim hislerim cok kuvvetliydi ama araya zaman girince zamanla azaldı biraz hislerdim diye.. sizcede en basından beri niyeti oyalamak hatta eve gelmemmiymiş aslında hiç gercek deilmiş cünkü baslardada ilgisizdi ? yoksa dediği gibi şimdimi böyle oldu? ve ben cok asıgım malesef bihaftadır yemeden içmeden kesildim böyle haketmeyen birine asık oldum ( sizce bi mucize olurda bu kişi bu olanlardan sonra benle sevgili olmak istememişken, evine gelirim diye arkadas kalma niyetindeyken birgün pişman olup bana dönermi ??

Adamın niyeti seni eve atmakmış
Niyeti ciddi olan adam ikinci randevuyu evinde verir mi?
Aşk maşk falan da değil bu , hevesliyken kaçtı ya , hırs yapmışsındır
Zamanla farkedersin

Bu adamın kafası çok karışık, ne istediğini bilmiyor.. Seni üzmesine izin verme, bi şekilde kader izin vermedi ve beraber olamadım, de.

Vakit kaybetme amac belli canim uzulme hayat devam ediyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

internette sitelerde mi geziyo evlenmek için ya adam sakat bence başına bela mı arıyosun... uzak dursun senden bunu gibiler saf kızları kandırıp yatağa atar sonrada çeker gider sap gibi kalırsın ortada... adam dengesiz bikere ayy en korkulan tiplerden hemde

niyet ortada allah rızası için niyeti ciddi olan adamın arkadaşlık sitesinde ne işi var bana sapıklık olarak geldi eve çağırmasına hiç girmiyorum bile

Adamın niyeti seni eve atmakmış
Niyeti ciddi olan adam ikinci randevuyu evinde verir mi?
Aşk maşk falan da değil bu , hevesliyken kaçtı ya , hırs yapmışsındır
Zamanla farkedersin

haklısınız banada ev muhabbeti yapınca öyle geldi. ama hep kötü ilişkiler yasayan biri olarak ve zor elektrk alan uzun zmn snr bi kendısıne ıcım ısınmıstı ama böyle oldu cok uzgunum

Bu adamın kafası çok karışık, ne istediğini bilmiyor.. Seni üzmesine izin verme, bi şekilde kader izin vermedi ve beraber olamadım, de.

başlarda okadar istekliydiki bende kandım sahi okadar isteğe okadar ilgisizlik bir tezattı bilmiyorum ama sımdı gelse istiyorum sevgilim ol dese kabul eder okadar zaman sonra kalbım bı ona ısındı

haklısınız banada ev muhabbeti yapınca öyle geldi. ama hep kötü ilişkiler yasayan biri olarak ve zor elektrk alan uzun zmn snr bi kendısıne ıcım ısınmıstı ama böyle oldu cok uzgunum

Hayırlısı olmuş inan
Elbet karşına adam gibi biri çıkar bu tiplere zaman harcamaya değmez

bu adam dürüst değil.........................................................................

sanırım öyle.. bende düzgün sanki evliliğe yakın biri gibi düşünmüştüm birde ilk baslarda çok istekliydi, onu öyle tanıyınca şimdiki halleri yalancı oldugunu gösteriyor aslında. ama malesef uzun zaman sonra ona asık oldum

Vakit kaybetme amac belli canim uzulme hayat devam ediyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tanıstıgım kimseden kaçyıldır hiç hoşlanamamısken bu kişiye resmen asık oldum ( çok haklısınız ama işte pişman olsun dürüst bi şekilde bana dönsün istiyorum ama sanırım olmayacak bişey istiyorum gibi

başlarda okadar istekliydiki bende kandım sahi okadar isteğe okadar ilgisizlik bir tezattı bilmiyorum ama sımdı gelse istiyorum sevgilim ol dese kabul eder okadar zaman sonra kalbım bı ona ısındı

Saplantı haline getirmiş olabilir.. Kalpsiz artık insanlar, üzülme.. Onun kötü niyetinin kurbanı olup sızlanmandan iyidir, şu haline üzülmen.. Boşver.
Anladğım kadarıyla gel git akıllı bir şey.. Eminim geri dönüş yapacaktır.

( yani öyle bir sitede evlenmeye hiç ihtiyacı olacak biri değil bende görünce cok sasırdım. ailesi dindarmıs acaba onlara uygun biriyle islami evlilik sitesindenmi evlenir ama yinede sacma geldi tabiki banada :S . cok dengesiz oldugunun farkındayım malesef ama cok asık oldum tabiki ortada adam yok zaten, anca desemki bi kahveye geliyim hemen kbl eder sonrada bida sesi cıkmaz belli öyle biriymiş

haklısınız daha kötüsüde olabilirdi belki.. ama uzun zaman sonra birine asık olunca ve böyle cıkınca maleseff eski aldatılma ilişkimin acısını bile unutturdu bana okadar ona adapteyim artık (

haklısınız daha kötüsüde olabilirdi belki.. ama uzun zaman sonra birine asık olunca ve böyle cıkınca maleseff eski aldatılma ilişkimin acısını bile unutturdu bana okadar ona adapteyim artık (

Kaçan kovalanır psikolojisi içerisinde de olabilirsin.. Kafana takmış olabilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…