- 1 Nisan 2014
- 364
- 86
- 318
- 39
- Konu Sahibi Cilekcetiner
-
Adamın niyeti seni eve atmakmış
Niyeti ciddi olan adam ikinci randevuyu evinde verir mi?
Aşk maşk falan da değil bu , hevesliyken kaçtı ya , hırs yapmışsındır
Zamanla farkedersin
Bu adamın kafası çok karışık, ne istediğini bilmiyor.. Seni üzmesine izin verme, bi şekilde kader izin vermedi ve beraber olamadım, de.
haklısınız banada ev muhabbeti yapınca öyle geldi. ama hep kötü ilişkiler yasayan biri olarak ve zor elektrk alan uzun zmn snr bi kendısıne ıcım ısınmıstı ama böyle oldu cok uzgunum
bu adam dürüst değil.........................................................................
Vakit kaybetme amac belli canim uzulme hayat devam ediyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
başlarda okadar istekliydiki bende kandım sahi okadar isteğe okadar ilgisizlik bir tezattıbilmiyorum ama sımdı gelse istiyorum sevgilim ol dese kabul eder okadar zaman sonra kalbım bı ona ısındı
internette sitelerde mi geziyo evlenmek için ya adam sakat bence başına bela mı arıyosun... uzak dursun senden bunu gibiler saf kızları kandırıp yatağa atar sonrada çeker gider sap gibi kalırsın ortada... adam dengesiz bikere ayy en korkulan tiplerden hemde
niyet ortada allah rızası için niyeti ciddi olan adamın arkadaşlık sitesinde ne işi var bana sapıklık olarak geldi eve çağırmasına hiç girmiyorum bile
Saplantı haline getirmiş olabilir.. Kalpsiz artık insanlar, üzülme.. Onun kötü niyetinin kurbanı olup sızlanmandan iyidir, şu haline üzülmen.. Boşver.
Anladğım kadarıyla gel git akıllı bir şey.. Eminim geri dönüş yapacaktır.
eger biraz aklin varsa
topuklarin arkana deye deye kaç
haklısınız daha kötüsüde olabilirdi belki.. ama uzun zaman sonra birine asık olunca ve böyle cıkınca maleseffeski aldatılma ilişkimin acısını bile unutturdu bana okadar ona adapteyim artık (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?