Yanlış birine aşık oldum yardım lütfen :(((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlısı olmuş inan
Elbet karşına adam gibi biri çıkar bu tiplere zaman harcamaya değmez

çıkmıyor malesef cnm cıkmadı yani.. nerde yaramaz adam war saka gibi onlara asık oluyorum, daha öncede aldatılmıstım falan. tanıstıgım düzgün insanlarada bende asık olamyorum nedesen( nerde yaramaz war onlarmı cekio beni ne.. 2 yıl sonra ilk defada bu insana içim ısındı

Kaçan kovalanır psikolojisi içerisinde de olabilirsin.. Kafana takmış olabilirsin.

evet kaçan kovalanır olayı oldu resmen ama bundan değil sırf. gercekten ilk tanıstıgım zaman eski aldatılmanın acısındaydım ve eski erkek arkadasım aklımdaydı istemedim. zamanla düzeldim ve çok olumlu oldum lakin bu sefer bu insan böyle oldu

Nasip canım.. Belki daha güzel bir birliktelik seni bekliyordur, zorla güzellik olmaz ya.. Başka seçenekleri değerlendir..

Uzak dur derim.
Ne münasebet evine davet etmek?
Hic üzülme,neyine asik oldun ki?
Bu anlatimlarina göre ondan kacmalisin.
Kim bilir kac kizla görüsüyor bu sekilde.
Ve istedigi olmayinca yok sogudum yok bilmem ne.
Seven unutur mu?sogur mu öyle kolay kolay?

Nasıl hemen aşık oluyorsunuz aklım almıyor aşk dediğin şey karşılıklı paylaşım varken gerçekleşir. Seninkisii bir nevi takıntı haline getirmek. Düşünsene adam sana zerre değer vermiyor böyle birini sevme ihtimali anlamsız. Mantığına söz geçir. Tanımadığın sadece her gün yolda gördüğün adama bile aşık olabilirsin ama bu zor geliyor bana. İnşallah sana gerçekten değer veren birini bulduğunda o duygunun gerçek anlamını kavrarsın.

ksnlıkle doğru söylüyorsunuz. ben sanırım kafamda onu farklı kurdum ve kafamdaki ona asık oldum işte söylediklerinizi bi idrak edebilsem biliyorum ama kalbime söz gecmiyor son iki ay boyunca onu dusunmeye basladım ve bulustugumuzda busefer kesin olur diodum ama malesef hayal kırıklıgına ugradım

ben ilk görüşte aska inanırım. ilk görüşte olmasa bile suanki. ben 2aydır kafamda kurdum olacagına dair sanırım bi hayal yarattım ondan ve bulustugumuzda kesin bi yere warırız sanmıstım çünkü sözde o da cok istekliydi ya ama maleseff hepsi yalanmıs demek resmen ortada kaldım ve duygularımla oynadı. şüpeleniyorumki belki sevgilisi bile vardır bunun

Adam arabada bile yaknlanms, evde neler olur sen tahmn et. Bosver yoksa daha da cok uzuleceksin..

anne duası almışsınız bu sayede sıfır zararla kurtulmuşsunuz. adamın derdi davası belli.
eve çağırmak filan, yok kahveyi ben yapacağım niye kendisi kıraathane sahibi mi?
basit numaralar bunlar

Bu adamın niyetini anlayamaman çok ilginç
herif seni resmen eve atıp senden faydalanmaya çalışıyor
kaç kurtar kendini hayatını mahfetme!

amaan adama bak ne şiş yansın ne kebap. bu adam belli ki ne götürsem, kimi götürsem kârdır modeli. evlilik sitesine de niye üye olduğu belli... zaten bu abuk hareketlerini gördükçe sen de soğursun canım yakında. hiç üzümle zararın neresinden dönsen kardır..

haklısınız suanda mantıklı düşünemiyorum sanırım pek ama zamanla sogumayı umuyorum bende. böyle birine gönül verdipim için kendime kızıyorum .(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…