- 5 Mayıs 2022
- 7
- 7
- 16
- 28
- Konu Sahibi Aysegungor
-
Kafayı yemeye gerek yok.Yaşadığımız sürece her şeyin bir çözümü var.Eşinizle bu konuyu konuşun düzelme yoksa boşanırsınız.Bu şekilde hayat olmaz sürekli kısıtlayan bir eşle yaşamak zor.Kendiniz için doğru bir karar verebilirsiniz.Merhaba kızlar bir ay sonra evliliğimin birinci yılı doluyor fakat ben yanlış bir evlilik yaptığımı düşünüyorum biz eşimle üniversite de tanıştık kendisinin sevgisinden aşkından hiç şüphem yok ama çok sinirli çok kıskanç ve beni çok kısıtlıyor psikolojimin bozulduğunu düşünüyorum yolda yürürken acaba arkamda erkek birisi yürüyor ve eşim bizim beraber yürüdüğümüzü düşünüp akşama kavga mı edeceğiz diye düşündüğüm çok oldu yada balkona çıktığım zaman yoldan erkek birisi geçince yanlışlıkla bile oraya baksam biri görecek ve eşine söyleyecek korkusu var evliliğimden hiç bir zaman emin olmadım 4 yıldır sevgiliydik ve sevgiliyken bunları aşacağımızı düşünüyordum aynı evin içine girince anlamıyormuş insan.. Sürekli boşanmayı düşünüyordum ama ben evlenmek istediğim için babamla sürekli sorunlar yaşadım asla istemiyorlardı evlenmemi şimdi tekrar gidersem babamın yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum çünkü dediği her şey oldu ben rahat yetişen biriydim eşim beni kısıtlayınca elbisem karışınca babamın ne demek istediğini anladım ne yapmam gerek bilmiyorum kafayı yiycem bu düşüncelerle
Babanıza sen haklıymış sin deyin. O gerisini halleder diye düşünüyorumMerhaba kızlar bir ay sonra evliliğimin birinci yılı doluyor fakat ben yanlış bir evlilik yaptığımı düşünüyorum biz eşimle üniversite de tanıştık kendisinin sevgisinden aşkından hiç şüphem yok ama çok sinirli çok kıskanç ve beni çok kısıtlıyor psikolojimin bozulduğunu düşünüyorum yolda yürürken acaba arkamda erkek birisi yürüyor ve eşim bizim beraber yürüdüğümüzü düşünüp akşama kavga mı edeceğiz diye düşündüğüm çok oldu yada balkona çıktığım zaman yoldan erkek birisi geçince yanlışlıkla bile oraya baksam biri görecek ve eşine söyleyecek korkusu var evliliğimden hiç bir zaman emin olmadım 4 yıldır sevgiliydik ve sevgiliyken bunları aşacağımızı düşünüyordum aynı evin içine girince anlamıyormuş insan.. Sürekli boşanmayı düşünüyordum ama ben evlenmek istediğim için babamla sürekli sorunlar yaşadım asla istemiyorlardı evlenmemi şimdi tekrar gidersem babamın yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum çünkü dediği her şey oldu ben rahat yetişen biriydim eşim beni kısıtlayınca elbisem karışınca babamın ne demek istediğini anladım ne yapmam gerek bilmiyorum kafayı yiycem bu düşüncelerle
Ben yeni üyeyim uygulamanın nasıl kullanıldığını tam anlayamadım sırf birilerine sorayım belki iyi gelir diye açtım konuyu
Ona kalırsa benim psikolojim bozulmuş benim gitmem gerekiyor psikoloğa bilmiyorki onun yüzünden bozuldu psikolojimCok zor bir hayat daha bir sene de psikolojik olarak yipranmissiniz
Ayrilmak istemiyorsaniz bir’ psikolojik destek sart esinize de sizede
İşe yarar mı bilmiyorum insanın huyu değişir mi kiİyice baskı altına almış sizi tedavi olsanız birlikte
Korkularınız hic normal değil cok sağlıksız... eşinizle orta yol bulmaya çalışın olmuyorsa yolları ayırın. Babanız sizi afederMerhaba kızlar bir ay sonra evliliğimin birinci yılı doluyor fakat ben yanlış bir evlilik yaptığımı düşünüyorum biz eşimle üniversite de tanıştık kendisinin sevgisinden aşkından hiç şüphem yok ama çok sinirli çok kıskanç ve beni çok kısıtlıyor psikolojimin bozulduğunu düşünüyorum yolda yürürken acaba arkamda erkek birisi yürüyor ve eşim bizim beraber yürüdüğümüzü düşünüp akşama kavga mı edeceğiz diye düşündüğüm çok oldu yada balkona çıktığım zaman yoldan erkek birisi geçince yanlışlıkla bile oraya baksam biri görecek ve eşine söyleyecek korkusu var evliliğimden hiç bir zaman emin olmadım 4 yıldır sevgiliydik ve sevgiliyken bunları aşacağımızı düşünüyordum aynı evin içine girince anlamıyormuş insan.. Sürekli boşanmayı düşünüyordum ama ben evlenmek istediğim için babamla sürekli sorunlar yaşadım asla istemiyorlardı evlenmemi şimdi tekrar gidersem babamın yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum çünkü dediği her şey oldu ben rahat yetişen biriydim eşim beni kısıtlayınca elbisem karışınca babamın ne demek istediğini anladım ne yapmam gerek bilmiyorum kafayı yiycem bu düşüncelerle
Zaten hep bozup sonra psikolojin bozuk derler sorunun kaynagi oOna kalırsa benim psikolojim bozulmuş benim gitmem gerekiyor psikoloğa bilmiyorki onun yüzünden bozuldu psikolojim
Denemekte fayda var ondan sonra net bi karar verirsiniz en azından elimden geleni yaptım dersinizİşe yarar mı bilmiyorum insanın huyu değişir mi ki
Bırakın babanız haklı çıksın, ben demiştim desin. Korkunuz bu olmasın. Hasta ruhlu birinin birgun ellerinde ölebilirsiniz. Rahat yaşamayı bırakın yolda arkanızdan yürüyen, balkondan birini görseniz kavga çıkan biryerde rahat büyümeseniz bile bulunmamalisiniz. Sevgi yada kıskançlık değil eşiniz hasta .Merhaba kızlar bir ay sonra evliliğimin birinci yılı doluyor fakat ben yanlış bir evlilik yaptığımı düşünüyorum biz eşimle üniversite de tanıştık kendisinin sevgisinden aşkından hiç şüphem yok ama çok sinirli çok kıskanç ve beni çok kısıtlıyor psikolojimin bozulduğunu düşünüyorum yolda yürürken acaba arkamda erkek birisi yürüyor ve eşim bizim beraber yürüdüğümüzü düşünüp akşama kavga mı edeceğiz diye düşündüğüm çok oldu yada balkona çıktığım zaman yoldan erkek birisi geçince yanlışlıkla bile oraya baksam biri görecek ve eşine söyleyecek korkusu var evliliğimden hiç bir zaman emin olmadım 4 yıldır sevgiliydik ve sevgiliyken bunları aşacağımızı düşünüyordum aynı evin içine girince anlamıyormuş insan.. Sürekli boşanmayı düşünüyordum ama ben evlenmek istediğim için babamla sürekli sorunlar yaşadım asla istemiyorlardı evlenmemi şimdi tekrar gidersem babamın yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum çünkü dediği her şey oldu ben rahat yetişen biriydim eşim beni kısıtlayınca elbisem karışınca babamın ne demek istediğini anladım ne yapmam gerek bilmiyorum kafayı yiycem bu düşüncelerle
Daha cocuk yokken kurtulun. 5 yılda değişmeyen tedavi vs vakit harcarken es kaza birde çocuk olur. Bu hapis hayatını kabullenir kafayı yersinizOna kalırsa benim psikolojim bozulmuş benim gitmem gerekiyor psikoloğa bilmiyorki onun yüzünden bozuldu psikolojim
Çok haklısınız üniversitesi mezunuyuz ikimizde ama sadece kendi akrabalarının yerinde çalıştım ve kendi amcasıyla tartışıp ordan da çıkardı beniEşiniz sevgiliyken de aynı imiş anladığım kadarıyla. O yüzünü göstermiş kendisi gibi davranmış ama siz onun değişebileceğine inanmak istemişsiniz. Aslında size hiç uygun olmayan bir yaşam tarzını kabullenmiş gibi davranmışsınız.
Benim asla katlanamayacağım bir yaşam tarzı bu. Bana kalsa kimse de katlanmamalı. Eşiniz sizin çalışmanıza da engel oluyordur diye düşünüyorum. Babanız sizi her zaman bağrına basar, ailenize açın durumu. Sonra da hayatınızı kurarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?