Merhaba kızlar bir ay sonra evliliğimin birinci yılı doluyor fakat ben yanlış bir evlilik yaptığımı düşünüyorum biz eşimle üniversite de tanıştık kendisinin sevgisinden aşkından hiç şüphem yok ama çok sinirli çok kıskanç ve beni çok kısıtlıyor psikolojimin bozulduğunu düşünüyorum yolda yürürken acaba arkamda erkek birisi yürüyor ve eşim bizim beraber yürüdüğümüzü düşünüp akşama kavga mı edeceğiz diye düşündüğüm çok oldu yada balkona çıktığım zaman yoldan erkek birisi geçince yanlışlıkla bile oraya baksam biri görecek ve eşine söyleyecek korkusu var evliliğimden hiç bir zaman emin olmadım 4 yıldır sevgiliydik ve sevgiliyken bunları aşacağımızı düşünüyordum aynı evin içine girince anlamıyormuş insan.. Sürekli boşanmayı düşünüyordum ama ben evlenmek istediğim için babamla sürekli sorunlar yaşadım asla istemiyorlardı evlenmemi şimdi tekrar gidersem babamın yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum çünkü dediği her şey oldu ben rahat yetişen biriydim eşim beni kısıtlayınca elbisem karışınca babamın ne demek istediğini anladım ne yapmam gerek bilmiyorum kafayı yiycem bu düşüncelerle