- 21 Kasım 2013
- 497
- 612
- 103
- Konu Sahibi kittybetty
-
Dediğim gibi durmadan barışalım vs. deyip duruyor. Sırf kıskandırmak için göze alamaz diye düşünüyorum. Inş. Biri vardır gerçekten.Kadına yazılmış gibi geldi bana da. Belki de seni kıskandırmak icin bilerek attı.
Kasıtlı gibiMerhaba kızlar. Farkındayım ne kadar çok konu açar oldum. Ama sormadan da edemicem. Eşimle geçen yıl boşandık. Asla barışmayı düşünmüyorum. Allah yazdıysa bozsun lütfen. Ama o durmadan barışalım vs. deyip duruyo. Dediğim gibi asla düşünmüyorum. Oğlum iki haftada bir gece babasında kalıyor. Bugün aldı oğlumu.akşam watsaptan msj attı, yarın akşam 8 de getiricem diye. Tamam yazdım. Sonraki msj aynen şöyle: 'oğlumu yarın akşam annesine götürücem. Senle pazar günü görüşürüz olur mu.' Sizce bu msjın bir kadına mi yoksa bir erkeğe mi yazılma ihtimali daha yüksek. Bana bi kadınmış gibi geldi. Öyleyse artık rahat bi nefes alabilirim sanırım.
Ama şöyle de bi durum var son 1 aydır falan. Ara sıra oğlumla konuşsun diye arıyorum mecburen. Ne zaman arasam genelde tlfnu hep meşgul. Gece 11de falanBence size nispet durumu var. Bilerek yapılmış bişey gibi geldi bana. Hayatında biri var imajı yaratmaya çalışmış.
Inş gerçekten biri vardırBana da kıskandırma amaçlı gibi geldi.
Ama şöyle de bi durum var son 1 aydır falan. Ara sıra oğlumla konuşsun diye arıyorum mecburen. Ne zaman arasam genelde tlfnu hep meşgul. Gece 11de falan
Aslında çok düz bi insandır böyle şeylere kafası da pek basmaz. Kıskandırma vs.Banada bilerek gibi geliyor. Senin nabzını ölçmek için. Sakın tongaya düşme
Evet kesinlikle düşünmüyorum. Sadece rahat bi nefes alıcam hepsi buE sana ne?
Yani bitmiş, tekrar kesinlikle düşünmüyorsun, her şeyi boşvermelisin. Bu merak iyi olmaz.
Buluşun görüşsün canım bende bunu istiyorum zatenNiye bu seni ilgilendirmez ister erkek arkadaşı isterse kadınlarla buluşsun özgür adam sonuçta .
AslaaaBelki de bilerek attı... Sakın düşme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?