Yanlış mesaj

Bence bir kadına yazılmış erkekler kendi aralarında açıklama yapma gereği duymazlar, mesajı yazdığı kişi erkek olsaydı kısaca yarın işim var, gelemiycem deyip açıklama yapmazdı

kadin

seni kıskandırmak için sana yazmıs

evet kadına yazılmış, kasıtlı olarak da sana göndermiş.

eski görümcem aradı oda söyledi. uzun zamandır da hayatındaymış bu kadın. aklım almıyor nasıl bu kadar aşağı... olabiliyor bu erkekler.

eski görümcem aradı oda söyledi. uzun zamandır da hayatındaymış bu kadın. aklım almıyor nasıl bu kadar aşağı... olabiliyor bu erkekler.

E istemiyormuşsun, kurtulmak istiyormuşsun. Ne güzel sevgilisi varmış işte sana sarmayacak. Neden aşağı...? Bence öncelikle ne istediğini iyi düşün.

E istemiyormuşsun, kurtulmak istiyormuşsun. Ne güzel sevgilisi varmış işte sana sarmayacak. Neden aşağı...? Bence öncelikle ne istediğini iyi düşün.
benim açımdan çok güzel zaten. ama bi taraftan bana barışalım deyip, diğer taraftan sevgili bulup buda cepte dursun demesi aşağı... bi durum. amaaan neyse ben keyfime bakıyım artık

benim açımdan çok güzel zaten. ama bi taraftan bana barışalım deyip, diğer taraftan sevgili bulup buda cepte dursun demesi aşağı... bi durum. amaaan neyse ben keyfime bakıyım artık
Şöyle oluyor: Eski eş sevgilisiyle arası bozulunca eski karısına gidiyor genelde, sevgilisiyle arayı düzeltene kadar...
Evet sizi cepte tutmaya çalışmış iğrenç adam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…