- 21 Kasım 2013
- 497
- 612
- 103
- Konu Sahibi kittybetty
-
İnşallah 2. tahmindirİlgini çekebilmek ya da kıskandırabilmek için sana atılmış bir mesaj. Gerçek olduğunu düşünmüyorum. Haa gerçekse de tabi ki bir kadına yazılmıştır
O astroloğa sesleniyorum ben dersimi aldımBunlarin hicbiri degil.
Merkur geriliyor ondan
Yanlis mesajlar yanlis maillere dikkat edin bu donemde demisti bir astrolog
Tebrik ederim:) sonunda aradığını bulmuşsun dolaylı yoldansa olsa öğenmiş oldum darısı bana diye msj at bakalım belki varsada umudu söner gider ....Buluşun görüşsün canım bende bunu istiyorum zaten
Evet olabilirdi aslında ama bu kez de kıvırmaya çalışır. Uzar gider. Çocuk dışındaki konularda hiç muhatap olmak istemiyorum açıkçası.Tebrik ederim:) sonunda aradığını bulmuşsun dolaylı yoldansa olsa öğenmiş oldum darısı bana diye msj at bakalım belki varsada umudu söner gider ....
Okadar soğuttu demekki kendisinden utanmadan birde hala senden beklentisi var yüz vermeyin kurtulamazsın belkide işi inada getirebilir ne lüzum var haklısınız ne kadar uzak okadar rahat olursun Rabbim yâr ve yardımcınız olsun amin inşallahEvet olabilirdi aslında ama bu kez de kıvırmaya çalışır. Uzar gider. Çocuk dışındaki konularda hiç muhatap olmak istemiyorum açıkçası.
Teşekkür ederim canım. Asla yüz vermiyorum. Hatta 2. Bi hat aldım. Diğer hattı sadece oğlumu alacağı günlerde açıyorum. Bi açıyorum ki 20 tane msj barışalım vs. Ay inşallah biri vardır yaOkadar soğuttu demekki kendisinden utanmadan birde hala senden beklentisi var yüz vermeyin kurtulamazsın belkide işi inada getirebilir ne lüzum var haklısınız ne kadar uzak okadar rahat olursun Rabbim yâr ve yardımcınız olsun amin inşallah
Yok demek ki iyi birisi kendi iyi birisi olsaymış seninle olurdu kim napsın onu işte hep kaybedince kıymetleniyor kadın milletimizinTeşekkür ederim canım. Asla yüz vermiyorum. Hatta 2. Bi hat aldım. Diğer hattı sadece oğlumu alacağı günlerde açıyorum. Bi açıyorum ki 20 tane msj barışalım vs. Ay inşallah biri vardır ya
Ah ah o 3 yılı anlatsam roman olur da boşver o konuya girmeyimYok demek ki iyi birisi kendi iyi birisi olsaymış seninle olurdu kim napsın onu işte hep kaybedince kıymetleniyor kadın milletimizin
İnşallah canımKadına tabiki
Umut fakirin ekmeği ışte. Bi umut benimki deBence mahsus yazmis.
kadın derken size yalnızİnşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?