Yanlış mesaj

şş işinize bakin bosver kime ne attiysa kasitli veya degil kadin ya da erkek..buraya konu olarak acmana bile gerek yok suyu bulandirma bosverr..kediyi merak öldurur

Tebrik ederim:) sonunda aradığını bulmuşsun dolaylı yoldansa olsa öğenmiş oldum darısı bana diye msj at bakalım belki varsada umudu söner gider ....
Evet olabilirdi aslında ama bu kez de kıvırmaya çalışır. Uzar gider. Çocuk dışındaki konularda hiç muhatap olmak istemiyorum açıkçası.

Evet olabilirdi aslında ama bu kez de kıvırmaya çalışır. Uzar gider. Çocuk dışındaki konularda hiç muhatap olmak istemiyorum açıkçası.
Okadar soğuttu demekki kendisinden utanmadan birde hala senden beklentisi var yüz vermeyin kurtulamazsın belkide işi inada getirebilir ne lüzum var haklısınız ne kadar uzak okadar rahat olursun Rabbim yâr ve yardımcınız olsun amin inşallah

Teşekkür ederim canım. Asla yüz vermiyorum. Hatta 2. Bi hat aldım. Diğer hattı sadece oğlumu alacağı günlerde açıyorum. Bi açıyorum ki 20 tane msj barışalım vs. Ay inşallah biri vardır ya

Teşekkür ederim canım. Asla yüz vermiyorum. Hatta 2. Bi hat aldım. Diğer hattı sadece oğlumu alacağı günlerde açıyorum. Bi açıyorum ki 20 tane msj barışalım vs. Ay inşallah biri vardır ya
Yok demek ki iyi birisi kendi iyi birisi olsaymış seninle olurdu kim napsın onu işte hep kaybedince kıymetleniyor kadın milletimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…