- 30 Mart 2009
- 14.694
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.670
- 1.123
- Konu Sahibi kittybetty
-
Halada kıymet verdiğini düşünmüyorum zaten. Hoş versede umrumda değil.Zarf atıyor çok açık.
Ne kötü bir durum insan için.
Elindeyken kıymet verseymiş ya
Zarf atıyor çok açık.
Ne kötü bir durum insan için.
Elindeyken kıymet verseymiş ya
Halada kıymet verdiğini düşünmüyorum zaten. Hoş versede umrumda değil.
Kk da konu açmanın kıskanmakla ne ilgisi var anlamadımValla bana sen adami kiskaniyorsun gibi geldi. Yoksa sana ne kime attiysa atti. Yok icim rahatlicak falan deme, icin rahatladi diye bayram edecekken kk'da konu aciyorsan bence cok ciddi kiskaniyorsun. Ustelik oglun istiyor diye bile olsa gece tlf acmak nedir? Adam bosanmis, ozel hayati vs olamaz mi?
İlk okuduğumda bende hafif kıskanma var zannetmiştim ama durum öyle olmadığına ben buna kanaat getirdim bezdirmiş adam konu sahibini sadece acaba varsa birisi bende artık rahat ederiyim beni rahat bırakır mı endişesini hissettim ama konu sahibi dikkatli olun en ufak ilgi adama farklı manalar çıkartmasına sebebiyet verebilirsiniz gayet ciddi vede soğuk ve mesafe olursanız sanırım gereksiz davranışlara maruz kalmazsınız diye düşünüyorumKk da konu açmanın kıskanmakla ne ilgisi var anlamadım
Benim yaşadıklarımı yaşamış olsaydın (allah kimseye yaşatmasın) emin ol nötr kalamaz sevinirdinBitti demişsiniz ama bitmemiş..
Gerçekten bitmiş olsaydı bu duruma nötr olurdunuz..
Yani ne sevinirdiniz ne de üzülür
Çok teşekkür ederim beni gerçekten çok iyi anlamışsınız. Bırakın yüz vermeyi oğlumu teslim ederken ve alırken ya annem ya da babam iniyor kapının önüne. Bi senedir yüzünü bile görmedim görmekte istemiyorumİlk okuduğumda bende hafif kıskanma var zannetmiştim ama durum öyle olmadığına ben buna kanaat getirdim bezdirmiş adam konu sahibini sadece acaba varsa birisi bende artık rahat ederiyim beni rahat bırakır mı endişesini hissettim ama konu sahibi dikkatli olun en ufak ilgi adama farklı manalar çıkartmasına sebebiyet verebilirsiniz gayet ciddi vede soğuk ve mesafe olursanız sanırım gereksiz davranışlara maruz kalmazsınız diye düşünüyorum
Ayrıca bu çocuk 2 haftada bir görüyo babasını. En azından sesini duysun diye arıyorum. Kendisi de aynen şunu söyledi oğlum ne zaman isterse ara 7-24 gece gündüz. Yoksa bende bayılmıyorum onu aramaya.Valla bana sen adami kiskaniyorsun gibi geldi. Yoksa sana ne kime attiysa atti. Yok icim rahatlicak falan deme, icin rahatladi diye bayram edecekken kk'da konu aciyorsan bence cok ciddi kiskaniyorsun. Ustelik oglun istiyor diye bile olsa gece tlf acmak nedir? Adam bosanmis, ozel hayati vs olamaz mi?
Merhaba kızlar. Farkındayım ne kadar çok konu açar oldum. Ama sormadan da edemicem. Eşimle geçen yıl boşandık. Asla barışmayı düşünmüyorum. Allah yazdıysa bozsun lütfen. Ama o durmadan barışalım vs. deyip duruyo. Dediğim gibi asla düşünmüyorum. Oğlum iki haftada bir gece babasında kalıyor. Bugün aldı oğlumu.akşam watsaptan msj attı, yarın akşam 8 de getiricem diye. Tamam yazdım. Sonraki msj aynen şöyle: 'oğlumu yarın akşam annesine götürücem. Senle pazar günü görüşürüz olur mu.' Sizce bu msjın bir kadına mi yoksa bir erkeğe mi yazılma ihtimali daha yüksek. Bana bi kadınmış gibi geldi. Öyleyse artık rahat bi nefes alabilirim sanırım.
Canım benim hiç onu kafana takma bitmiş çıkmış gitmiş hayatından bundan sonrada muhatap olma ne güzel takdir ettim seni ayrı tel sim kart sonraki tutumunuz bence bulaştırmak istemeyen eski eşini hayatına bir yolunu bulur bütün olası durumların önünü keser aynen senin yaptığın gibi sanada tavsiyem çocuğa asla kötülemeyin babasını yanında olurda birkaç söz çıkar ağzından cocuğun bütün şiddet öfkeyi üzerinizde bulursunuz ailecek eski eşiniz tarafından adam zaten ne yaparsa yapsın size ulaşamıyor belki bu şekilde hiç olmazsa intikam almaya çalışabilir Allah korusun neler duyuyor neler izliyoruz tv lerde onun için gayet sakin şekilde babası hakkında konuşun olurya belki sorar desenler annen benim hakkımda ne konuşuyorlar diye kendi iyiliğiniz için kötülemeyin ne onu ne onun ailesiniÇok teşekkür ederim beni gerçekten çok iyi anlamışsınız. Bırakın yüz vermeyi oğlumu teslim ederken ve alırken ya annem ya da babam iniyor kapının önüne. Bi senedir yüzünü bile görmedim görmekte istemiyorum
Bencede bir hatuna yazılmış bir mesaj....ama özellikle de yazmış olabilir kıskanmanı sağlamak için.sende boşanıyorsun barışmamak için dua ediyorsun hemde kıskanıyorsun...hayatında kadın olacak tabi.doğal buMerhaba kızlar. Farkındayım ne kadar çok konu açar oldum. Ama sormadan da edemicem. Eşimle geçen yıl boşandık. Asla barışmayı düşünmüyorum. Allah yazdıysa bozsun lütfen. Ama o durmadan barışalım vs. deyip duruyo. Dediğim gibi asla düşünmüyorum. Oğlum iki haftada bir gece babasında kalıyor. Bugün aldı oğlumu.akşam watsaptan msj attı, yarın akşam 8 de getiricem diye. Tamam yazdım. Sonraki msj aynen şöyle: 'oğlumu yarın akşam annesine götürücem. Senle pazar günü görüşürüz olur mu.' Sizce bu msjın bir kadına mi yoksa bir erkeğe mi yazılma ihtimali daha yüksek. Bana bi kadınmış gibi geldi. Öyleyse artık rahat bi nefes alabilirim sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?