Yanlış mesaj

Valla bana sen adami kiskaniyorsun gibi geldi. Yoksa sana ne kime attiysa atti. Yok icim rahatlicak falan deme, icin rahatladi diye bayram edecekken kk'da konu aciyorsan bence cok ciddi kiskaniyorsun. Ustelik oglun istiyor diye bile olsa gece tlf acmak nedir? Adam bosanmis, ozel hayati vs olamaz mi?

Zarf atıyor çok açık.
Ne kötü bir durum insan için.
Elindeyken kıymet verseymiş ya

Aynen kardeşim gözden 1 kere düşmeye görsün kim dönmek isterki aynı bataklığa geri dönenler olmuyormu oluyor amma kaç bin kere pişmanlık yaşıyor neden geri ye döndüm diye aklın yolu birdir denenmiş bir insanı birdaha denemeyeceksin yoksa hata edersin zaten son noktayı koyana kadar kaç yüz kez şanslar fırsatlar veriyoruz biz kadınlar yapımız bu ya düzelirse diye ama huylu huyunda. Onun için geçmişe bir çizgi _______ çizmek en zekicesidir.....

Kk da konu açmanın kıskanmakla ne ilgisi var anlamadım

Kk da konu açmanın kıskanmakla ne ilgisi var anlamadım
İlk okuduğumda bende hafif kıskanma var zannetmiştim ama durum öyle olmadığına ben buna kanaat getirdim bezdirmiş adam konu sahibini sadece acaba varsa birisi bende artık rahat ederiyim beni rahat bırakır mı endişesini hissettim ama konu sahibi dikkatli olun en ufak ilgi adama farklı manalar çıkartmasına sebebiyet verebilirsiniz gayet ciddi vede soğuk ve mesafe olursanız sanırım gereksiz davranışlara maruz kalmazsınız diye düşünüyorum

Çok teşekkür ederim beni gerçekten çok iyi anlamışsınız. Bırakın yüz vermeyi oğlumu teslim ederken ve alırken ya annem ya da babam iniyor kapının önüne. Bi senedir yüzünü bile görmedim görmekte istemiyorum

Ayrıca bu çocuk 2 haftada bir görüyo babasını. En azından sesini duysun diye arıyorum. Kendisi de aynen şunu söyledi oğlum ne zaman isterse ara 7-24 gece gündüz. Yoksa bende bayılmıyorum onu aramaya.

Ne seviyorum ne de kıskanıyorum. Allah aşkına sırf oğlum bebekken hastalandığı için dayak yediğim bi adamı mi kıskanıcam. Sadece acaba ben mi yanlış yorumladım diye fikir almak istedim. Hepsi bu.

KarincaKadin demişti dersin. O mesaj sana yazıldı. Senin ilgini çekmek, kıskandırmak için.

İnsanlar nasıl yanlış mesaj yazıyor kayıtlı bir numara varken anlamış değilim. İki seçenek var. 1.Ya kıskandırmak için size bilerek attı 2. ya da birisi var hayatında ama ben ilkini düşünüyorum.

Canım benim hiç onu kafana takma bitmiş çıkmış gitmiş hayatından bundan sonrada muhatap olma ne güzel takdir ettim seni ayrı tel sim kart sonraki tutumunuz bence bulaştırmak istemeyen eski eşini hayatına bir yolunu bulur bütün olası durumların önünü keser aynen senin yaptığın gibi sanada tavsiyem çocuğa asla kötülemeyin babasını yanında olurda birkaç söz çıkar ağzından cocuğun bütün şiddet öfkeyi üzerinizde bulursunuz ailecek eski eşiniz tarafından adam zaten ne yaparsa yapsın size ulaşamıyor belki bu şekilde hiç olmazsa intikam almaya çalışabilir Allah korusun neler duyuyor neler izliyoruz tv lerde onun için gayet sakin şekilde babası hakkında konuşun olurya belki sorar desenler annen benim hakkımda ne konuşuyorlar diye kendi iyiliğiniz için kötülemeyin ne onu ne onun ailesini

Bencede bir hatuna yazılmış bir mesaj....ama özellikle de yazmış olabilir kıskanmanı sağlamak için.sende boşanıyorsun barışmamak için dua ediyorsun hemde kıskanıyorsun...hayatında kadın olacak tabi.doğal bu

Bence kimseye atmyordu yalandan tamamen sana atmış meraklan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…