- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.367
- 548
- 29
- Konu Sahibi kittybetty
-
Bilerek atmistir o mesaji sana kiskandirmam icinMerhaba kızlar. Farkındayım ne kadar çok konu açar oldum. Ama sormadan da edemicem. Eşimle geçen yıl boşandık. Asla barışmayı düşünmüyorum. Allah yazdıysa bozsun lütfen. Ama o durmadan barışalım vs. deyip duruyo. Dediğim gibi asla düşünmüyorum. Oğlum iki haftada bir gece babasında kalıyor. Bugün aldı oğlumu.akşam watsaptan msj attı, yarın akşam 8 de getiricem diye. Tamam yazdım. Sonraki msj aynen şöyle: 'oğlumu yarın akşam annesine götürücem. Senle pazar günü görüşürüz olur mu.' Sizce bu msjın bir kadına mi yoksa bir erkeğe mi yazılma ihtimali daha yüksek. Bana bi kadınmış gibi geldi. Öyleyse artık rahat bi nefes alabilirim sanırım.
Evet watsaptan. Akşam oğlumu getiririm demiş hemen akabinde de bu msjı göndermişMesaj whatsapptan mı geldi? Peşpeşe mi yazdı size? Fotografinizi isminizi göre göre o mesaji oraya girmesinin imkani yok bence :) nispet yapiyor olabilir
Yazmadım aslaCevap yazmadin insaAllah
Asla kötülemedim büyüdüğünde de anlatmayı düşünmüyorum oğluma. Biz boşandık ama o çocuğun babası. Ve bu hiç değişmicek. Bunu evladıma yapmaya hakkım yok.Canım benim hiç onu kafana takma bitmiş çıkmış gitmiş hayatından bundan sonrada muhatap olma ne güzel takdir ettim seni ayrı tel sim kart sonraki tutumunuz bence bulaştırmak istemeyen eski eşini hayatına bir yolunu bulur bütün olası durumların önünü keser aynen senin yaptığın gibi sanada tavsiyem çocuğa asla kötülemeyin babasını yanında olurda birkaç söz çıkar ağzından cocuğun bütün şiddet öfkeyi üzerinizde bulursunuz ailecek eski eşiniz tarafından adam zaten ne yaparsa yapsın size ulaşamıyor belki bu şekilde hiç olmazsa intikam almaya çalışabilir Allah korusun neler duyuyor neler izliyoruz tv lerde onun için gayet sakin şekilde babası hakkında konuşun olurya belki sorar desenler annen benim hakkımda ne konuşuyorlar diye kendi iyiliğiniz için kötülemeyin ne onu ne onun ailesini
Bende anlamadım canım ama inşallah 2. seçenektirİnsanlar nasıl yanlış mesaj yazıyor kayıtlı bir numara varken anlamış değilim. İki seçenek var. 1.Ya kıskandırmak için size bilerek attı 2. ya da birisi var hayatında ama ben ilkini düşünüyorum.
Anlatamıyorum galiba kıskanmıyorum peki o zaman şöyle söyleyim boşandıktan sonra oğlumu teslim ederken beni sokakta tekmelemiş adamı mi kıskanıcam. O kadar çıldırmadım henüz.Bencede bir hatuna yazılmış bir mesaj....ama özellikle de yazmış olabilir kıskanmanı sağlamak için.sende boşanıyorsun barışmamak için dua ediyorsun hemde kıskanıyorsun...hayatında kadın olacak tabi.doğal bu
Haklısın zaten kötülemeye ne hacet var zira kendileri sana yaşattıklarını gerçeklerini anlatsan bu ona kötülük olarak yeter de artar bile ve senin vicdanın rahatsız olmaz ..Asla kötülemedim büyüdüğünde de anlatmayı düşünmüyorum oğluma. Biz boşandık ama o çocuğun babası. Ve bu hiç değişmicek. Bunu evladıma yapmaya hakkım yok.
Kıskandırma amaçlı çekmiş olabilir . Tepkini merak ediyordur.Merhaba kızlar. Farkındayım ne kadar çok konu açar oldum. Ama sormadan da edemicem. Eşimle geçen yıl boşandık. Asla barışmayı düşünmüyorum. Allah yazdıysa bozsun lütfen. Ama o durmadan barışalım vs. deyip duruyo. Dediğim gibi asla düşünmüyorum. Oğlum iki haftada bir gece babasında kalıyor. Bugün aldı oğlumu.akşam watsaptan msj attı, yarın akşam 8 de getiricem diye. Tamam yazdım. Sonraki msj aynen şöyle: 'oğlumu yarın akşam annesine götürücem. Senle pazar günü görüşürüz olur mu.' Sizce bu msjın bir kadına mi yoksa bir erkeğe mi yazılma ihtimali daha yüksek. Bana bi kadınmış gibi geldi. Öyleyse artık rahat bi nefes alabilirim sanırım.
En son yazdığımı okuyun lütfenSende bızı kekleme sımdıbaya kıskanmışşsın ıste rahat bı nefes alabılırmıs mıs umrunda olmasa konu acmazdın neyse bence esın senı kıskandırmak ıcın bılerek atmıs ınsallah uanlıs attın falan dıye cevap atmamıssındır
Eh işte biz ne diyoruz kimileri ne anlamak istiyor okuma anlama kaabiliyeti olmayınca da böyle sonuçlar çıkartabiliyor bazılarıEn son yazdığımı okuyun lütfen
Canım benim teşekkür ederim. Düşünsene böyle bir adamı kıskanmam için ya bir psikopat ya bir mazoşist ya da bir zavallı olmam lazım ama ben ne psikopatım ne mazoşistim ne de zavallıyım. Akıl sağlığım yerinde çok şükür.Eh işte biz ne diyoruz kimileri ne anlamak istiyor okuma anlama kaabiliyeti olmayınca da böyle sonuçlar çıkartabiliyor bazılarıneyse sen doğru olanı yapıyorsun herkes istediğini anlasın kişi kendi gibi bilirmiş öyle düşün ve saçma sapan yorum yazanlara da takılma canım saygılar
Yani kurtulmuşsun düğün bayram bu senin için üzerinden koca bir yük gitmiş ve halada burada yok sen onu istiyorsun bla bla yazıyorlar ya onlarada affedersin de insan kusmuğunu tekrardan yermi ? bunu onlara ancak böyle anlatabiliriz sanıyorum ...Canım benim teşekkür ederim. Düşünsene böyle bir adamı kıskanmam için ya bir psikopat ya bir mazoşist ya da bir zavallı olmam lazım ama ben ne psikopatım ne mazoşistim ne de zavallıyım. Akıl sağlığım yerinde çok şükür.
Yemlemiş seni bacım.
Sakın düşme tuzağa!
Bakalım beni kıskanacak mı, merak edecek mı ?
Vay be erkekler baya ilerledi zeka konusunda :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?