Yanlış mesaj

Bilerek atmistir o mesaji sana kiskandirmam icin

Asla kötülemedim büyüdüğünde de anlatmayı düşünmüyorum oğluma. Biz boşandık ama o çocuğun babası. Ve bu hiç değişmicek. Bunu evladıma yapmaya hakkım yok.

Anlatamıyorum galiba kıskanmıyorum peki o zaman şöyle söyleyim boşandıktan sonra oğlumu teslim ederken beni sokakta tekmelemiş adamı mi kıskanıcam. O kadar çıldırmadım henüz.

Asla kötülemedim büyüdüğünde de anlatmayı düşünmüyorum oğluma. Biz boşandık ama o çocuğun babası. Ve bu hiç değişmicek. Bunu evladıma yapmaya hakkım yok.
Haklısın zaten kötülemeye ne hacet var zira kendileri sana yaşattıklarını gerçeklerini anlatsan bu ona kötülük olarak yeter de artar bile ve senin vicdanın rahatsız olmaz ..

Sende bızı kekleme sımdı baya kıskanmışşsın ıste rahat bı nefes alabılırmıs mıs umrunda olmasa konu acmazdın neyse bence esın senı kıskandırmak ıcın bılerek atmıs ınsallah uanlıs attın falan dıye cevap atmamıssındır

Kıskandırma amaçlı çekmiş olabilir . Tepkini merak ediyordur.

En son yazdığımı okuyun lütfen

En son yazdığımı okuyun lütfen
Eh işte biz ne diyoruz kimileri ne anlamak istiyor okuma anlama kaabiliyeti olmayınca da böyle sonuçlar çıkartabiliyor bazıları neyse sen doğru olanı yapıyorsun herkes istediğini anlasın kişi kendi gibi bilirmiş öyle düşün ve saçma sapan yorum yazanlara da takılma canımsaygılar

Canım benim teşekkür ederim. Düşünsene böyle bir adamı kıskanmam için ya bir psikopat ya bir mazoşist ya da bir zavallı olmam lazım ama ben ne psikopatım ne mazoşistim ne de zavallıyım. Akıl sağlığım yerinde çok şükür.

Yani kurtulmuşsun düğün bayram bu senin için üzerinden koca bir yük gitmiş ve halada burada yok sen onu istiyorsun bla bla yazıyorlar ya onlarada affedersin de insan kusmuğunu tekrardan yermi ? bunu onlara ancak böyle anlatabiliriz sanıyorum ...

Seni kıskandrmak amaçlı atmış gibi geldi bana ay ne ergence yaa sende kıskanıcann aklı sıra başka kadın olsa sana barışalım diye diretmez ki

Yemlemiş seni bacım.
Sakın düşme tuzağa!
Bakalım beni kıskanacak mı, merak edecek mı ?
Vay be erkekler baya ilerledi zeka konusunda :)))

Üzgünüm ama siz bence hala onu seviyorsunuz o da seviyor sanırım nispet yaptığına göre. Çocuk için bir şans daha verilebilir sonra ilerde daha zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…