- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi kittybetty
-
Merhaba kızlar. Farkındayım ne kadar çok konu açar oldum. Ama sormadan da edemicem. Eşimle geçen yıl boşandık. Asla barışmayı düşünmüyorum. Allah yazdıysa bozsun lütfen. Ama o durmadan barışalım vs. deyip duruyo. Dediğim gibi asla düşünmüyorum. Oğlum iki haftada bir gece babasında kalıyor. Bugün aldı oğlumu.akşam watsaptan msj attı, yarın akşam 8 de getiricem diye. Tamam yazdım. Sonraki msj aynen şöyle: 'oğlumu yarın akşam annesine götürücem. Senle pazar günü görüşürüz olur mu.' Sizce bu msjın bir kadına mi yoksa bir erkeğe mi yazılma ihtimali daha yüksek. Bana bi kadınmış gibi geldi. Öyleyse artık rahat bi nefes alabilirim sanırım.
Hiç bi msjına cvp yazmadım bu aradaEveet kızlar gerçekten biri varmış. Öğleden sonra yazmış bi sürü watsaptan. İnternette tanıştık avukat vs vs. Bide kızla watsap konuşmalarının ekran görüntüsünü alıntı yapıp göndermiş bana. Bana neyse. İçin kıpır kıpır rabbim sonunda azad etti beni. Oh beeee
Sizinle barismak icin cabaliyorsa. Kesin sizi kiskandirmak amacli baska kadina atarken size atmis gibi yapabilir. Tepkinizi olcmek icin yapmistir.Merhaba kızlar. Farkındayım ne kadar çok konu açar oldum. Ama sormadan da edemicem. Eşimle geçen yıl boşandık. Asla barışmayı düşünmüyorum. Allah yazdıysa bozsun lütfen. Ama o durmadan barışalım vs. deyip duruyo. Dediğim gibi asla düşünmüyorum. Oğlum iki haftada bir gece babasında kalıyor. Bugün aldı oğlumu.akşam watsaptan msj attı, yarın akşam 8 de getiricem diye. Tamam yazdım. Sonraki msj aynen şöyle: 'oğlumu yarın akşam annesine götürücem. Senle pazar günü görüşürüz olur mu.' Sizce bu msjın bir kadına mi yoksa bir erkeğe mi yazılma ihtimali daha yüksek. Bana bi kadınmış gibi geldi. Öyleyse artık rahat bi nefes alabilirim sanırım.
SüperdiSende cocugum yarina kadar babasinda.tum gun bizim diye karsilik verip pardon deseydin :)
Yok yok varmış biri gerçektenSizinle barismak icin cabaliyorsa. Kesin sizi kiskandirmak amacli baska kadina atarken size atmis gibi yapabilir. Tepkinizi olcmek icin yapmistir.
O zaman sizle neden barismak istiyor.Yok yok varmış biri gerçekten
Çünkü tam bir ş...fsiz.O zaman sizle neden barismak istiyor.
Kesinlikle. Bi tek oğluma üzülüyorum. Kuzum benim önündeki baba modeli bu.Adam gerçekten zavallı, hareketlere bak
Benle barışmaya çalışıp diğeri de cepte dursun diye düşünüyomuş baksanaÇünkü tam bir ş...fsiz.
Duaların için çok teşekkür ederim allahtan tek dileğim yavrumla huzurlu bi hayatYargılamak değil niyetim ısrarla kiskanmiyorum demissiniz belki doğrudur lakin kiskanadabilirsiniz kıskançlıktan kudurabilirsiniz siz dövmüş olması yüreğinize söz gecirebildiginiz manasına gelmez vücudunuzu döver acitirda yüreğinize söz geçmez rahat olun zaten en önemli kısmı halletmissiniz buda geçer Allah in izniyle güzel günler göreceksiniz Rabbim selamet versin.
Bu bence ergen çocuklara hakaret olur canımYaptığı çok ergence...
Eflalim 2015 ocak anneleriAyy ne anlayışı kıt insanlar var , kadın inşaallah hayatında biri vardır diyor, hala kekleme bizi kıskandın değil mi diyorlar.
Adam umrunda olsa her fırsatta karşı karşıya gelmek için uğraşırdı bu kadın. Br senedir yüzümü görmedi diyor. Az okuduğunuzu anlasanız keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?