Yanlış mesaj

Yargılamak değil niyetim ısrarla kiskanmiyorum demissiniz belki doğrudur lakin kiskanadabilirsiniz kıskançlıktan kudurabilirsiniz siz dövmüş olması yüreğinize söz gecirebildiginiz manasına gelmez vücudunuzu döver acitirda yüreğinize söz geçmez rahat olun zaten en önemli kısmı halletmissiniz buda geçer Allah in izniyle güzel günler göreceksiniz Rabbim selamet versin.

Bence bilerek atti hatta eminim o elektrigi aldim ben.. hic konusma bile uzerinde

Eveet kızlar gerçekten biri varmış. Öğleden sonra yazmış bi sürü watsaptan. İnternette tanıştık avukat vs vs. Bide kızla watsap konuşmalarının ekran görüntüsünü alıntı yapıp göndermiş bana. Bana neyse. İçin kıpır kıpır rabbim sonunda azad etti beni. Oh beeee

Hiç bi msjına cvp yazmadım bu arada

Sizinle barismak icin cabaliyorsa. Kesin sizi kiskandirmak amacli baska kadina atarken size atmis gibi yapabilir. Tepkinizi olcmek icin yapmistir.

Sorma psikopat olduğunu biliyodum karaktersiz olduğunu da bugün öğrenmiş oldum. Neyse beni rahat bıraksında

Duaların için çok teşekkür ederim allahtan tek dileğim yavrumla huzurlu bi hayat

Ayy ne anlayışı kıt insanlar var , kadın inşaallah hayatında biri vardır diyor, hala kekleme bizi kıskandın değil mi diyorlar.
Adam umrunda olsa her fırsatta karşı karşıya gelmek için uğraşırdı bu kadın. Br senedir yüzümü görmedi diyor. Az okuduğunuzu anlasanız keşke.

Eflalim 2015 ocak anneleri iyisidir inşallah. Çok teşekkürler beni gerçekten anlamışsın öpüyorum seni ve evlatlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…