Yanlış mı anlıyorum acaba???

yorgundemokrattt

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2021
29
6
16
26
Kariyerim için çok önemli bir işe girmek üzereyim. Aylardır üstüm benim işe alınmam için çaba sarfediyor. Bahsettiğim kişi ile beraber çalışacağız ve kendisi orta yaşlı boşanmış çocuğu olan bir adam. Sadece bana karşı değil diğer evli orta yaşlı kadın iş arkadaşlarına da samimi konuşan onlar tarafından sevilen bir adam. Ama beni işe almak konusundaki bu çabasını bazen farklıya yoruyorum. Kabul aldığım için dün gece kutlama yemeğine çıktık ve beni rakı balığa götürdü. Arkadaşlarıma rakı balık gittik dediğimde çok garipsediler gereksiz buldular ve altında bir şeyler aradılar. Dün gece erkek arkadaşımdan da bahsetmeme rağmen sohbetin havasında bir değişim olmadı. Bana kendinin yeteneklerinin farkında değilsin işlenmemiş bir elmassın diyip durdu tüm gece. Bilemiyorum bana ilgisi mi var yoksa normal mi kestiremiyorum. Bir yanım bu kadar ilgisi varsa ve benle takılmak istiyorsa beni işe almak için çabalamaz aksine işiniz olmadı diyip benimle dışarda sohbet kurmaya çalışırdı diyor. Siz ne düşünüyorsunuz

Şu konuşma bana çok itici geldi. Asılıyor gibi. Hem naalaka rakı balık 🙄
Evet yani nereye gidelim diye bana sorduğunda siz bilirsiniz dedim ama normal kahve yemek yer döneriz diye düşünmüştüm. Oyle bir ortama gidince yine bozuntuya vermedim. Zaten nerde durması gerektiğini bilen biriyim alkolde. Gayet normal şekilde taksiye binip evime döndüm ama bana "erkek arkadaşın problem eder şimdi yoksa gel salonda yatarsın derdim" Dedi. Her şey bariz gibi geliyor ama bazen diğerlerine olan samimiyetini de görünce anlamlandıramıyorum

Evet yani nereye gidelim diye bana sorduğunda siz bilirsiniz dedim ama normal kahve yemek yer döneriz diye düşünmüştüm. Oyle bir ortama gidince yine bozuntuya vermedim. Zaten nerde durması gerektiğini bilen biriyim alkolde. Gayet normal şekilde taksiye binip evime döndüm ama bana "erkek arkadaşın problem eder şimdi yoksa gel salonda yatarsın derdim" Dedi. Her şey bariz gibi geliyor ama bazen diğerlerine olan samimiyetini de görünce anlamlandıramıyorum
İkinizin kutlama zımbırtısına çıkması da gereksiz bence. Yani adamın sözleriyle birleşince daha da gereksiz

Bence acik kapi ariyor araliyor. Yani ufak bir yesil isik yakmaniz durumunda sizi hemen yataga davet edebilecek birisi. Cok samimi olsaydi erkek arkadasinizi da cagirirdi yemege.
Bence dikkatli olun

Kariyerim için çok önemli bir işe girmek üzereyim. Aylardır üstüm benim işe alınmam için çaba sarfediyor. Bahsettiğim kişi ile beraber çalışacağız ve kendisi orta yaşlı boşanmış çocuğu olan bir adam. Sadece bana karşı değil diğer evli orta yaşlı kadın iş arkadaşlarına da samimi konuşan onlar tarafından sevilen bir adam. Ama beni işe almak konusundaki bu çabasını bazen farklıya yoruyorum. Kabul aldığım için dün gece kutlama yemeğine çıktık ve beni rakı balığa götürdü. Arkadaşlarıma rakı balık gittik dediğimde çok garipsediler gereksiz buldular ve altında bir şeyler aradılar. Dün gece erkek arkadaşımdan da bahsetmeme rağmen sohbetin havasında bir değişim olmadı. Bana kendinin yeteneklerinin farkında değilsin işlenmemiş bir elmassın diyip durdu tüm gece. Bilemiyorum bana ilgisi mi var yoksa normal mi kestiremiyorum. Bir yanım bu kadar ilgisi varsa ve benle takılmak istiyorsa beni işe almak için çabalamaz aksine işiniz olmadı diyip benimle dışarda sohbet kurmaya çalışırdı diyor. Siz ne düşünüyorsunuz
Normal degil tabi ki.

Rakı balık evet manasız olmuş erkek arkadaşınız olduğu halde tavrında değişiklik olmamış bu adam size yürüyor ama düzenli bir ilişki değilde sanki canı isterse konuşacak gezecek yatacak ama sorumluluğu olmasın istiyor anlatabildim mi ordan çıkıp evine gidip yatsaniz bile ilişki gibi gormeyecekti ertesi gün tavrı aynı olacakti o yüzden uzak durun mesafenizi koruyun

Bence acik kapi ariyor araliyor. Yani ufak bir yesil isik yakmaniz durumunda sizi hemen yataga davet edebilecek birisi. Cok samimi olsaydi erkek arkadasinizi da cagirirdi yemege.
Bence dikkatli olun
Akşamın sonuna yaklaşmışken erkek arkadaşını da çağırsana gelsin dedi ama zaten kalkacaktık. "Bir dahaki sefere çağırırım elbette çok sevinirim ama şimdi artık sonlandıralım geceyi " Dedim.

Senin için çok uğraştım bana ne ısmarlarsın artık bilemem dedi. Ben de "elbette müsaitseniz görüşelim" Dedim ama tabiki hiçbir şeyi ısmarlayan ben olmadım
Bana saçmalık gibi geldi. He hüü deyip geçseydiniz. Adamın dul olduğunu ve diğer kadınlara da laubali tavırlarını biliyormuşsunuz. Ben şahsen tavırlarından rahatsız olurdum. Uğraştıysa uğraştı napalım iş bu

Akşamın sonuna yaklaşmışken erkek arkadaşını da çağırsana gelsin dedi ama zaten kalkacaktık. "Bir dahaki sefere çağırırım elbette çok sevinirim ama şimdi artık sonlandıralım geceyi " Dedim.
O da ayri bir numara. Kendini durust kisi olarak lanse etmeye calismis. Erkek arkadasinizi ta bastan cagirmaliydi. Burnuma kotu kokular geliyor. Siz bir kadin olarak bunu muhakkak hissetmis olmalisiniz ama.inanmak istemiyorsunuz

Olta atıyor mesafe candır. Sonra adın torpille aldiya çıkar.

O da ayri bir numara. Kendini durust kisi olarak lanse etmeye calismis. Erkek arkadasinizi ta bastan cagirmaliydi. Burnuma kotu kokular geliyor. Siz bir kadin olarak bunu muhakkak hissetmis olmalisiniz ama.inanmak istemiyorsunuz
Evet hissettiğim için de buraya yazıp fikir almak istedim. Normal gelmiyor. Aramızda neredeyse 18 yaş var. Aklındakinin de Birkaç gecelik takılmaktan ibaret olduğunun farkındayım. Bir birlikteliğim olmasa da iş arkadaşlığı içerisinde isteyebilceğim bir durum değil. :((

Evet hissettiğim için de buraya yazıp fikir almak istedim. Normal gelmiyor. Aramızda neredeyse 18 yaş var. Aklındakinin de Birkaç gecelik takılmaktan ibaret olduğunun farkındayım. Bir birlikteliğim olmasa da iş arkadaşlığı içerisinde isteyebilceğim bir durum değil. :KK43:(
Dikkkatli ve temkinli davranin. Birdahaki sefere gitmeyin yemege. Giderseniz de erkek arkadasinizi goturun. Hicbirseyi gizlemeyin ondan. Sonra o pis zampara iftira falan atar allah korusun. Yani dusunun patronunuz bayan olsaydi cagirirmiydi sizi yemege? Hayir
O yuzden birdaha cok dikkatli davranin mesafenizi koruyun resmi olun iliskilerinizde.

Bu adama çok dikkatli olmalısınız ciddi bir mesafeyi kaldirmissiniz iş konusunda tüm kozları kullanabilir işine gelmediğinde sizi zora sokabilir
Her zaman ciddiyetle yaklaştım beyden sizden öteye gitmeyen sohbetlerim oldu. Fiziksel bir temas olmadı ama sözleri bile bir tuhaf geldi. Umuyorum ki hem iş hem ilişki hayatımı zora sokmasın

Back
X