- 22 Haziran 2021
- 29
- 6
- 16
- 26
- Konu Sahibi yorgundemokrattt
Kariyerim için çok önemli bir işe girmek üzereyim. Aylardır üstüm benim işe alınmam için çaba sarfediyor. Bahsettiğim kişi ile beraber çalışacağız ve kendisi orta yaşlı boşanmış çocuğu olan bir adam. Sadece bana karşı değil diğer evli orta yaşlı kadın iş arkadaşlarına da samimi konuşan onlar tarafından sevilen bir adam. Ama beni işe almak konusundaki bu çabasını bazen farklıya yoruyorum. Kabul aldığım için dün gece kutlama yemeğine çıktık ve beni rakı balığa götürdü. Arkadaşlarıma rakı balık gittik dediğimde çok garipsediler gereksiz buldular ve altında bir şeyler aradılar. Dün gece erkek arkadaşımdan da bahsetmeme rağmen sohbetin havasında bir değişim olmadı. Bana kendinin yeteneklerinin farkında değilsin işlenmemiş bir elmassın diyip durdu tüm gece. Bilemiyorum bana ilgisi mi var yoksa normal mi kestiremiyorum. Bir yanım bu kadar ilgisi varsa ve benle takılmak istiyorsa beni işe almak için çabalamaz aksine işiniz olmadı diyip benimle dışarda sohbet kurmaya çalışırdı diyor. Siz ne düşünüyorsunuz