yanlis mi dusunuyorum esimin yegenine para gondermesi

sorduklariniz sorulara cevap vereyim esim cok eli acij insandir dagitir verir bu yegeninede verdi benim kirildigim nokta bana soylemedi 500 lira benim icin buyuk meblag normal standartlarda yasiyoruz kimseye uhtiyacimiz yok bana para goz fesar diyenler olmus inanin oyle biri degilim bu yil para biriktiremezsek yaz sonu tasondigimizda oturacak yerimiz olmayacak herkesin bakis acisi farkli bu yaz sonu 15bine araba satip yurt disi tatil yapan biri bu yegen

evet aynen oyle pekte almayalim demedi o zamanda esim mulakata girecekti takim almamiz lazimdi
eşin anlaşılan tek kendi ailesine eli açık:))
senin ailenin maddi durumu nasıldır?
çok mu zor durumdalar.
eğer öyleyse eşin almamayı teklif etmeliydi zaten en başta.

bakin daha once hatta birkac gun once bir arkadasi borc istedi yine yolladi biliyorum bunuda alamayacak buda son nokta oldu yegenine verdigi para biz bu yil esyalarimiz iyice gitti tayinimiz cikacak hersryi yenileyecegiz dusunun 20bin gider haksiz miyim o paralar giderse birikim yapamazsak neyin ustunde oturalim cok degil bir kac gun once supurge mak begenmistim pahali buld.icin bebim maasim ne alamam demisti ama para dagitir iste

kendisi çalışmıyor.
eşinden alıp vermiş.
eşi de geri almayalım dememiş.
mecbur kalmış bir nevi

Kocasının kazandığı para üzerinde "ailemden isteyemem" diyebilecek kadar bile söz hakkı olmayan bir insanın yeğen konusunda söz hakkı olacağını düşünüyor musunuz?

Adam hem eli açık hem de aileye verdiği parayı geri istiyor. Tutarsızlık yok mu?

bu detayları ilk mesajında verseydin iyi olurdu:))
bence gayet te haklısın.
en başından hak veriyorum ben sana.
paragözlük filan da değil bu.
eşin hesap kitap bilmeden savuran bir tip belli ki.
nesini savunalım biz şimdi bunun.
eşinin evinin ihtiyaçlarını gözetmeyip etrafa para saçarak kendini saydırmaya çalışan tipler vardır öyle biri sanırım eşin.
madem eli açık ailene de açık oalydı ya o eli.
adamına göre geri alabiliyor da parayı.
şahsen ben buna çok kızardım sadece kırılmazdım yani:))
o yeğen de zor durumda filan değil görünen o ki.
sömürecek adam arıyor.
tatilinde keyfindeymiş.
o keyif yapacak diye sen evinde sıkıntı çekemezssin.
çekmemeliydin yani.
eşinle nasıl çözersiniz bunu bilmiyorum ki.
adam yeğenimden para almam demiş kestirmiş atmış.

eee dedim ya sadece kendi ailesine eli açık diye ben de:))
yeğen konusunda söz hakkı olup olmaması değil mesele.
mesele eşinni yaptığının yanlış olup olmadığı.
kaldi ki bana göre söz hakkı olmalı.
sana göre olmamalı mı yoksa :))

Son yazdıklarından sonra eşinin savurgan olduğu belli fakat söyle bir sorun var savurganlığı sizin annr ve babanıza karşı geçerli değilmiş anlaşılan.

Sürekli istiyorsa yanlış ama gerçekten dara düşüp istemiştir. O zaman garipsemem.

biz de 5 lirada olsa birine borç ya da öylesine para verileceğinde iki taraf da birbirine mutlaka söyler. eşim mesaj atar mesela bana hemen, ben de ona danışmadan vermem. o yüzden hiç tartışma çıkmıyor her ay versek de. bence sizi de kıran bilmemek olmuş, haklısınız. belki siz ona göre bir şey planlayacaktınız ama paranın başkasına verildiğinden haberiniz yok.

Söz hakkı bile olmayan demişim farkindaysanız. Söz hakkı olmalı tabi ki ama kendi ailesi söz konusu olduğunda bile söz hakkı olmayan kocam isteme demedi diyebilen bir kadının eşin ailesi söz konusu olduğunda mı söz hakkı olacak? Buna siz inanıyor musunuz?

Bence yapılan her yardım zamanı gelince geri ödeniyor belki eşinizde maddi zor durumda kalacak veya yıllar sonra çocuğuna iş bulmada yardımcı olacaktır , çokta bencil olmak iyi değildir ben yardımda bulunduğum akrabalarının 10 yıl sonra meyvasını kızım yiyor ,hayat böyle
işte

Ailesinden niye istememis hem icerden borç çekebilir di maaş yatınca banka keser ordan

bir defalığına hadi neyse ama tekrar göndermesin 500 de çok para yani. keşke sana söyleseydi

Bence bu borç istemeler çoğalacak
epey memur işten atıldı , siyasi ihanetten dolayı ,
açıkcası fetoculara acımıyorum beter olsunlar , kazandıkları parada zaten haramdı kul hakkı yiyerek o işlere girip yükseldiler,
beter,beter olun emi acımıyorum size

bakin zaten baslikta var yanlis mi dusunuyorum dedim kimine gore hakliyim kimine gore fesat vb demekki buda goreceli bir kavram ama dusunmem gereken 3 cocugum var ona bakarsaniz durumun dort dortluk olmasida goreceli kavram

nasil yani anlamadim konumun bununla ne alakasi varki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…