- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi uckizanasi
-
evet aynen oyle pekte almayalim demedi o zamanda esim mulakata girecekti takim almamiz lazimdikendisi çalışmıyor.
eşinden alıp vermiş.
eşi de geri almayalım dememiş.
mecbur kalmış bir nevi
eşin anlaşılan tek kendi ailesine eli açık:))evet aynen oyle pekte almayalim demedi o zamanda esim mulakata girecekti takim almamiz lazimdi
kendisi çalışmıyor.
eşinden alıp vermiş.
eşi de geri almayalım dememiş.
mecbur kalmış bir nevi
bu detayları ilk mesajında verseydin iyi olurdu:))bakin daha once hatta birkac gun once bir arkadasi borc istedi yine yolladi biliyorum bunuda alamayacak buda son nokta oldu yegenine verdigi para biz bu yil esyalarimiz iyice gitti tayinimiz cikacak hersryi yenileyecegiz dusunun 20bin gider haksiz miyim o paralar giderse birikim yapamazsak neyin ustunde oturalim cok degil bir kac gun once supurge mak begenmistim pahali buld.icin bebim maasim ne alamam demisti ama para dagitir iste
eee dedim ya sadece kendi ailesine eli açık diye ben de:))Kocasının kazandığı para üzerinde "ailemden isteyemem" diyebilecek kadar bile söz hakkı olmayan bir insanın yeğen konusunda söz hakkı olacağını düşünüyor musunuz?
Adam hem eli açık hem de aileye verdiği parayı geri istiyor. Tutarsızlık yok mu?
eee dedim ya sadece kendi ailesine eli açık diye ben de:))
yeğen konusunda söz hakkı olup olmaması değil mesele.
mesele eşinni yaptığının yanlış olup olmadığı.
kaldi ki bana göre söz hakkı olmalı.
sana göre olmamalı mı yoksa :))
benim 3 cocugum var dogru mu esimin para gondermesi peki yegeninin aklina gelmiyor mu dayimin 3 cocugu var diye
Doğru evet.benim 3 cocugum var dogru mu esimin para gondermesi peki yegeninin aklina gelmiyor mu dayimin 3 cocugu var diye
nasil yani anlamadim konumun bununla ne alakasi varkiBence bu borç istemeler çoğalacak
epey memur işten atıldı , siyasi ihanetten dolayı ,
açıkcası fetoculara acımıyorum beter olsunlar , kazandıkları parada zaten haramdı kul hakkı yiyerek o işlere girip yükseldiler,
beter,beter olun emi acımıyorum size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?