- Konu Sahibi uckizanasi
-
dun aksam esimin telindeki mesajda gordum esim yegenine 500 lira yollamis neden diye sordugumda maasi yatmamis filan dedi borc yolladim peki ne zaman verecek dedigimde ise ben yegenimden para almam dedi esim yanlis mu dusunuyorum esimin yegeni 26 yasinda ziraat muhendisi mersinde ise baslamis guya maasi yatmamis
e
Bence bu borç istemeler çoğalacak
epey memur işten atıldı , siyasi ihanetten dolayı ,
açıkcası fetoculara acımıyorum beter olsunlar , kazandıkları parada zaten haramdı kul hakkı yiyerek o işlere girip yükseldiler,
beter,beter olun emi acımıyorum size
bende anlamadim yonetime mesaj yazdim ne alaka neyin pesinde bunu yazan uyeAllah aşkına konuyu nerden bu raya bağladınız hanımefendii
konu sahibi ve başka üyeler kimse böyle bir şey demedi iyimisiniz sizz
ben sizin yengeniz gibi degilim zaten bela okusam bura gelip hakli miyim degilmiyim demezdimVakti zamaninda sıkışık bir zamanimda bana para gonderen abim şunu tembih etmisti "aman yengenin haberi olmasin, sakin kimseye söyleme, yengen beni yer" ki dogruydu da. Durumum iyi oldugunda o paradan daha cogunu yegenlerime verdim, abim almadi ama benden çıksın istedim. Cunku benim yengem de abim bir bal aldiginda " coluk cocuklarimin rizkini bala verdinnnnnn bidi bidi bidi" diye aylarca kiyamet koparip Allah belani versin diyen biri, kendisi bir gun bile calismadigi halde. ! Benim babamin aldigi evde oturdugu halde! Bu arada abimin evleri arsalari, dukkanlari var. Bana gonderdigi para da 200du.
Yani diyecegim bu kadar pis olmayin. Istedigime istedigim parayi gonderirim eger calisiyorsam. Kalkip da cocuklarimin rizki diye kiyamet koparmayin, kazanin belanin önüne gecsin deyin. Iste size soylememesinin sebebi yukaridaki ornek. Bi kendinizi sorguya çekin.
pis derken ne bicim insansiniz desem size bilmeden etmeden hos olur mu elestirininde uslubu varVakti zamaninda sıkışık bir zamanimda bana para gonderen abim şunu tembih etmisti "aman yengenin haberi olmasin, sakin kimseye söyleme, yengen beni yer" ki dogruydu da. Durumum iyi oldugunda o paradan daha cogunu yegenlerime verdim, abim almadi ama benden çıksın istedim. Cunku benim yengem de abim bir bal aldiginda " coluk cocuklarimin rizkini bala verdinnnnnn bidi bidi bidi" diye aylarca kiyamet koparip Allah belani versin diyen biri, kendisi bir gun bile calismadigi halde. ! Benim babamin aldigi evde oturdugu halde! Bu arada abimin evleri arsalari, dukkanlari var. Bana gonderdigi para da 200du.
Yani diyecegim bu kadar pis olmayin. Istedigime istedigim parayi gonderirim eger calisiyorsam. Kalkip da cocuklarimin rizki diye kiyamet koparmayin, kazanin belanin önüne gecsin deyin. Iste size soylememesinin sebebi yukaridaki ornek. Bi kendinizi sorguya çekin.
her karşılıksız iyilik yapan enayi değildiradi ustunde yardim diyosunuz
yani o para borc olmali demi
o yegen getirip dayisina verirse yardim vermezse resmen enayi yerine koymus oluyoya sdayisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?