Laf vurma huyu varmı görümcenizin eğer öyleyse evet sizeIyi akşamlar hanımlar daha önce eşimle ayrilma noktasına geldik bazı sorunlardan dolayı aradan bir yıl geçti ayrılmış birinden konuşuyorduk gorumcem ve kayinvalidem le gorumcem bazı edepsizler boşanmayı kullanıp adamı tehdit ediyorlar dedi bende bişey demedim sustum acaba bu taş bana mı geldi
Etmedim ama ayrılma kararı aldım özür dileyince çocuklar için tekrar barıştıkSiz tehdit etmediyseniz ve konustugunuz olayda gercekten böyle bişey varsa hayır taş falan yok
Yaran yoksa hiç gocunma, iç dünyanızı bilemeyiz. Üstüne alınma kendinden eminsen
[/QUOTE
Yok ama canımı sıktı üslubu
Bilemiyorum o kadar yakın değilizLaf vurma huyu varmı görümcenizin eğer öyleyse evet size
Etmedim açık açık söyledimTehdit ettiysen tabiki taş sanadır , tabi böyle iğneleme huyları varsa
Eğer sizin tehdinizle eşiniz kendine çeki düzen verdiyse ohhh iyi yapmışsınız o zaman.
Bence ima yok ama sen daha iyi tanırsın huylarını
[/QUOTE
Inanın bende anlamadım aradan zaman geçmişken o kadar iyi davranıyorken bu kelimeyi neden kullandı
Görümce kim Allah aşkına. Boşverin kendi çapında laf soktuğunu düşünsün dursun.bn ailemin yanındaydım oğulları en ufak şeyde bitsin diyordu bende en sonunda tamam bitsin dedim onların haberi yoktu ben haber verdim acaba buna mi tehdit diyorlar
Belki onlara tehdit gibi geldi , aman boşver yahu , sırası gelince sende bir taş atarsın fitleşirsiniz .Etmedim açık açık söyledim
Yine de o an yüzüm baya düştü şaşırdım bu kelimeyeGörümce kim Allah aşkına. Boşverin kendi çapında laf soktuğunu düşünsün dursun.
İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Ciddiye alıp kafanızı yormayın
Keşke yapabilsemBelki onlara tehdit gibi geldi , aman boşver yahu , sırası gelince sende bir taş atarsın fitleşirsiniz .
Benimde düşerdi sanırım. Hislerimi saklamakta çok kötüyüm ama kafama takmazdım bu kadar. Eğer size karşı bir hırsı varsa bu son olmaz zaten. Gerisi gelir. O zaman durum değerlendirmesi yaparsınız tekrar :)Yine de o an yüzüm baya düştü şaşırdım bu kelimeye
Ee o zaman yine boşver , bazen cevap vermemek umursamamak daha bozuyor karşındakini .Keşke yapabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?