Yanlış mı düşünüyorum

Dxbgffh

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2019
592
237
53
Iyi akşamlar hanımlar daha önce eşimle ayrilma noktasına geldik bazı sorunlardan dolayı aradan bir yıl geçti ayrılmış birinden konuşuyorduk gorumcem ve kayinvalidem le gorumcem bazı edepsizler boşanmayı kullanıp adamı tehdit ediyorlar dedi bende bişey demedim sustum acaba bu taş bana mı geldi

Siz tehdit etmediyseniz ve konustugunuz olayda gercekten böyle bişey varsa hayır taş falan yok

Yaran yoksa hiç gocunma, iç dünyanızı bilemeyiz. Üstüne alınma kendinden eminsen

Laf vurma huyu varmı görümcenizin eğer öyleyse evet size

Bole lafını bilmeyen insanlara çok kızıyorum.olabilir bir dönem öyle olmuş geçmiş.hala niye eseliyorsun degilmi hissettigin duyguyu anladım az çok boşver Allah'a havale et

Eğer sizin tehdinizle eşiniz kendine çeki düzen verdiyse ohhh iyi yapmışsınız o zaman.
bn ailemin yanındaydım oğulları en ufak şeyde bitsin diyordu bende en sonunda tamam bitsin dedim onların haberi yoktu ben haber verdim acaba buna mi tehdit diyorlar

bn ailemin yanındaydım oğulları en ufak şeyde bitsin diyordu bende en sonunda tamam bitsin dedim onların haberi yoktu ben haber verdim acaba buna mi tehdit diyorlar
Görümce kim Allah aşkına. Boşverin kendi çapında laf soktuğunu düşünsün dursun.
İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Ciddiye alıp kafanızı yormayın

Görümce kim Allah aşkına. Boşverin kendi çapında laf soktuğunu düşünsün dursun.
İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. Ciddiye alıp kafanızı yormayın
Yine de o an yüzüm baya düştü şaşırdım bu kelimeye

Yine de o an yüzüm baya düştü şaşırdım bu kelimeye
Benimde düşerdi sanırım. Hislerimi saklamakta çok kötüyüm ama kafama takmazdım bu kadar. Eğer size karşı bir hırsı varsa bu son olmaz zaten. Gerisi gelir. O zaman durum değerlendirmesi yaparsınız tekrar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…