Yanlış mı düşünüyorum

Benimde düşerdi sanırım. Hislerimi saklamakta çok kötüyüm ama kafama takmazdım bu kadar. Eğer size karşı bir hırsı varsa bu son olmaz zaten. Gerisi gelir. O zaman durum değerlendirmesi yaparsınız tekrar :)
Zaten mesafeliyiz bunu demesi beni iyice soğuttu

Tehdit ettiyseniz işe yaramış olacak ki kaynana gorumcenin içine büyümüş hahaha iyi olmuş boşver taş yere düştükten sonra ses çıkarmaz .

Tehdit ettiyseniz işe yaramış olacak ki kaynana gorumcenin içine büyümüş hahaha iyi olmuş boşver taş yere düştükten sonra ses çıkarmaz .
Etmedim ama daha önce ayrilcam dedim hiç böylede düşünmedim 🤣🤣

Bole lafını bilmeyen insanlara çok kızıyorum.olabilir bir dönem öyle olmuş geçmiş.hala niye eseliyorsun degilmi hissettigin duyguyu anladım az çok boşver Allah'a havale et
Aynen allaha havale ettim eğer banaysa pilav gibi isitip getiyo herkesin başına gelebilir sonuçta

Iyi akşamlar hanımlar daha önce eşimle ayrilma noktasına geldik bazı sorunlardan dolayı aradan bir yıl geçti ayrılmış birinden konuşuyorduk gorumcem ve kayinvalidem le gorumcem bazı edepsizler boşanmayı kullanıp adamı tehdit ediyorlar dedi bende bişey demedim sustum acaba bu taş bana mı geldi
Sen edepli olursun tehtid etmezsin ozaman deseydin bukadar zormu insanlarin cenesini kapatmak?

Allah allah kim ki o edepsizler belki de tehdit etmemiştir ciddidir deseydiniz lafı uzatırsada kınadığın şey başına gelmediği sürece ölmezmiş insan deyin

Sen edepli olursun tehtid etmezsin ozaman deseydin bukadar zormu insanlarin cenesini kapatmak?
Benden büyük diye bide eşimle aram bozulmasın diye sustum eşime söyledim abartma dedi

Allah allah kim ki o edepsizler belki de tehdit etmemiştir ciddidir deseydiniz lafı uzatırsada kınadığın şey başına gelmediği sürece ölmezmiş insan deyin
Şaşırdım o an beklemiyordum öyle bi kelime

Back
X