Dün akşam mesajlaşıyorduk, mesajlarıma geç cevap vermişti, meğer dizi izliyormuş. Ben de "tekrarı olan bir diziyi evlenmeyi düşündüğüm insana tercih etmezdim" dedim
ilk tanıştığımda bir hissim yoktu şuan öyle değil.Adama bir şey hissetmiyorsun ama triplere giriyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama
"evlenmem lazım" değil karşımda uygun birisi var çaba sarf eden birisi üstelik ben de etkilenmeye başladım kendisinden evlenmeyi evet istiyordum böyle de bir durum olunca evlenmeyeyim mi :)Şuan ki çizdiğiniz profil " Yangından mal kaçırıyorum ve nedenini sorma. Sadece evlenmem lazım"
Şımarık mıyım kaprisli miyim kaba mıyım neyim bilmem, ama şunu biliyorum ilgi hastasıyım.
başta hoşlanmıyordum evet inşallah o da benden hoşlanmamıştır diyordum ama kendisi ısrarcı oldu, zorladım sanki adamı! şimdi ben de hoşlanıyorum.Siz zaten cevabı vermişsiniz .
Hoşlanmadığınız birinden neden hala iyi bekliyorsunuz ki ? Bence kendinize özellikle de karşınızdaki kişiye yazıkevlenseniz de hiç bir zaman *çok mutlu* olamayacaksınız ...
Ayrıca 7/24 sizinle mi mesajlaşacak , insanları rahat bırakın yahu biraz
Not; hoşlanmaya başladım demişsiniz ama bence hoşlandığınız onun ilgisi . Kendisi değil ...
insan içinde olunca hata ettiğinin farkında olamıyor farklı gözlerin yorumlarını almaya ihtiyacım olduğu için konu açtım. demek ki ben gerçekten yanlış hareket ediyorum yorumlardan da anlaşılıyor. teşekkür ederim.Bence uzatmayın. Çocuğu bir hatasında bitiriyorsunuz. Kaldı ki hata da değil. TV seyredebilir, maça gidebilir. Siz sevgili de değilsiniz
Ben bırakmıştım o bırakmadı.şimdi ben de istiyorum.bundan sonra istemez giderse de kal demem.hayırlısı.adamı bırakın gitsin, sizle vakit kaybediyor.
Yorumunuz icin teşekkür ederim dikkate alacağım.Böyle devam edersen senin için çaba sarfeden adamı kaybedersin kendinden soğutursun. İlgiden herkes hoşlanır ama birine deli gibi aşık olsam bile canım dizi izlemek istese izlerim veya arkadaşımla görüşeceksem görüşürüm evlenmek istiyorum diye aşığım diye hayatımı aklımı fikrimi sadece o kişiye adayacak değilim. Biraz objektif bakmaya çalışın olaylara, iki insanın tamamen anlaşabilmesi her konuda birbirini memnun edebilmesi imkansız zaten hiçbirimiz mükemmel değiliz. Ayrıca evlenme düşüncesini aklınızdan atın neden kimseyle olamiyorum düşüncesini silin ve sadece onunla geçirdiğiniz zamanlara odaklanın tanıyın eğlenin gülün sohbet edin herşey çok farklı gelişir kendinizi şartlandırmazsanız.
Şımarık mıyım kaprisli miyim kaba mıyım
hepsine evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?