- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
- 63
- Konu Sahibi SmthngSmthng
-
asker yolcu ettiklerini bilmiodum ki. ben içeri geçin demedim ki ayrıca ön balkonda devam edebilirler mi die sordurdum eşimeOrtada askere gidecek biri durumu varmis.
Evet idare etmeliydiniz.
Keyif kacirmissiniz.
haftasonu olsa idare ederdim ama haftaiçi iş güç var ki tanıdık oldukları için rica edebilceimi düşünmüştüm sadecebencede idare edebilirdiniz..saatte çok geç deilmiş..
evet ama ben askere uğurlama gibi bi durumları olduğunu bilmiodum ki dediğim gibi samimiyetlerine güvendiğim için rica ettim ön balkonlarında devam etsinler dieÇok ayıp etmissiniz sonuçta sürekli olan bi olay değil. Idare etmeliydiniz .aynı veya benzer bi durumda sizde olabilirdiniz. Abartmissiniz
saat 11 hafta içi için çok erken olduğunu düşünmüyorum ki dediğim gibi askere uğurlama olduğunu bilmiodmSurekli olan bir durum degilse baska odaya gecip yatmaliydiniz bence, saat de erkenmis. Bence geldiklerinde alttan alin.
zaten annesi geldi geçenlerde onla beraber başka bi yerde kalıolar zaten bende gözün aydın falan dedim tavırlı konuşmadı gibi ama dediğim gibi yüzyüze gelmediğimiz için net bişi diemiorm. samimiyiyetimiz olduğu için kouşurum sorun yok onda ama haklıyken haksımışım gibi alttan almak istemiodm ama bakılırsa çoğunluğa göre ben hatalı bi hareket yapmışım sanırımİdare etmeliydiniz. Tanımadığımız insanları bile idare ediyoruz kaldı ki bunlar arkadaşlarınız. Samimiyetiniz eğer Güzelce konuşup anlaşabilirsiniz. Gönlünü alın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?