- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
- Konu Sahibi SmthngSmthng
-
bundan sonraki tavrım o şekilde olacak zaten. olan olmuş durumda malesef en azından bundan sonra nası bi tavır sergileyeceğim hakkında fikir edinmiş oluorm yazılanlardanBelki normalde idare edebirdiniz ama hamilesiniz, basiniz agriyomus, esiniz isten cikmis falan bir suru faktör girmis, sanirim o yuzden rahatsiz etti gurultuler. Tatilden donduklerinde iki kap yemek yapip indirin, kendinizi izah edin. Eminim anlayacaklardir
arkadaşlarında yanlış anladığı konu o arayıp çok gürültü yapıosunuz bitirin muhabbetinizi demedik ki yan balkondan çok ses gelio pencere kapalı uyunmuo ön balkona geçer misiniz di. tamam idare edilip başka bi odaya ben de geçebilirdim bu konuda hemfikiriz artık tepkimin yanlış olduğunun farkındayım. önemli olan bundan sonraki tavırlar olcak demekkiBilmenize gerek yok. Eğer her akşam bu şekilde gürültü yapmıyorlarsa arayıp uyarmanız anlamsız olmuş. Koskoca evde geçip uyuyabileceğiniz başka oda vardır herhalde.
Hepimiz zaman zaman misafirimiz olduğunda gürültü yapıyoruz istemeden de olsa. Bir arada yaşıyorsak birbirimize anlayış göstermeliyiz.
evet belkide onların yerinde olsam samimi olduğum arkadaşım asker uğurlaması yaptığım akşam beni aradı uyardı çok bozuldum diye empati yapınca hak veriorm ama cidden sert bi ithamla uyarı yapmadık. yan balkondan çok ses gelio pencere kapanmadan uyunmuo ön balkonda devam edin dedik ama bunu diyene kadar başka odaya geçip ben idare etseymişim bunların hiçbirini konuşuo olmazdık. inşalla samimiyetimize dayanarak kendimi yüzyüze ifade ettiğimde konuyu geride bırakıp normal devam edebiliriz önemli olan bu bundan sonrabu durumda siz olsaydınız yanlış anlardınız emin olun..
aynen öyle yapcam zaten kendime dışardan bi aynayla bakmak gibi oluo akıl danışmak haklısınız. bundan sonraki adım anlatıp durumu izah etmekBuda bir çeşit uyarı değil mi? Arkadaşınız da ilk defa böyle bir şey olduğu için alınmış tatilden döndüğünde durumu izah edip gönlünü alırsınız.
evet işte asıl samimiyetimiz döndüklerindeki konuşmamızla belli olacak. iki tarafta kendince özel sebeplerden dolayı fazla tepki verdi sanırım inşalla yoluna koyarız ki dediğiniz gibi değer verdiğim insanlar böyle bi olay için kaybetmek istemiceim kişiler.İdare etmek sizin inisiyatifiniz. Komşunuzun bunu size söylemesi hoş olmamış.
Üstelik psikolojik ve fiziksel olarak idare edecek halde de değilmişsiniz.
Döndüklerinde yapıcı bir konuşmayla halledersiniz.
Anlattığınız kadar iyi insanlarsa zaten orta yol bulunacaktır.
Normal şartlarda olsanız, o kadar üzgün olmasanız zaten siz de oluruna bakardınız bence. Çünkü belli ki bu insanlara değer veriyorsunuz.
Üzülmeyin, ben yoluna gireceğini düşünüyorum.evet işte asıl samimiyetimiz döndüklerindeki konuşmamızla belli olacak. iki tarafta kendince özel sebeplerden dolayı fazla tepki verdi sanırım inşalla yoluna koyarız ki dediğiniz gibi değer verdiğim insanlar böyle bi olay için kaybetmek istemiceim kişiler.
tüm temennileriniz için çok teşekkür ederim. =)Üzülmeyin, ben yoluna gireceğini düşünüyorum.
Komşunuz da "bu kız böyle yaptıysa vardır sebebi" demiştir muhakkak. Kardeşi söz konusu olduğu için tepkisini ayarlayamamış olabilir. Velhasıl iki taraf da duygusal anlarından ötürü beklenmedik tepkiler vermiş. Ben aranızın zamanla düzeleceğinden eminim. :) Siz kendinizi de bebeğinizi de üzmeyin bu süreçte.
aynen tavır yapcak değilim zaten karşı karşıya geldiğimizde kendimi açıklarım ki haklı ve haksız olduğum konuları zaten kabul ettim. umarım dediğiniz gibi onlarda çoktan unutup bitmiştir de ben kendi kendime düşünüp kafamda büyütüormduridare etmişsiniz zaten...ama komşusunuz yüz yüze bakacaksınız,bence gayet terbiyeli davranmışsınız çekinilecek bir şey yok ki...konu açılırsa ''o gün biraz rahatsızdım'' dersiniz zaten bence onlar unutmuşlardır bile...
evet belkide onların yerinde olsam samimi olduğum arkadaşım asker uğurlaması yaptığım akşam beni aradı uyardı çok bozuldum diye empati yapınca hak veriorm ama cidden sert bi ithamla uyarı yapmadık. yan balkondan çok ses gelio pencere kapanmadan uyunmuo ön balkonda devam edin dedik ama bunu diyene kadar başka odaya geçip ben idare etseymişim bunların hiçbirini konuşuo olmazdık. inşalla samimiyetimize dayanarak kendimi yüzyüze ifade ettiğimde konuyu geride bırakıp normal devam edebiliriz önemli olan bu bundan sonra
Valla her halde bende bir tuhaflık var.
Hem hamilesiniz hem migreniniz tutmuş, hava sıcak pencereyi de kapatamazsınız ne olurdu biraz daha sessiz muhabbet etseler ? Ne olmuş kibarca uyardıysanız. Komşunuz da burnundan kıl aldırmıyor maşallah !
Saat 22.:00 yi geçtikten sonra dikkat etmeleri lazımdı, neden sizden idare etmeniz bekleniyor ki.
Beni bu halde anlamayan komşuya komşu demem, ne yanına giderim ne özür dilerim hayatta işim olmaz onlarla.
Tabi takdir sizin..
yüzyüze gelceğimiz kesin bu insanlarla ki gerçekten normalde değer verdiğim kişiler zaten o yüzden üzülüyorum ama özür dilemicem zaten durumu açıklaıp önüme bakcam sadece. eğer benim umduğum gibi samimi insanlarsa onlarında bunu anlayışla karşılıcaını düşünüorm zaten ama tavır yapılırsa o zaman gerçekten haklı olduğuma kanaat getircemValla her halde bende bir tuhaflık var.
Hem hamilesiniz hem migreniniz tutmuş, hava sıcak pencereyi de kapatamazsınız ne olurdu biraz daha sessiz muhabbet etseler ? Ne olmuş kibarca uyardıysanız. Komşunuz da burnundan kıl aldırmıyor maşallah !
Saat 22.:00 yi geçtikten sonra dikkat etmeleri lazımdı, neden sizden idare etmeniz bekleniyor ki?
Beni bu halde anlamayan komşuya komşu demem, ne yanına giderim ne özür dilerim hayatta işim olmaz onlarla.
Tabi takdir sizin..
yok tavır yapmam zaten gerek yok olayları büyütmeye ama umarım aynı tavrı onlarda gösterirler ve boşuna olay büyüyüp devam etmezBen de sizin gibi düşünüyorum, neden açıklama yapmak veya alttan almak konu sahibine düşsün ki?
Kötü olmayın ama ekstra açıklama da yapmayın....
aslında en güzel noktaya siz değinmişsiniz evet belki normal zamanda idare edilebilcek bi durumdu ama bazı şeyler üstüste gelince benimde dolma noktama gelindiği için rica etmiştim. anlayışınız için ekstra teşekkür ederim umarım komşularımızda bunun farkında varmışlardır da konu kapanmıştır çoktan ben boşuna konuşuormdur burda =) çünkü kendiside 2 çocuk annesi bi bayan.Havalar sicak
Bir tarafta eglence yapan insanlar var balkonda
Diger tarafta hamile bir kadin
Hangisi oncelikli olmali?
Arti uyari son derece kibar yapilmis gece 11de eglence icin gurultu yapilmamali diye dusunuyorum
Bir de eglence yapanlar her odada her balkonda yapabilir ama hamile bir insanin yatak odasi elalem keyif yapacak diye degistirilmemeli
Biraz anlayis ya
herkes herkesi idare edio umarım onlarda benim bu mazeretimi bu seferlik idare ederler çünkü o gün dolma noktamdaydım daha önce yazdığım gibi belki normal bi günde idare edebilirdim ama o gün herşey üstüsteydi dediim gibi. bunu onlarlada yüzyüze gelince konuştuumuzda umarım onlarda anlayış gösterirlerher zaman olan bir şey değil ki idare edebilirdiniz. Allah aşkına herkes birilerini idare ediyor bu hayatta tabi belli bir noktaya kadar.ama bu durum da biraz hatalısınız.derdim vardı dersiniz biraz tahammülsüz ve gergindim kusura bakmayın dersiniz
Komsunuzun tepkisi asiri geldi banaaslında en güzel noktaya siz değinmişsiniz evet belki normal zamanda idare edilebilcek bi durumdu ama bazı şeyler üstüste gelince benimde dolma noktama gelindiği için rica etmiştim. anlayışınız için ekstra teşekkür ederim umarım komşularımızda bunun farkında varmışlardır da konu kapanmıştır çoktan ben boşuna konuşuormdur burda =) çünkü kendiside 2 çocuk annesi bi bayan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?