- 20 Ağustos 2015
- 6.537
- 15.758
- 248
- Konu Sahibi burcubahar0635
-
kendisi borçlarına sadık bi insan değil defalarca süründürdü beni.
eğer böyle ise vicdan azabı çekmenize gerek yok. doğru yapmışsınız. o kadar borcu niye yapmış ki hem? gelecekteki karısına güvenerek mi?
Henüz 3 yıllık bir evlilikte bu kadar borç nasıl olabildi?ev filanmi aldınız?hem borcuna sadık olamayan biri ne diye borca girer onuda anlayamadım..
biz evlenmeden önce dükkanı vardı.evlenmeden hemen önce batmış.bana söylemedi evlenirken.zaten her şey tüm takı vs satıldı onun borçları uğruna.
resmen kandırılmışsınız. hala utanmadan sıkıştırıyolar diye sizden ğara mı istiyor.
aynen maalesef öyle oldu.hatta bi de ben suçlu oldum destek olmuyomuşum diye.iş yerinde bi arkadaşı varmış karısı adama borçlarını ödesin diye kredi çekmiş falan bunları anlatıp duruyo.kandırdığı yetmiyo bi de hala yüzsüzce her şeyi bekliyo yapmayınca da ben paragöz oluyorum onu zor zamanlarında hiç desteklememiş oluyorum vs.
aynen maalesef öyle oldu.hatta bi de ben suçlu oldum destek olmuyomuşum diye.iş yerinde bi arkadaşı varmış karısı adama borçlarını ödesin diye kredi çekmiş falan bunları anlatıp duruyo.kandırdığı yetmiyo bi de hala yüzsüzce her şeyi bekliyo yapmayınca da ben paragöz oluyorum onu zor zamanlarında hiç desteklememiş oluyorum vs.
Benim durumumda olan biri daha ..Çook iyi yapmışsın vermemekle.3 yıldır evliyim.
evlendiğimiz günden beri eşimin borçları hiç ama hiç bitmedi.ve öyle az buz değil babasının da yardımıyla toplam 200 binlik bi borç ödendi 3 senede.biz evlenirken bana bu borçlarını da söylememişti.para ve borç mevzusu evliliğimi aşırı derecede yıprattı.defalarca boşanmanın eşiğinden döndük.hep bi şekilde katlanmaya çalıştım.
bu ödenen borçlardan sonra en son bi 15 bin daha borcu kalmış arkadaşına.onu da az az ödedi en son 5 bin mi ne kaldı dedi.bu arada tabi kendi zaten az para alıyo her şey benim üstüme kaldı evin elektriğini suyunu ödemek ve ekstradan 500 lira eve harcamak dışında bişey yapmıyo yapamıyo.diğer taksitler, borçlar,kredi ve giderlerin hepsini yıllardır ben karşılıyorum zaten.
bu sabah da işe giderken yaa senin yardımına ihtiyacım var dedi.noldu dedim murat(borcu olduğu kişi) beni çok sıkıştırıyo bana kartını ver bin lira çekiyim babamdan alıp ödiycem 10 güne kadar dedi.çok ısrar etti resmen yalvardı.ben de vermedim.nolur beni böyle gönderme çok zor durumdayım dedi ama vermedim.çünkü ödiycem dediği şeyleri ya çok geç ödüyo ya ödemiyo ya da az bi kısmını ödeyebiliyo.çünkü babasından para alıyo yani adamın keyfi yoksa hiç iplemiyo bunu vermiyo para falan.zaten araba yüzünden gene bir sürü para çekildi kartımdan bi de ona para verip ödeyememe riskine girmek istemedim.zaten okulum var sınav dönemi strese iyice girip bunalmak istemiyorum.bi de tabi bütün haftasonu durup benle insan gibi konuşarak istemedi, arabayla giderken sabahın körü oldu bittiye getirmek istedi ve buna sinirlendim.
onun o haline acıdım vicdan azabı duyuyorum şu an vermediğim için.ama biliyorum ki verseydim de pişman olacaktım gene.çünkü borçtan çok usandım.devamlı ne zaman ödiycen ne zaman babandan para alcan diye peşinden koşturcaktı beni.kendisi borçlarına sadık bi insan değil defalarca süründürdü beni.
anlatıp rahatlamak istedim.sizce yanlış mı yaptım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?