yanlış mı yapmışım?

Bu adamla evlenmekle evet yanlış yapmışsın.

keşke bilebilseydim baştan kesinlikle evlenmezdim.

aynen borç olayı bi kere başladı mı hiç bitmiyo sanırım.ben daha bittiğini göremedim şahsen.

Sakın verme iyi yapmışsın. Sen düşünceğine o düşünsün.

orası öyle de aynı evin içinde devamlı baskı..daha nereye kadar katlancam bilemiyorum.

çok yaptım.karşında utanan bi insan yoksa ya da mevcut borçlar bitmiyosa bi işe yaramıyo ki bağırıp çağırmak..adam yok işte yok ödemem lazım diyo o da sayıp sövüyo her şey daha beter oluyo karşılıklı sövüşüyoruz.bi faydası yok.

seninki de çok fenaymış.insan kendini aptal gibi hissediyo bi süreden sonra.

3 senedir borçlara yardım ettiğin için yanlış yapmışsın.
aslında ben doğrudan borçlarına yardım etmiyorum.kendisi ve babası ödüyor.ama tabi elinde para kalmadığı için evi ben geçindiriyorum.yoksa bi de borcuna hayatta para vermem.ama teknik olarak vermiş oluyorum sanırım.

200 bintl 3 yıl da nasıl ödediniz ben onu anlayamadım

biz ödemedik.babası çok para verdi çok büyük bi kısmını o ödedi.geri kalanını da kendi ödedi.

İyi de dolaylı olarak yine sizden para çıkıyor. O borç olmasa belki kenara para atıp mal mülk sahibi olacaksınız.

Kullanıldığınızı biliyorsanız ve çocuğunuzda yoksa boşanın yazık günah size..
Sizinde daha maneviyata bağlı bir birlikteliğe ihtiyacınız var sömürülmeye değil.

Ben bile bunaldim okurlen.evet para dilenen adamlardan nefret ediyorum. Malesef gozumde pire gibiler

o adam tek başına mı yapmış onca borcu
ailesi bence yaptırmıştır ailesi kapatsın

çok iyi yapmışsın SAKIN VERME yalvarsın
oldu bittiye getirmek için zaten sabah bulanık kafayla istemiştir

Sanırım arabanız var, onun satıp düzlüğe çıksanız? Borçları ödeyip kalanıyla daha düşük model bir araba alırsınız. Ayrıca 200 binlik borç az değil. Herkes bunu ödemek için elini taşın altına koymaz. Hele ki bu borç evlilik sürprizi ise.

Borçları temizleyip para idaresini tamamen elinize alın derim.

Resmen size güvenmiş borç ödemek için. Aslında kandırmış bir anlamda..ikinizin harcamaları olsa ok derdim ama böyle bir durumda diyemeyeceğim. .

sen ne iş yapıyosun ki.. gerçekten sabırlı bir kadınsın taktir ediyorum seni.

Kullanıldığınızı biliyorsanız ve çocuğunuzda yoksa boşanın yazık günah size..
Sizinde daha maneviyata bağlı bir birlikteliğe ihtiyacınız var sömürülmeye değil.

bu konuda çok gidip geldim.sırf para için boşanınca insanlar paragöz olduğumu düşünür diye yapamadım.gerçi diğer özelliklerinde de katlanılacak bi tarafı yok aslında.

borçlar bitmiyo ki.nereye kime borcu var ben hesaplayamıyorum artık.ben onun parasını asla bilmem ne kadar aldı ne kadar kaldı vs.Arabayı alırken de söyledim bizim bunu ödeyecek durumumuz yok almayalım dedim.İlla ısrarla yapıştı yakama aldırdı.Onu ödeyene kadar canımız çıkıyo zaten.Bi de bu borçlar.Kabul etmiyo arabanın satılmasını.

sen ne iş yapıyosun ki.. gerçekten sabırlı bir kadınsın taktir ediyorum seni.

sen onu bana sor.yakında kanser olmazsam iyidir.yaza boşanmayı düşünüyorum artık iğrendim yüzünü bile görmek istemiyorum.yaptıkları evliliğimizi bitirdi ama ona sorsan o napıyo ki ben çok büyütüyorum.

Resmen kandırılmışsınız. Hadi 3 yıldır düzlüğe çıkamadınız vs geçtim ama bu yalanı nasıl affettiniz?
Yerinizde olsam ağır güven problemi yaşardım. Bu noktada verdiğiniz tepki de çok normal. Eşiniz para idaresi konusunda iyi değil sanırım. Sizden destek bekliyorsa maaşını size getirsin ödemeleri siz ayarlayın.

Walla bence böyle maddi durumlar ewlenmeden önce konuşulacak...ewimi war, kirada mı ,kaç para ödüyor, kaç para maaş alıyor, borcu warmı, birikimi ne kadar kesinlikle konuşulması gerekiyor. Ki ona göre herkes seçimini yapsın burda dün bi konu wardı kızın sevgilisi evleri kira mı değil mi sorup duruyodu yorumcularda erkek arkadaşına ne falan konuşulur mu böyle seyler demişlerdi Walla bal gibi konuşulur. Erkekler bile açmış gözünü ama kadınlar aman ayıp konuşulmaz sorulmaz. Ewlenmeden önce konuşulmuyor sorsan önemli olan mutluluk al işte parasız mutlulukmu olur külliyen yalan paran Warsa mutlusun. Konu sahibi keşke bunları ewlenmeden konuşsaydınız takılarınızı bile borçlara wermişsiniz sen çalışmasaydın napcaktı acaba yedirme paranı ona wericeğine at köseye

Ben olsam böyle benden gizli sakli isler yapan adamdan bu yaptiklarini duyduğum anda bosanirdim sana güvenip mi borç yapmis. Ya sen calismiyor olsaydin ne yapacakti? Demekki sana borç ödetmek için senle evlenmiş sen de bosanmayinca odetmis daha da odetecek sürekli senden gecinecek bi adam gibi ama kusura bakma da karisinin parasina güvenen erkeğe diyecek kelime bulamiyorum.

bu konuda çok gidip geldim.sırf para için boşanınca insanlar paragöz olduğumu düşünür diye yapamadım.gerçi diğer özelliklerinde de katlanılacak bi tarafı yok aslında.
Doğru bu yaftayı yapıştırıveriyorlar hemen.
Sizin durumunuz çok farklı...Evliliğinizden önce olan borçları dahi ödemişsiniz ve bunun sonuda gelmiyor.
Laf söylenecek bir durumuz yokki..Üstüne laf etseniz ezilip kalacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…