yanlış mı yaptım komşuma?

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
kızlar eşimin işyerinden bize bayramda cikolata lokum vs verirler fazlaca.dün eşim işten gelirken altkatımda samimi oldugum komşumla karsılaşmış elinde cikolatalar varken. kız da hamile. ben de canı istemiştir geç de oldu , eşide işte diye bi tabak hazırlayıp götürdüm. ama kız gerek yoktu falan dedi ofladı gibi kapıda. görgüsüzlük olmamıştır dimi. verirken canım biyerin falan şişer dedim gülerek ama tamamen iyi niyetle.

Bunda ne var acaba oflayacak ilginç . Geçen gün bizde apartmanın önünde bir arkadaşımın eşi ile karşılaştık elinde bir kasa çilek vardı konuştuk geçtik gittik . Sonra adam eve gidince ya acaba Tuğçenin canı istedi mi diye karısına arattırmış. Arkadaşım valla söyle canın istediyse hemen getirelim dedi böyle yapmasına öyle mutlu oldum ki insanlık ölmemiş dedim . Kv de geçen gün komşuları ile iftara gidiyordu eşimle konuştular . Gece 23:30 da aile grubuna yediği yemeğin resmini atmış ki benim çok sevdiğim bir yemek insan biraz düşünür gelinin canı ister mi diye . Demem o ki tamamen insanlıkla alakalı birşey siz doğru olanı yapmışsınız kesenize bereket ❤

Güzel bir şey yapmışsınız. Hamileliğimde komşularım ne zaman kek, börek yapsalar, bana da getirirlerdi. Benim de hamile komşuma götürmüşlüğüm vardır. Bunlar güzel şeyler. Saçma sapan gelenek görenekleri yaşatmak yerine böyle insanca ve ince düşünceli şeyler yaşatılsa keşke. Oflayıp puflamasına gelince, belki sıkkındır, iyi hissetmiyordur. Size karşı yapıldığını hissettiyseniz de, onun kalaslığına verip geçin.

Bazı insanlar kompleksli. Şey kafasında yaşıyorlar. İstesem alamıycam sanki elin getirdiği çikolataya muhtaç mı kaldım .Annemin bir komşusu vardı hasta ziyaretine süt meyve falan götürmüşler zamanında. Annem şoklar içinde eve dönmüştü. Ne old dedim. Benim meyve alamayacağımı mı sanıyorsunuz deyip buzluğundaki bütün iki tavuğu çıkarıp masaya koymuş misafirlerin önünde Allah’ın komplekslileri.harbiden insanlar değişik. Aklıma şey geldi. Bir kızla tanıştım üniversitede. Çok güzel saçları vardı reklamlardaki gibi. Saçların çok güzel nasılbakım yapıyorsun falan diye birkaç soru sordum. Merakımdan da değil, bunu duymaya ihtiyacı varmış gibi duran tipler vardır ya. Hep bir etrafı izletip bakan var mı falan triplerinde gezerler. Ben de övdüm dilime yapışmaz ya ertesi hafta bir arkadaş toplantısında diyor ki ‘of saçlarım çok kötü yaa, böyle bazıları dillendiriyor falan nazar oluyor hep.’ Sittin sene düşünsem birinin övgüden nem kalacağını düşünmezdim. Allah’ın garip gudubetleri

Ben hamileydim, çarşıda annemi beklemek için bir yerde duruyordum. Yanıma iki tane koca koca kadın gelip burası gölgeymiş diyerek ellerindeki lokmaları yemişlerdi. hatta bana bakıp ayyy hamile ama zayıfçık ne güzel diyerek. Çörekotlu değişik bir lokma. Normalde çörekotunu ağzıma süremem, ama hala o an aklıma geldiğinde acayip canım çeker. Herkes siz gibi olsa keşke.

Tavuklarımı çıkarmış

Hastalık beynine kadar ilerlemiş kadının. Bunu başka açıklaması olamaz.

Mutlaka memnun olmuştur oflaması belki de gece gece kalori alacak olmasındandır kötüye yormayın

Hamilelik psikolojisidir o oflama. Vallahi insan tuhaf oluyor. Dün eşim yolda karşıya geçemedik bir türlü arabalar hızlı geliyordu ben de korktum biraz of hadi dedi. Ya vallahi ağlayacaktım zor tuttum kendimi. Hem de 2 3 saat sürdü etkisi. Hormonlardan hep. O da kim bilir ne düşündü o an. Kilo alacam yine mi dedi artık baska bi sey mi ama bosverin

e yani...
her şeyin adabı var.
‘bir yerin şişer’ çok üsturupsuz olmuş.
insanları iyilik yaparken aşağılayınca pek bir anlamı kalmıyor.

e yani...
her şeyin adabı var.
‘bir yerin şişer’ çok üsturupsuz olmuş.
insanları iyilik yaparken aşağılayınca pek bir anlamı kalmıyor.
Harbiden kimse o cümleye takılmamış.
Bence bi yerin şişer’den sonra ofladıysa yerinde bir oflama olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…