- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Ben hamileydim, çarşıda annemi beklemek için bir yerde duruyordum. Yanıma iki tane koca koca kadın gelip burası gölgeymiş diyerek ellerindeki lokmaları yemişlerdi. hatta bana bakıp ayyy hamile ama zayıfçık ne güzel diyerek. Çörekotlu değişik bir lokma. Normalde çörekotunu ağzıma süremem, ama hala o an aklıma geldiğinde acayip canım çeker. Herkes siz gibi olsa keşke.kızlar eşimin işyerinden bize bayramda cikolata lokum vs verirler fazlaca.dün eşim işten gelirken altkatımda samimi oldugum komşumla karsılaşmış elinde cikolatalar varken. kız da hamile. ben de canı istemiştir geç de oldu , eşide işte diye bi tabak hazırlayıp götürdüm. ama kız gerek yoktu falan dedi ofladı gibi kapıda. görgüsüzlük olmamıştır dimi. verirken canım biyerin falan şişer dedim gülerek ama tamamen iyi niyetle.
Tavuklarımı çıkarmışBazı insanlar kompleksli. Şey kafasında yaşıyorlar. İstesem alamıycam sanki elin getirdiği çikolataya muhtaç mı kaldım.Annemin bir komşusu vardı hasta ziyaretine süt meyve falan götürmüşler zamanında. Annem şoklar içinde eve dönmüştü. Ne old dedim. Benim meyve alamayacağımı mı sanıyorsunuz deyip buzluğundaki bütün iki tavuğu çıkarıp masaya koymuş misafirlerin önünde Allah’ın komplekslileri.harbiden insanlar değişik. Aklıma şey geldi. Bir kızla tanıştım üniversitede. Çok güzel saçları vardı reklamlardaki gibi. Saçların çok güzel nasılbakım yapıyorsun falan diye birkaç soru sordum. Merakımdan da değil, bunu duymaya ihtiyacı varmış gibi duran tipler vardır ya. Hep bir etrafı izletip bakan var mı falan triplerinde gezerler. Ben de övdüm dilime yapışmaz ya ertesi hafta bir arkadaş toplantısında diyor ki ‘of saçlarım çok kötü yaa, böyle bazıları dillendiriyor falan nazar oluyor hep.’ Sittin sene düşünsem birinin övgüden nem kalacağını düşünmezdim. Allah’ın garip gudubetleri
Hastalık beynine kadar ilerlemiş kadının. Bunu başka açıklaması olamaz.Bazı insanlar kompleksli. Şey kafasında yaşıyorlar. İstesem alamıycam sanki elin getirdiği çikolataya muhtaç mı kaldım.Annemin bir komşusu vardı hasta ziyaretine süt meyve falan götürmüşler zamanında. Annem şoklar içinde eve dönmüştü. Ne old dedim. Benim meyve alamayacağımı mı sanıyorsunuz deyip buzluğundaki bütün iki tavuğu çıkarıp masaya koymuş misafirlerin önünde Allah’ın komplekslileri.harbiden insanlar değişik. Aklıma şey geldi. Bir kızla tanıştım üniversitede. Çok güzel saçları vardı reklamlardaki gibi. Saçların çok güzel nasılbakım yapıyorsun falan diye birkaç soru sordum. Merakımdan da değil, bunu duymaya ihtiyacı varmış gibi duran tipler vardır ya. Hep bir etrafı izletip bakan var mı falan triplerinde gezerler. Ben de övdüm dilime yapışmaz ya ertesi hafta bir arkadaş toplantısında diyor ki ‘of saçlarım çok kötü yaa, böyle bazıları dillendiriyor falan nazar oluyor hep.’ Sittin sene düşünsem birinin övgüden nem kalacağını düşünmezdim. Allah’ın garip gudubetleri
Ay evet ya tüm komşular senin ifadendeki gibikalmışlar. Annem de şok olmuştu geldiğinde. Yalnız pirzola kanat göğüs falan değil, bütün tavukTavuklarımı çıkarmış
Mutlaka memnun olmuştur oflaması belki de gece gece kalori alacak olmasındandır kötüye yormayınkızlar eşimin işyerinden bize bayramda cikolata lokum vs verirler fazlaca.dün eşim işten gelirken altkatımda samimi oldugum komşumla karsılaşmış elinde cikolatalar varken. kız da hamile. ben de canı istemiştir geç de oldu , eşide işte diye bi tabak hazırlayıp götürdüm. ama kız gerek yoktu falan dedi ofladı gibi kapıda. görgüsüzlük olmamıştır dimi. verirken canım biyerin falan şişer dedim gülerek ama tamamen iyi niyetle.
kızlar eşimin işyerinden bize bayramda cikolata lokum vs verirler fazlaca.dün eşim işten gelirken altkatımda samimi oldugum komşumla karsılaşmış elinde cikolatalar varken. kız da hamile. ben de canı istemiştir geç de oldu , eşide işte diye bi tabak hazırlayıp götürdüm. ama kız gerek yoktu falan dedi ofladı gibi kapıda. görgüsüzlük olmamıştır dimi. verirken canım biyerin falan şişer dedim gülerek ama tamamen iyi niyetle.
Harbiden kimse o cümleye takılmamış.e yani...
her şeyin adabı var.
‘bir yerin şişer’ çok üsturupsuz olmuş.
insanları iyilik yaparken aşağılayınca pek bir anlamı kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?