yanlış mı yaptım komşuma?

Bir yerin şişer esprisi çok itici ya .bana da biri söylese oflardım

Daha öyle bi komşu göremedik niyetinden öpüyorum seni. Sen sana yakışanı yapmışsın

Canım o mahçup olduğu için de demiş olabilir. Bende öyle şaşırınca mahcup olunca öyle yapıyorum zaten karşımdaki de anlıyo kötü niyetli olmadığımı

Gebeliklerim çok sıkıntılı geçer benim. Kanamalı bulantılı bayılmalı falan. Bi ara pazıyla ebe gümecine kafayı takmıştım. Ayakta kalamıyorum kanamalı olduğum için, e kanama olmasa da bulantıdsn pişirdiğimi yiyemiyorum. Kaynanam bigün 2 kök ebe gümeci alıp getirmiş, çamurlu kökleriyle. Bunlar ne dedim, sen seviyosun diye getirdim temizleyip pişirip yersin dedi bi de bi 4 5 ay kadar bamya aşermiştim, evinde kurutulmuş askıda bamya olmasına rağmen burakın pişirmeyi vermedi bile..

Ama doğurduğumda cınım ısırgınlı gızlımı ıstıyı yıp dı yıyılım demesini bildi. Bende kusura bakmayın zamanında ben nasıl başımın çaresine baktım herkes öyle yapsın dedim sanki zamanında yaptım da hora mı geçti zift yiyesice.

Herkes siz gibi olsa keşke..

Hayır canım niye ayıp olsun benim yan komşumda hamile aramiz çok iyi eşi gece çalışıyor ben evde ne varsa gece gece taşıyorum evine,

Ben hic duymamıştım böyle bi şeyi. Hamile değilim. Erkek de değilim. Ama biri bana "samimiyet derecesi ne olursa olsun" böyle bi şey dese çok rahatsız olurum ve yüz ifademle de rahatsızlığımı belli ederim.

Apartmandan bir kadın bana bunu dese paketi tuttuğum gibi çöpe başarım.

Hiç hoşlanmıyorum ya. Birdeb gıcık oluyorum. Daha göresim kalmıyor.

Ah bide gebelikte hakkaten şişiyoruz ya kilolarla kafayı sıyırıyoruz onunda etkisiyle daha da bozulmustur garibim

Yok canım yaaa...o kadar fevri bir çıkış yapmana gerek yok..ozellikle karşımdaki kişinin kötü niyetli olmadığını görüyorsam bile isteye kırıcı davranmam ...güler geçerim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…