- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Bi yerin sismesin durumunda ciddi miydinizespri yok
ben de resmiyim dün aksam böyle bi gaflette bulunup çenem acıldı.ondan bi arada kaldım :)
tabi ki normal karşılarım zaten üslubunca söyledim.kapıyı açtı kuzum eşimin elinde gördün hamilesin canın cekmiştir dedım kız of gerek yoktu dedi dedim biyerin falan şişer güldüm o da güldü.
evet?Bi yerin sismesin durumunda ciddi miydiniz
e yani...
her şeyin adabı var.
‘bir yerin şişer’ çok üsturupsuz olmuş.
insanları iyilik yaparken aşağılayınca pek bir anlamı kalmıyor.
Ben de takılmamıştım o lafa. Konu sahibi samimiyiz dediği için, aralarında kaldırılabilecek bir şaka olarak görmüştüm. Bana yapılsa, patlamadığım sürece sorun yok, deyip geçebilirdim hamileyken.Harbiden kimse o cümleye takılmamış.
Bence bi yerin şişer’den sonra ofladıysa yerinde bir oflama olmuş...
Şöyle söyliyim eğer samimi olduğum biriyse hiç sorun etmem ama samimi değilsem bunu gözün kalmıştır gibi algılarım.
kızlar eşimin işyerinden bize bayramda cikolata lokum vs verirler fazlaca.dün eşim işten gelirken altkatımda samimi oldugum komşumla karsılaşmış elinde cikolatalar varken. kız da hamile. ben de canı istemiştir geç de oldu , eşide işte diye bi tabak hazırlayıp götürdüm. ama kız gerek yoktu falan dedi ofladı gibi kapıda. görgüsüzlük olmamıştır dimi. verirken canım biyerin falan şişer dedim gülerek ama tamamen iyi niyetle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?