yanlış mı yaptım sizce?

hunter7

şükür...:))
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
3.639
8.253
773
kızlar sık konu açmam ama sizin,yorumlarınıza önem verdiğim için bir şey soracaktım.

hafta sonu kuzenimin kızının düğünü var.evde olan(oğlumun düğününde giydiğim)elbiseyi giyeceğimden,elbise arayışına girmemiştim.
dün elbiseyi denedim.oldu ama ayakkabısı açık bir ayakkabı,bu mevsime pek uygun değil gibi.altına evde olan hiç bir ayakkabım,uygun olmadı gibi geldi bana.

neyse çok uzatmayayım .biraz önce oğlumla telefonda konuşurken,akşam kendilerine kıyafet bakmak için eşiyle avm ye gideceklerini söyledi.ben de bir anda,bende sizinle geleyim dedim.oğlum biran durakladı.sonra olur konuşuruz dedi. ama telefonu kapattıktan sonra huzursuz oldum.sizce,yanlış mı yapmışım

Huzursuz olduysanız,aradığında bir an da söyledim ama siz gidin oğlum deyin.Duruma göre davranırsızınız.Ya da siz kendiniz gidin.

Aslında yanlış değil, bir anne evladına bende sizinle geleyim diyebilmeli fakat gelininiz bana sormadan geleyim dedi diye triplenecektir yüksek ihtimal.

Huzursuz olduysanız,aradığında bir an da söyledim ama siz gidin oğlum deyin.Duruma göre davranırsızınız.Ya da siz kendiniz gidin.

evet aslında heryere tek giderim,bi anda söyleyiverdim.sanırım oğlumda bunu bildiği için,şaşırdı ve durakladı.aslında gitsem onlara faydam olur,alacakları şeyleri öderim yani.bunu bilirler ama emrivaki gibi yapmış oldum.

Konuyla alakasız ama haftasonu bizim de düğün var ve açık ayakkabı giyeceğim.Haftasonu yine yağış olacak mıymış?

Sizce fayda bu mu?Sizin fayda olarak gördüğünüz onları eziyorsa.

Üzüldümmm yaa
Bende erkek annesıyım cekınmeyın bence sorun olmaz dıye dusunuyorum

Konuyla alakasız ama haftasonu bizim de düğün var ve açık ayakkabı giyeceğim.Haftasonu yine yağış olacak mıymış?

vallahi ben de bilmiyorum.arkadaşlarım olmaz dediler,bu mevsimde açık ayakkabı.kararsız kaldım.ha düğün açık alanda,kır düğünü yani.sizinki salonsa kurtarır.

Üzüldümmm yaa
Bende erkek annesıyım cekınmeyın bence sorun olmaz dıye dusunuyorum

teşekkür ederim.aslında zararım olmaz ama,kayınvalide önyargısı varya gelinlerde,acaba dedim.
bir de 7 aylık evliler.ilk defa böyle bir şey istedim.gelinim iyidir.şuana kadar herhangi bir sorunumuz olmadı,bu konudan tavır yapar mı kararsız kaldım.

işte ben de bundan korkuyorum.

Önemsiz bir şey için gerilmektense, kendiniz ayrı gidin. altı üstü bir alışveriş. İnsan birbirine fikir verir. Ama işte gelin, kaynana olunca ne kadar iyide olsan batar bir hareketi :)
Bak aklıma geldi benim ki balayı sayılacak olan tatilimize bizimle gelmişti sağolsun
emrivaki yapmıştı oda. Balayına gelen kaynanalar varken sizinki de neymiş

Gelininizin,oğlunuzun giyimi hakkında yorum yapıyor musunuz?Belki tek başına daha rahat edeceklerini ,kimsenin karışmamasını istiyorlardır.Mesela oğlum da benimle alışveriş yapmayı istemez,çok karışıyorsun,alacaklarıma bir bahane buluyorsun der.

işte aynen bu,o durup düşününce ben de,birşeylerin yanlış olduğunu düşündüm.en iyisi ben hazırlanıp,gideyim.akşama da bir bahane uydururum.hiç olmazsa,çocukların planlarını bozmamış olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…