Huzursuz olduysanız,aradığında bir an da söyledim ama siz gidin oğlum deyin.Duruma göre davranırsızınız.Ya da siz kendiniz gidin.kızlar sık konu açmam ama sizin,yorumlarınıza önem verdiğim için bir şey soracaktım.
hafta sonu kuzenimin kızının düğünü var.evde olan(oğlumun düğününde giydiğim)elbiseyi giyeceğimden,elbise arayışına girmemiştim.
dün elbiseyi denedim.oldu ama ayakkabısı açık bir ayakkabı,bu mevsime pek uygun değil gibi.altına evde olan hiç bir ayakkabım,uygun olmadı gibi geldi bana.
neyse çok uzatmayayım .biraz önce oğlumla telefonda konuşurken,akşam kendilerine kıyafet bakmak için eşiyle avm ye gideceklerini söyledi.ben de bir anda,bende sizinle geleyim dedim.oğlum biran durakladı.sonra olur konuşuruz dedi. ama telefonu kapattıktan sonra huzursuz oldum.sizce,yanlış mı yapmışım
Huzursuz olduysanız,aradığında bir an da söyledim ama siz gidin oğlum deyin.Duruma göre davranırsızınız.Ya da siz kendiniz gidin.
Aslında yanlış değil, bir anne evladına bende sizinle geleyim diyebilmeli fakat gelininiz bana sormadan geleyim dedi diye triplenecektir yüksek ihtimal.
yok gelinimizle bir sorunum yok,çok şükür ama bilemedim yani.Niye yanlış ?
Onlarla gitmeniz mi?
Gelininiz sizi sevmiyorsa evet yanlış,yoksa sıkıldığınız nokta neresi?
Sizce fayda bu mu?Sizin fayda olarak gördüğünüz onları eziyorsa.evet aslında heryere tek giderim,bi anda söyleyiverdim.sanırım oğlumda bunu bildiği için,şaşırdı ve durakladı.aslında gitsem onlara faydam olur,alacakları şeyleri öderim yani.bunu bilirler ama emrivaki gibi yapmış oldum.
Konuyla alakasız ama haftasonu bizim de düğün var ve açık ayakkabı giyeceğim.Haftasonu yine yağış olacak mıymış?
yooo niye ezilsinler.gayette memnunlar bu durumdan.ben sürekli birşeyler alırım onlara.hiç şikayet ettiklerini görmedim.Sizce fayda bu mu?Sizin fayda olarak gördüğünüz onları eziyorsa.
Oğlunuz ık mık edince şüpheye düştünüz o zaman.Başka plan yapmış olabilirler sizi kırmamak adına tamam demiştir.yok gelinimizle bir sorunum yok,çok şükür ama bilemedim yani.
Üzüldümmm yaa
Bende erkek annesıyım cekınmeyın bence sorun olmaz dıye dusunuyorum
işte ben de bundan korkuyorum.
Oğlunuz ık mık edince şüpheye düştünüz o zaman.Başka plan yapmış olabilirler sizi kırmamak adına tamam demiştir.
Yanlış tabi ki yapmadınız,sadece planları olduğunu bilmiyordunuz.Sıkılacak bir şey ok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?