yanlış mı yaptım sizce?

neden yanlış olsunki...oğlunun duraksaması yanlış bence...haa başka işleri vardır ozaman söylemesi lazım...

haklısınız aslında,bu konuda oğlum daha ketumdur.gelinim gayet güleryüzlü,isteklerini tatlı dille, güleryüzüyle yaptırır.bu güne kadar bir sorun yaşamadık.böyle eften püften bir konu için,aramızın bozulmasını istemem.

Daha anne bile değilim ama hüzünlendim. İlerde oğlum olursa rahat bir şekilde arada sırada alışverişe ben de sizinle geleyim diyemiyecek miyim ayy biz gelinler çok fenaymışız

Gitmeyin belki basbasa programlari vardir belliki iki kisilik ayarlanmis

Aaa o kadar buyuk muydunuz siz gozumden kacmis
Bu arada soylemezsem catlarim
Aaaayyy ne guzel kayinvalide kessssske benim olsaaaa
Cok duyarli ve cok dusuncelisiniz, hayran kaldim

haha evet oğluma biraz müdahale ederim.ama gelinim çok zevklidir.ona karışmam.aslında,gelinim bana fikir verir,diye düşünmüştüm.elbise bakarken.

gelininizi arayıp bu fikrinizi belirtseniz..
elbisenizin olduğunu ama ayakkabı olmadığını oğlumla konuşurken de birden o avm ye gidicez deyince sizinle geleyim diye söyledim ama başbaşa alışveriş yapmak isterseniz ben gündüzden gidip alırım deseniz..

Gitmeyin bence

Ben şahsen tüm gün evde olan ve şimdiye kadar her yere tek giden Kv min akşam iş çıkışı elbise bakacağım ve belki bir şeyler yiyip sonrasında spontene plan yapacağım bir etkinliğe gelmesini istemem

Bu arada kendi annemi hiç istemem Kv ile ilgilenmem en fazla bir de kendi anneme fikir vs belirtmek gerekir

Bu kadar ince düşünceli bir kayınvalide/anne yanlış yapmaz. Oğlunuz yalnız yapmış duraklamakla :)
Çook özel bir planı vardıysa demeyledi; bugün başbaşa şunu kutlayacağız vs diye.

Bu kadar ince düşünceli bir kayınvalide/anne yanlış yapmaz. Oğlunuz yalnız yapmış duraklamakla :)
Çook özel bir planı vardıysa demeyledi; bugün başbaşa şunu kutlayacağız vs diye.
Degil mi ama duraklamak yanlis olmus
Biz ordan cikinca soyle yapicaz boyle yapicaz deseydi gecistirmek yerine , kadincagiz zaten ben kendim hallederim derdi

Hunter abla gelinini ara sen :)
Başka programları var mı öğren sinema gibi.
Açık acık da sor.
Ben aranızın bu sebepten bozulacağını sanmıyorum. Ben kayınvalideme bozulmazdım çünkü. Hoşuma bile gider zevkine güvenmesi.

bence gitme.
ne gereği var.
onlardan böyle bir teklif gelirse katılırsın.
yoksa gerek yok.
malum genç evli çiftler buluttan nem kaparlar.
ayrıca gitsen de çok huzursuz olursun hassas düşünceli biri olarak:))
aramak ta iyi fikir değil.
kendi hallerine bırakmak en iyisi.

Kayinvalidesi nefes alsa nefes aliyor diye sikayet eden Gelinleri okuya okuya bu hale geldik kendi adima sinema vs planim olsa da kayinvalidem bize katilmak istese rahatsız olmam, gun mu kalmadi baska zaman yaparim basbasa planimi, evlilik yildonumu vs degilse asla sorun etmem.

Degil mi ama duraklamak yanlis olmus
Biz ordan cikinca soyle yapicaz boyle yapicaz deseydi gecistirmek yerine , kadincagiz zaten ben kendim hallederim derdi
Kesinlikle...
Bir de erkekler genel olarak yavaş; bizim kadar hızlı ve farklı katmanlarda düşünemiyorlar.
Duraksamasına annesinin bozulacağı aklına bile gelmemiştir.

Kesinlikle...
Bir de erkekler genel olarak yavaş; bizim kadar hızlı ve farklı katmanlarda düşünemiyorlar.
Duraksamasına annesinin bozulacağı aklına bile gelmemiştir.
katiliyorum
Hanima sorayim sana donerim mi diyecekti artik ,belki de dusunmedi bile adam
Annem hep der ki erkeklerde akil aramayin,akil olsa zaten kadin olurlardi

Aaa o kadar buyuk muydunuz siz gozumden kacmis
Bu arada soylemezsem catlarim
Aaaayyy ne guzel kayinvalide kessssske benim olsaaaa
Cok duyarli ve cok dusuncelisiniz, hayran kaldim
evet o kadar büyüğüm işte.belki oğlum ve gelinim bile sizlerden büyüktür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…