neden yanlış olsunki...oğlunun duraksaması yanlış bence...haa başka işleri vardır ozaman söylemesi lazım...
haha evet oğluma biraz müdahale ederim.ama gelinim çok zevklidir.ona karışmam.aslında,gelinim bana fikir verir,diye düşünmüştüm.elbise bakarken.
Aaa o kadar buyuk muydunuz sizgozumden kacmis
Bu arada soylemezsem catlarim
Aaaayyy ne guzel kayinvalide kessssske benim olsaaaa
Cok duyarli ve cok dusuncelisiniz, hayran kaldim
Olmadi bizim de iste sansima tukureyimhaha yalnız aynen her eve lazım böyle bir kv :)
Bu kadar ince düşünceli bir kayınvalide/anne yanlış yapmaz. Oğlunuz yalnız yapmış duraklamakla :)kızlar sık konu açmam ama sizin,yorumlarınıza önem verdiğim için bir şey soracaktım.
hafta sonu kuzenimin kızının düğünü var.evde olan(oğlumun düğününde giydiğim)elbiseyi giyeceğimden,elbise arayışına girmemiştim.
dün elbiseyi denedim.oldu ama ayakkabısı açık bir ayakkabı,bu mevsime pek uygun değil gibi.altına evde olan hiç bir ayakkabım,uygun olmadı gibi geldi bana.
neyse çok uzatmayayım .biraz önce oğlumla telefonda konuşurken,akşam kendilerine kıyafet bakmak için eşiyle avm ye gideceklerini söyledi.ben de bir anda,bende sizinle geleyim dedim.oğlum biran durakladı.sonra olur konuşuruz dedi. ama telefonu kapattıktan sonra huzursuz oldum.sizce,yanlış mı yapmışım
Degil mi ama duraklamak yanlis olmusBu kadar ince düşünceli bir kayınvalide/anne yanlış yapmaz. Oğlunuz yalnız yapmış duraklamakla :)
Çook özel bir planı vardıysa demeyledi; bugün başbaşa şunu kutlayacağız vs diye.
Kesinlikle...Degil mi ama duraklamak yanlis olmus
Biz ordan cikinca soyle yapicaz boyle yapicaz deseydi gecistirmek yerine , kadincagiz zaten ben kendim hallederim derdi
Kesinlikle...
Bir de erkekler genel olarak yavaş; bizim kadar hızlı ve farklı katmanlarda düşünemiyorlar.
Duraksamasına annesinin bozulacağı aklına bile gelmemiştir.
evet o kadar büyüğüm işte.Aaa o kadar buyuk muydunuz sizgozumden kacmis
Bu arada soylemezsem catlarim
Aaaayyy ne guzel kayinvalide kessssske benim olsaaaa
Cok duyarli ve cok dusuncelisiniz, hayran kaldim
Ne hos sizinle tanismak o zamanevet o kadar büyüğüm işte.belki oğlum ve gelinim bile sizlerden büyüktür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?