Yakınmı oturuyorsunuz baska cocugunuz varmıteşekkür ederim.aslında zararım olmaz ama,kayınvalide önyargısı varya gelinlerde,acaba dedim.
bir de 7 aylık evliler.ilk defa böyle bir şey istedim.gelinim iyidir.şuana kadar herhangi bir sorunumuz olmadı,bu konudan tavır yapar mı kararsız kaldım.
Gelininizin,oğlunuzun giyimi hakkında yorum yapıyor musunuz?Belki tek başına daha rahat edeceklerini ,kimsenin karışmamasını istiyorlardır.Mesela oğlum da benimle alışveriş yapmayı istemez,çok karışıyorsun,alacaklarıma bir bahane buluyorsun der.
Yakınmı oturuyorsunuz baska cocugunuz varmı
ay ıcımı huzun kapladı
umarım gelın hanım sorun yapmaz
sahsen ben hıc yapmadım kayınvalıdeme karsı
Alışveriş ile fikrime gelirse ben olsam kvyi istemezdim çünkü hevesimi kaçırmak için kıvırmadığı ağız çevirmediği burun kalmazdı.
O zaman işi yoksa ayakkabı seçimi için gelininizden gündüz yardım etmesini isteyebilirsiniz.Eğer akşam gelmenizden rahatsız olmayacaklarsa akşam bizimle gelin der,rahatsız olacaklarsa tamam geleyim der.Akşam Onların alışverişi daha uzun sürer,gündüz halletseniz daha iyi.haha evet oğluma biraz müdahale ederim.ama gelinim çok zevklidir.ona karışmam.aslında,gelinim bana fikir verir,diye düşünmüştüm.elbise bakarken.
yok vallahi müdahale etmem.ben kendi kıyafetim için fikir almak istediğim için beraber gitmek istedim aslında.gelinim almış kıyafetini,altına ayakkabı bakacakmış sadece.Alışveriş ile fikrime gelirse ben olsam kvyi istemezdim çünkü hevesimi kaçırmak için kıvırmadığı ağız çevirmediği burun kalmazdı.
Senin böyle huyların yoksa ki olacağını sanmıyorum gitmende sakınca yok.
Eğer gidersende gelin hanıma söylersin gitmeden önce
O zaman işi yoksa ayakkabı seçimi için gelininizden gündüz yardım etmesini isteyebilirsiniz.Eğer akşam gelmenizden rahatsız olmayacaklarsa akşam bizimle gelin der,rahatsız olacaklarsa tamam geleyim der.Akşam Onların alışverişi daha uzun sürer,gündüz halletseniz daha iyi.
Sizin gibi birini kim istemez ?
Bu kadar ince düşünen bir insan
Gelinine emri vaki yapmamış biridir
İlk kez birşey dediğiniz için hiç kimse bozulmaz bence
Birlikte gitmenizde bi sakınca yok ama 'konuşuruz' demiş diye oğlunuz yine de bir söylersiniz baş başa plan yaptıysanız ben tek te giderim gibi
Evet pek yakın degılmıssınız foruma gıdeceksınız sanırımyakın sayılmayız onlar eyüpte,ben fatihte,arabayla geçerken beni alırlar diye düşündüm.ben kıyafet seçerken gelinim fikir verir diye.
başka çocuğum yok.tek çocuk.
yok vallahi müdahale etmem.ben kendi kıyafetim için fikir almak istediğim için beraber gitmek istedim aslında.gelinim almış kıyafetini,altına ayakkabı bakacakmış sadece.
Oğlunuzla konuşmuştur bu konuyu belki.Yine de gitmeden önce bir ağız arayın bence,O da alışveriş yaparken kararsız kalıyorsa birbirinize yardımcı olabilirsiniz.Erkekler alışveriş konusunda fazla fikir vermiyor yanındakilerine.Bir an önce alıp çıkmak istiyorlargelinim de çalışıyor.gündüz gitme şansımız yok.en iyisi ben bir arkadaşımı bulayım,gündüz gideyim.böyle olmayacak sanırım.
Belki size direk söyleyemezen iyisi ben gelinimi arayayım,ona söyleyeyim.akşam başka planınız yoksa,ben de gelebilirimiyim,bana fikir verirsin diye,
bu uygun olur mu?
Evet pek yakın degılmıssınız foruma gıdeceksınız sanırımBende her ıkınıze yakınım.
keske bır cocugunuz daha olsaymıs dedım nıyeyse
Hadı bakalım aksama gıdın guzelce bence ıcınızı ferah tutun hem gelın hanım sızede yardımcı olur
allahım ya sizin gibi kayınvalide olsa daha ne isterimkızlar sık konu açmam ama sizin,yorumlarınıza önem verdiğim için bir şey soracaktım.
hafta sonu kuzenimin kızının düğünü var.evde olan(oğlumun düğününde giydiğim)elbiseyi giyeceğimden,elbise arayışına girmemiştim.
dün elbiseyi denedim.oldu ama ayakkabısı açık bir ayakkabı,bu mevsime pek uygun değil gibi.altına evde olan hiç bir ayakkabım,uygun olmadı gibi geldi bana.
neyse çok uzatmayayım .biraz önce oğlumla telefonda konuşurken,akşam kendilerine kıyafet bakmak için eşiyle avm ye gideceklerini söyledi.ben de bir anda,bende sizinle geleyim dedim.oğlum biran durakladı.sonra olur konuşuruz dedi. ama telefonu kapattıktan sonra huzursuz oldum.sizce,yanlış mı yapmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?