• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış Mı Yaptım ??

Ben zaten bakmıyordum.Camdan farkediyordum baktığını. yüzük olan elimle otobüsün demirini tutuyordum görmemesine imkan yok anlamında dedim o lafı da arkdaşım.. Son duraktı aslında en son ben indim zaten. O karşıya geçmişti gitti sandım.

:) Bakıştığınızı ima etmedim zaten o anlamda söylememiştim. Şimdi çok söylenir ya kaçan kovalanır vs. sizin de herhangi bir tepki vermemeniz beklenti yaratabilir onda. Bu da doğal olarak hoş bir şey değil.

Sen bakınca o da bakmış. Neden sevgilin varken başkasına bakip umut veriyorsun?
bakmadim deme. Bakmasaydin onun sana baktigini da gormezdin...

iş yerinizi öğrenmesine izin vererek hata yapmışsınız tabii...
bir şekilde tepki vererek oraya varmadan kurtulsanız daha iyi olurdu
bir daha rahatsız etmeyeceğinden emin olabilecek misiniz?

Yüzünün kızardığını nasıl görebildinki. Çokmu dikkatli baktın? Belki de bu yüzden o da karşılık gibi anladı o yüzden geldi peşinden.
Banada olmuştu, kocaman adam her sabah benim nerde indiğime dikkat edıyormuş. Birgün otobuste uyuyakaldım adam uyandırdı, duragınıza geldik diye. Mal gibi kalmıştım, sonra baktımki yanımda yürüyor, adam başladı konuşmaya işte sizin binanın yanındaki bankada satış müdürüyümde bilmem ne falan diye. Kartını verdi adam bildiğin tutuşturdu elime. Sonra işe geçte gitsem onun bindiği saate binmemeye başlamıştım. yolumu falan değiştirmiştim. Sonunda kurtuldum.
Takma sen görmezlikten gel, hatta mümkünde yolunu değiştir.

Haklısınız sağolun..

Merhaba arkadaşlar.

Çok uzatmadan konuya giricem.. Bugün iş yerine gelirken otobüste bir genç sürekli bana bakıp durdu. Aramızda 1 kişi vardı. Sonra otobüs kalabalıklaşınca o arkaya geçti ama hala bana bakıp duruyordu. sonra araya 2 kişi daha girdi. O hala bakıyordu.. Ben arkamı döndüm. Birinin eli elime deydi. Bir baktım çocuk yanıma gelmiş. Elimi çektim hemen. Ve arkaya geçtim. Yanıma geldi... Hala bakıp duruyordu.. Neyse son durağa geldik ve indim. Genç peşimden geliyordu. Görmemezlikten geldim. Karşıya geçerken sağıma soluma baktım bir baktım yanımda. Gördüğümü oda fark etti ama yine pas vermedim gittim. İyice yanıma yaklaşmaya başladı konuşmak istiyordu anladım çokta mahcuptu her halinden belliydi.. Ama ben hiç bakmadım adımlarımı hızlandırdım ve hemen iş yerime girdim.. Genç ne yaptı bilmiyorum.. Benim 5 yıllık bir ilişkim var. Parmağımda yüzükte var. Çocuğun gözüne soktum yüzüğü otobüste.. Ama yok bana mısın demedi.. Acaba konuşsa mıydım sizce yanlış mı yapmışım? Konuşup durumu açıklasa mıydım sevgilim olduğunu.. Sanki içim hiç rahat değil. Çocuk çok üzüldü ben içeri girince. Konuşmayı çok denedi ama yapamadı.. Ne yapsaydım ki :KK43:

onun her gördüğünü gördüğünüze göre siz de baya kesmissiniz onu...

Sen bakınca o da bakmış. Neden sevgilin varken başkasına bakip umut veriyorsun?
bakmadim deme. Bakmasaydin onun sana baktigini da gormezdin...

Ona bakmıyordum. Birinin size baktığını fark edebilirsiniz. Hemde hiç durmadan bakıyorsa. Arkam dönmüştüm camdan görüyordum baktığını.

iş yerinizi öğrenmesine izin vererek hata yapmışsınız tabii...
bir şekilde tepki vererek oraya varmadan kurtulsanız daha iyi olurdu
bir daha rahatsız etmeyeceğinden emin olabilecek misiniz?

Hayır olamıycam.. Bu yüzden korkuyorum. Herkes yargılıyor. anlamıyorlar beni. durup konuşmaya korktum. Aklıma gidecek başka bir yer gelmedi hızlıca iş yerime geldim.. Görmezden geldim gelmez sandım ama geldi.. Erkek arkadaşıma anlattım durumu. Artık onunla gidip gelicem iş yerine.

Ona bakmıyordum. Birinin size baktığını fark edebilirsiniz. Hemde hiç durmadan bakıyorsa. Arkam dönmüştüm camdan görüyordum baktığını.
O zaman neden indiginizde durup durup arkanizi dondunuz? Onun da indigini nasil anladiniz?
ayrica camdan baktiginiz kisinin size baktigini goruyorsaniz bilin ki o kişi de camdan sizin ona baktiginizi biliyor. Bakismissiniz ama camdan!!

bence de çok fazlasıyla yufka yüreklisin :))
çocuğun başkaca niyetleri olabileceği hiç aklına gelmedi mi canım.???

Tabi ki geldi canım.. Tekrar gelmesinden korkuyorum. Ama konuşmaya da korktum. Gelme peşimden felan diyemedim.. Keşke deseydim..

konusman seninde ona bi ilgin oldugu mesaji verebilir bence bosver niye takiyosun kafana sokakta gordugun adami bosver 5 yillik iliskin varmis sevgilin veya nisanlin ayni durumda olsa kiz uzulmesin diye konussa ne hissedersin

O zaman neden indiginizde durup durup arkanizi dondunuz? Onun da indigini nasil anladiniz?
ayrica camdan baktiginiz kisinin size baktigini goruyorsaniz bilin ki o kişi de camdan sizin ona baktiginizi biliyor. Bakismissiniz ama camdan!!

Siz çok mu fesatsınız ? Neden beni suçluyorsunuz. İndiğimde durup bakmadım zaten yanımda yürüyordu. Onun indiğini anladım çünkü son duraktı ve en son ben indim . Cam kısmına gelince Yönlerimiz farklıydı . Benim baktığım açıyla göremezdi camı o . Camın önünde ben vardım camı da göremezdi.. Görse de ona baktığımı nereden bilecek dışarı bakıyordum belki ????

bu kadar suçlayıcı olmayın .

Back
X