• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış Multi vitamin kullanımı

umutluanneeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
3
Kızlar 13. Haftada doktorum herhangi bir multivitamine baslamami soylemisti ben de eczaneden hamile olduğumu söyleyerek multivitamin istedim bana ocean enerji adlı bir hap verdi 2 ayda ancak bitirdim çok düzenli kullanmadım içerisinde A vitamini ginseng varmış bittiğinde başka bir eczaneden almaya gittiğimde hamileyken onu kullanmamam gerektiğini söyledi değiştirdim ama içim içimi yiyor şu an 22. Haftadayız detaylida sıkıntı çikmadi çok şükür. Bebeğime zararı olmuş mudur doktor kontrolüne daha çok var

Kızlar 13. Haftada doktorum herhangi bir multivitamine baslamami soylemisti ben de eczaneden hamile olduğumu söyleyerek multivitamin istedim bana ocean enerji adlı bir hap verdi 2 ayda ancak bitirdim çok düzenli kullanmadım içerisinde A vitamini ginseng varmış bittiğinde başka bir eczaneden almaya gittiğimde hamileyken onu kullanmamam gerektiğini söyledi değiştirdim ama içim içimi yiyor şu an 22. Haftadayız detaylida sıkıntı çikmadi çok şükür. Bebeğime zararı olmuş mudur doktor kontrolüne daha çok var
Bacımmm korkma Allahın izniyle hiçbir şey olmaz. Millet fosur fosur sigara bile içiyor bir şey olmuyor. Kendini korkutma riskli dönem geçmiş zaten. 🙏

Korkmayın bebeğiniz iyidir insallah. Doktorunuzu değiştirseniz iyi olur

Elenatal kullandim ben içinde a vit var korkma bisey olmadi şükür saglikla doğdu bebegim

Back
X