Elbetteki istisna her evlenen insanin esi bir sure sonra felc olmuyor... verdiginiz ornek evet olabilir ama yuzdesi dusuk ve herkedin basina gelmeyecek bir olay. Eger evliysem eger cocugumda yoksa ve esim artik benimle beraber olamazsa ben acik konusuyorum bu ask sevgi degil merhamete acimaya donusur... Sonucta evli bir bayan olarak benimde isteklerim olacak ve cocukta yapamayacagim .... belki tup bebek vs baska seylerle cocuk sahibi olunabilir ama bu da cok zor zahmetli is ki herkesin bir raddede cinsellige ihtiyaci var. Dunya nimetleri derken ben evlilikteki seksten bahsetmistim. Belki evli degilsiniz anlamiyor olabilirsiniz fakat evli veya cinsel hayati surekli olan insanlar icin seks ihtiyactir.... Ve dusunun bunu hayatinizin geri kalaninda asla bir daha yapamayacaginizi... Sadece seks degil insanin sevismeye sevilmeye oksanmaya vs de ihtiyaci var.... tensel temas olarak diyorum. Bunlar felcli biriyle mumkun olmaz. Ben acimasizlik yapmak istemiyorum ama bu sekilde hele gencse cok az kisi katlanabilir. Siz istisnai eger felc olursa.... diye bir yaklasimla baslamissiniz.... eger le baslayip devami gelecek cok sey yazilabilir buraya. Cinsellik yasasin yasamasin bu kendi tercihi evlilikten once.. Fakat evli degilseniz eger duzenli seks yapmaya alismamissiniz boyle konsumayin... siz yasamadiginiz icin size kolay gelebilir ama yasayinca ve alisinca ekmek su banyo yapmak vs gibi ihtiyaca donusuyor ve karsilanmadimi insanda depresyon , rahatsizlik, huzursuzluk ve asabiyet yaratiyor. benden soylemesi. gayet acik konustum baska ne diyebilirim bilemiyorum.
evli degilim ancak bahsettigim sikintilarla cinsel hayatlari son bulmus birkac cift taniyorum ve bunlardan biri COK YAKINIM.
sizin icin cinsellik vazgecilmez bi ihtiyac olabilir ama emin olun esine "acimadan" sadece sevdigi icin bu ihtiyacindan cok kolay vazgecenler var.
ve benim gorusume gorede olmasi gereken budur..
kendi adima umuyorumki bu dogrularimla yasarim omrum boyunca.
sizede elbette saygi duyarim, kendi dogrularinizla mutlu olmanizi dilerim.
Size şunu söyliyim, hiçbir erkek forumunda bu konu böyle kıran kırana tartışılmıyodurİşte kadınların bu tutumu zaten Türk erkeklerini bu noktaya getiren, ister istemez biz yönlendiriyoruz onları, hatta onlar bile yabancı biriyle evlendiklerinde bunu sorun ettiklerini görmedim ben hiç, Türk kızlarıyla evlendiklerinde sorun oluyor fark ederseniz, yeter valla hayatta daha önemli şeyler var!Açın bir dünya haberlerine göz atın bence
evli degilim ancak bahsettigim sikintilarla cinsel hayatlari son bulmus birkac cift taniyorum ve bunlardan biri COK YAKINIM.
sizin icin cinsellik vazgecilmez bi ihtiyac olabilir ama emin olun esine "acimadan" sadece sevdigi icin bu ihtiyacindan cok kolay vazgecenler var.
ve benim gorusume gorede olmasi gereken budur..
kendi adima umuyorumki bu dogrularimla yasarim omrum boyunca.
sizede elbette saygi duyarim, kendi dogrularinizla mutlu olmanizi dilerim.
sizin icin boyle olabilir.cinsellik hayatın vazgeçilmez bir parçası olmazsa olmazlardan
sizin icin boyle olabilir.
dedigim gibi bunu hayatinin vazgecilmezi yapmayan baska seyleri tercih eden cok kisi taniyorum ve mutlular.
o yuzen bunu genel gecer bi dogruymus gibi yansitmayin derim.
O kadinlarin hic orgazm olmaktiklarini farzediyorum o zaman.... zaten orgazm olamayan ne oldugunu bilmeyen orgazm olamadigi icinde cinselligin noldugunu bilmeyen pek cok kadin var... onlar vazgecmekte hakli tabi....cunku zaten vazgecilmis birsey yok ortada,,,, anlatamiyorum galiba bende yasamadan once ne var buyutulecek atlas deve degil ya diyordum... kimse zaten sex bagimlisi gibi dolasmiyor ortada. ne kadar bastirmaya calisirsin o kadar su ustune cikan bir olgu. Eger hic yasamadiysan zaten kendini tutarsin kolay olur ama duzenli bir sex hayatina alismis bir insanin vazgecmesi kolay degildir vazgecmek zorundada degildir zaten... Millet evlenicezde cinsellik yasayacagiz diye yillarca bekliyo evlenmeden yapama evlenince yapama e ne zaman yapicaksin peki o zaman??? Neyse zaten herkesin basian gelen bi olay degil herkesin kocasi felc gecirmiyor , geciripte iliskiye giremeyenler istisna zaten onlarida esleri dusunsun... Kim nederse desin evliligin buyuk bir kismi cinsellikle ayakta duran birsey... Evlenince anlarsiniz ne demek istedigimi
tesekkur ederim, derdimi anlatamiyorum bi turlu evli olmadigim ve bunu yasamadigim icin boyle dusundugum saniliyo ve aslinda dusuncelerimi cok daha net ifade etmek istiyorum ama kimsenin dusuncesine saygisizlik etmekte istemedigim icin birsey diyemiyorum..evliyim,çok da iyi,düzenli bir cinsel haaytım var,orgazm da oluyorum zevk de alıyorum.ama arkadaşa katılıyorum,hayatta daha önemli şeyler var. bu ne olduğunu bilip bilmemekle alakalı değil, bir tercih meselesi.
Ne kadar önemli şeyler değil mi dünyevi işler :) İdealle, kariyerle, parayla, pulla kısırlaştırılmış köpek gibi... İçindeki enerjiyi dışarı atamayan hedefine odaklı robot gibi...
Ruhsuz, mutsuz, her şeyini yarına endekslemiş, günü yaşayamayan, bir yerleri içten içe sürekli kanayan ama yaraları sarılamayan insancıklar yetiştirmek gurur tablomuz oldu :/ Çok acıklı ya.
tesekkur ederim, derdimi anlatamiyorum bi turlu evli olmadigim ve bunu yasamadigim icin boyle dusundugum saniliyo ve aslinda dusuncelerimi cok daha net ifade etmek istiyorum ama kimsenin dusuncesine saygisizlik etmekte istemedigim icin birsey diyemiyorum..
ben Rabbimin en ustun varlik diye yarattigi insanin, sexi vazgecilmez olarak gormesini ve evlilik gibi bi kurumun gelecegini buna baglamasini kabullenemiyorum sadece..
ben de tabu olarak görmüyorum
gerçekten zara da takılı kalanlardan değil ama duygularım önemli
bir erkek bir ilişkinin koşulu olarak bunu dayatıyosa
benim duygularımı, ne hissettiğimi zerre kadar önemsemiyorsa
ki benim gerçekten çok içimde kalmış bişeydir sevgiliyle sarılıp uyumak hep karsıma cıkanlar bundan acizdi
benim onunla birlikte olmamamı bencilsin,tutucusun diye nitelendiriyosa kötü oluyorum
ve bir erkek bana şişme bebek muamelesi yapmaya kalkınca da kırılıyorum
bu kadar güzel kelimeleri etmiş birisin eminimki evlenmeden yaşadığında da bu bi anlık heyecan için değil karşındaki kişi seni sevmeyi bildiği içindir
benim karşıma çıkmadı ki böyle birisi, her yeni jenarasyonda daha da laçkalaşıyor aşk
liseye giden kuzenlerimden arkadaşlarından duyuyorum herkes birbirinin sevgilisiyle sırayla takılır olmuş ki bu kızlar daha 15 yaşlarındalar
ben aşka inancımı kırdıkları için mutsuzum sadece, tek sorunun zar oldugunu bilsem gerçek aşkı bulmama engel hiç takılmazdım bile ama farkındayım ki değmeyecek insanlarla yaşanacak birliktelikler beni çok daha fazla üzer
şuan en azından aman ne hali varsa görsün diyip geçebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?