Yanlış olan ben miyim?

evli degilim ancak bahsettigim sikintilarla cinsel hayatlari son bulmus birkac cift taniyorum ve bunlardan biri COK YAKINIM.
sizin icin cinsellik vazgecilmez bi ihtiyac olabilir ama emin olun esine "acimadan" sadece sevdigi icin bu ihtiyacindan cok kolay vazgecenler var.
ve benim gorusume gorede olmasi gereken budur..
kendi adima umuyorumki bu dogrularimla yasarim omrum boyunca.
sizede elbette saygi duyarim, kendi dogrularinizla mutlu olmanizi dilerim.

Insaniz yasamadan bilemeyiz. Ben sadece durustce cevap verdim. Heleki cocugum yok eger olsaydi ve esimin basina bu gelseydi evet yaninda olabilirdim heleki cocugumda yokken ve bu sekilde olmasi muhtemel degilken ben yaninda kalabilirdim diyemiyorum. Ayrica sadece 25 yasindayim maalesef gencken insan dusunuyor omrumun geri kalanini boyle gecirebilir miyim diye? Iste her insan farkli zaten cogu kiside yapamaz yaparim diyenlerin coguda yapamaz zaten. Eger cinsellik yasamdiysan eksikligini duymazsin cunku alismadigin birsey fakat artik alistiktan sonra insan ayni olamiyor maalesef. Cinsellik maalesef yasandiktan sonra insanin hayatini istesende istemesende degistiren bir unsur

Size şunu söyliyim, hiçbir erkek forumunda bu konu böyle kıran kırana tartışılmıyodur İşte kadınların bu tutumu zaten Türk erkeklerini bu noktaya getiren, ister istemez biz yönlendiriyoruz onları, hatta onlar bile yabancı biriyle evlendiklerinde bunu sorun ettiklerini görmedim ben hiç, Türk kızlarıyla evlendiklerinde sorun oluyor fark ederseniz, yeter valla hayatta daha önemli şeyler var!Açın bir dünya haberlerine göz atın bence

Haklısın canım bencede öyle

cinsellik hayatın vazgeçilmez bir parçası olmazsa olmazlardan

sizin icin boyle olabilir.
dedigim gibi bunu hayatinin vazgecilmezi yapmayan baska seyleri tercih eden cok kisi taniyorum ve mutlular.
o yuzen bunu genel gecer bi dogruymus gibi yansitmayin derim.

O kadinlarin hic orgazm olmaktiklarini farzediyorum o zaman.... zaten orgazm olamayan ne oldugunu bilmeyen orgazm olamadigi icinde cinselligin noldugunu bilmeyen pek cok kadin var... onlar vazgecmekte hakli tabi....cunku zaten vazgecilmis birsey yok ortada,,,, anlatamiyorum galiba bende yasamadan once ne var buyutulecek atlas deve degil ya diyordum... kimse zaten sex bagimlisi gibi dolasmiyor ortada. ne kadar bastirmaya calisirsin o kadar su ustune cikan bir olgu. Eger hic yasamadiysan zaten kendini tutarsin kolay olur ama duzenli bir sex hayatina alismis bir insanin vazgecmesi kolay degildir vazgecmek zorundada degildir zaten... Millet evlenicezde cinsellik yasayacagiz diye yillarca bekliyo evlenmeden yapama evlenince yapama e ne zaman yapicaksin peki o zaman??? Neyse zaten herkesin basian gelen bi olay degil herkesin kocasi felc gecirmiyor , geciripte iliskiye giremeyenler istisna zaten onlarida esleri dusunsun... Kim nederse desin evliligin buyuk bir kismi cinsellikle ayakta duran birsey... Evlenince anlarsiniz ne demek istedigimi

evliyim,çok da iyi,düzenli bir cinsel haaytım var,orgazm da oluyorum zevk de alıyorum.ama arkadaşa katılıyorum,hayatta daha önemli şeyler var. bu ne olduğunu bilip bilmemekle alakalı değil, bir tercih meselesi.

evliyim,çok da iyi,düzenli bir cinsel haaytım var,orgazm da oluyorum zevk de alıyorum.ama arkadaşa katılıyorum,hayatta daha önemli şeyler var. bu ne olduğunu bilip bilmemekle alakalı değil, bir tercih meselesi.
tesekkur ederim, derdimi anlatamiyorum bi turlu evli olmadigim ve bunu yasamadigim icin boyle dusundugum saniliyo ve aslinda dusuncelerimi cok daha net ifade etmek istiyorum ama kimsenin dusuncesine saygisizlik etmekte istemedigim icin birsey diyemiyorum..
ben Rabbimin en ustun varlik diye yarattigi insanin, sexi vazgecilmez olarak gormesini ve evlilik gibi bi kurumun gelecegini buna baglamasini kabullenemiyorum sadece..

cinselliği evlenmeden önce yaşamayanlar yaraları sarılamayan insancıklar yani he oo o zaman bizim hemen yarını öbür günü unutmamız, bugünü yaşamamız, her erkek arkadaşla yatmamız gerekiyor. biz nasıl insancıklarmışız yahu.

ne kadar saçma ya... avrupai olmaya çalıştıkça millet sapıtıyo artık... ne alakası var bunun eziklikle? herkes yaşıyo veya yaşadı die sende yaşamak zorunda deilsiin. herkesin kendi kararı o. kimin cinsel yaşamı kime neden dert olsun ki? ama ben yetiştiğim aile ve çevreye göre evlilik öncesi ilişkiye karşıyım. yaşayanlar yok mu? var...pişmanlar mı? sonuna kadar. en azından sen gece yatağına yattığında vicdanın rahat onlar kendi hallerine yansın bence :)

afedersinde senin çevren o... ve çocuklarıyla dolmuş dostum.
sen kendi yoluna bak. düşüncenden de sakın çıkma.
ve şunu unutma; namus şeref onur gurur sahibi hiçbir erkek sevdiği kıza el süremez!
sana bundan bahseden sevgililerine gerçekten böyle düşünüp düşünmediklerini sor. cevap evet olursa kendi ailesi hakkında da bu kadar geniş görüşlü olabilirmiymiş onuda sor... kardeşi ablası vs :) onada evet derse uçan tekme atarak uzaklaş ........lik abidesinin tekidir.
aşk cinsellikle yaşanıyorda zamanında birbirini zor gören nice aşıklar vardı. onların ki neydi?
şuan toplumun %90'ı yolundan sapmış durumda olduğu için sürü psikolojisiyse sende doğru olan oymuş gibi hissedebilirsin. ama bence asla yanılma...
he o bahsettiğin sevgililerinede gelince; kendi payını alır sonrada defolup gider ortada kalan sen olursun.
ama bunu ortada kalırım diyede yapma. gerçekten böyle aşağılık birşeyi küçümsediğin için böyle yap...

bak olay şu

''Çevremdeki bazı kız arkadaşlarım bile onu yaşamazsan olmaz, erkek bu lisede değiliz sonuçta mantığındalar.
Onlar bile hemcinsim olmalarına rağmen, erkeklere hak veriyor gerçekten anlayamaz oldum.'' o...pu kısmısı :)

''İnanın bunu bir kişiyi baz alıp yazmıyorum. Eski sevgililerim dönmek ister ama hep bişeyler yaşamadan olmaz derler.
Son bir kaç ay içinde çıktığım bir kaç kişi onlarla cinsel anlamda birliktelik yaşamadım diye ya uzaklaştılar, ya da direkt bu şekilde olmaz dediler.'' bunlarda o o...pu kısmısının öyle yatıp kalkıp ordan burdan kaza kurşunu peydahladığı çocukları :)

denklem bu hadi kolay gelsin...

haa unutmadan;

''Bi de anlamadığım çevremde,bunu yaşayanlar da gayet güzelce rahatça evleniyorlar da.''

26 Kötü kadınlar, kötü erkeklere; kötü erkekler, kötü kadınlara; iyi ve temiz kadınlar, iyi ve temiz erkeklere; iyi ve temiz erkekler, iyi ve temiz kadınlara (yaraşır). Bunlar, onların demekte olduklarından uzaktırlar.1 Bunlar için bir bağışlanma ve kerim (üstün) bir rızık vardır.

nur suresi.

gayet mantıklı düşünüyorsun bence burada yanlış bişey göremedim tek yanlış arkadaş çevren diye düşünüyorum

cinselliği sevgilisiyle değilde başka kadınlarla yaşayan erkek türü sadece bizim ülkede yaşıyor sanırım..karmaşık konular bilemedimki..senin düşüncen geri kafalılık yada şu bu diye adlandırılamaz öncelikle bu senin tercihin tercihi başka olanlarada bişey demeye hakkımız yok..kendin gibi biri karşına çıkana dek bekliyecen artık.hem cinsellik yok diye ayrılanı koyver gitsin ilşkide cinsellik yaşandığı zaman bile bunu bi saati zamanı olyo cinsellik yaşayalımda ilşkimiz bitmesin hadi diye olmuyo yani insanların hazır olmasıyla sevdiğinden sevildiğinden emin olmasıyla alakalı bişey bu..yoksa tanışalım bi ayda yatalım diye bişey yok..olcaksa erkek zorlayacaksa zaten niyeti bellidir.takma kafana

katılıyorum sana ben de fikrimi çok daha net ifade etmek isterdim ama önemli olan karşı tarafın nasıl algılayacağı, o yüzden susuyorum. insanların hayata hangi taraftan baktığı ile alakalı bişey.evet çok haklısın biz insanız dimi,içgüdülerimizle hareket etmenin ötesinde irademizle hareket etmeliyiz ama dediğim gibi ne kadar anlatırsan anlat,anlaşıldığın kadarsın.ama aynı fikirde olmak güzel

Ben 30 yaşındayım , 11 Haziran da evlendim taze geliyim.:) 1,5 sene nişanlı kaldım ama evlendikten sonra eşimle beraber oldum.Olması gerektiği gibi.Seni seven değer veren adam zaten beraber olmayı kabul biletmez böceğim.Sana denk gelen adamlar adam değil bugünü düşünüyorlar yarına Allah kerim diyenler.Sakın düşüncenden vazgeçme Allahtan hayırlısını iste dua et.Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah

Ne zaman kendini hazır hissediyorsan doğru zaman olduğunu hissediyorsan o zaman yaşanmalı bence cinsellik. Benim için öyle en azından. Evlendikten önce ya da sonra belli olmaz. Kimse kimseden namuslu da değil ayrıca burda konuyu açan arkadaşa destek çıkalım derken evlenmeden önce cinsel ilişkide bulanları aşağılayan sözler edenleri gördüm. Kimin ne haddine? Herkes kendi doğruları kendi inanışları var.
Canım sen doğru bulmuyosan ilişkide bulunma. Senin seçimin, herkesin de saygı duyması gerekir. Ama sen de onlara saygı duy. Her şey karşılıklı.

Özgürlük güzel şey. Özgürce herşeyi yaşama hakkını kullanabilmek kendi hayatı üzerinde başkalarının sözüne ihtiyaç duymayanların belirgin özelliklerinden.
Ama özgürlüklerin, tercihlerin, kendi hayatımız üzerine düşüncelerimizin ve yaşadıklarımızın..malesef bunların yanlış olanları var..
Özgürlüklerin aptalca kullanıldığı anlar var.
Her toplumun kendi yaşam alanı içinde doğruları-yanlışları var. Bunlardan kaçış yok. Bunları ne biz kadınlar ne de "adı batasıca" erkek milleti belirliyor..Biz belirliyoruz, atalarımız belirliyor, çocuklarımız için, kendimiz için..Bizim tüm karşıt veya yanında görüşlerimize rağmen toplumun bu değer yargıları var. Sen benimsemesen bile sevdiğin adam benimsiyor, baban, annen benimsiyor. Yan komşun benimsiyor.. Benimsemek zorunda. Bu havuzda yüzebilmenin kuralı bu. Bu havuz bizim olmadıkça, havuzun içinde tek olmadıkça, "işemek istiyorum, benim çişim, benim ihtiyacım; öyleyse işerim" diyebilmek ne kadar mümkün.. Toplum böyle bir havuz..Annemizin, babamızın, bizim, eşimizin, çocuklarımızın, hatalarımızın ve doğrularımızın içinde yüzdüğü bir havuz...Bu havuzun kuralları var..
İffetsizlik (evlilik dışı cinsellik yaşamak anlamında) bu havuzu koyu kırmızıya boyayacak hareketlerden biri.. Bu toplum bu harekete karşı bu koyu kırmızı tepkiyi biz istesekte istemesekte koymuş durumda...ve malesef bu tepki sadece bize, kadınlara, karşı..Ama sonuçları erkekleri de ilgilendiriyor. Buna karşı duracak erkek o havuza kafasını gömmek durumunda. Görmemek ve fıtratına yerleşmiş o koyu kırmızı tepkiyi göstermemek için aldığı soluktan vazgeçmek zorunda..Sevdiğiniz ve sizi deli gibi seven adamı yüreği sıkışır, soluğu kesilir halde düşüncelere atmak, bu havuzda boğulmasını izlemekte var bu tercihin sonunda...Sevdğinizin boğulduğunu izlemek.. ve bu ihtimalin %80 nin üzerinde olduğunu söylemek hiçte abartı değil ülkemizde. Erkeklerimiz böyle...%80 ihtimalle sizin seven, sizinle hayatı meşru haliyle paylaşmaya niyetlenen birine bunu yaşatmak ister misiniz? Kendinize bunu yaşatmak ister misiniz?

Tercihlerimizi ve özgürlüklerimizi yaşarken neyi göze aldığımızı, neyi karşımıza aldığımıza dikkat edelim derim.

Meseleyi bekaret, zar, olarak ele almak ne kadar dar bir kapsam..hatta bence alakasız...Mesele hayatı meşru koşulları içinde yaşamaktır. Konu cinsellikse iffetli olmak bunun karşılığıdır. Aksi tercihlere saygı duymam, beğenmem, mümkün değil... Sevgiyi, aşkı en makbul haliyle yaşamak lazım. Sabırsızca, bencilce, meşruluktan uzak tercihlere saygı duyamam..

Bunları yazarken 28 yaşında bir erkek kardeşi olan ve onun bazı yaşadıklarına tanık bir abla olarak ve...

2 sene önce boşanmış ve şimdi başka biriyle yine "gelinlik" giyerek evlenmek üzere olan bir kadın olarak yazıyorum..
Hayatımı meşru koşulları içinde yaşadım. Çalışarak kazanırım, kimseye muhtaç değilim.. İki ev bakarım çok şükür.. sevdim evlendim, anlaşamadım boşandım..
Yine sevdim, yine sevildim ve şimdi yine tertemiz giyeceğim gelinliğimi..Kaynanama sen ne kadar pir paksan bende o kadar pir pakım diyebildim.
Ahlaklı, dürüst, terbiyeli ve iffetli olmaktan zarar görmedim..Sizde görmezsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…