senin etrafındakiler fazla yozlaşmış bence
ne demek itici yaa
insanların kişisel kararlarına saygı duymak ( ne olursa olsun ) bu kadar mı zor acaba??
hayır alakası bile yok senin bir fikrin isteklerin var, yanlıs veya dogru denmez kimse seni yargılayamaz. ayrıca etrafındaki insanları da hiç anlayamadım ne demek 20 li yaşlardan sonra bakire olmak ezik itici taşralı bir görüntü sergiler ben çok sinirlendim yerinde olsam kendime yepyeni bir çevre kurardım ben böyle insanlara katlanamazdım bende senin gibi düşünüyorum ben onlara bişeyler yasadıgı için hiç bişey demiyorsam onlarda bana ezik taşralı bilmemne diyemez..
canım benim yüremez olurmu gayette yürür ben nişanlıyım 5 yılın sonunda evleniyorum demekki neymiş oluyormuş...seninde cevrende ne kurt varmış öyle cinsellik olmadan olmaz diyip seni terk etmişlerbence sen kızlı erkekli cevreni bir değiştir cinsellik benim için tabu değil ama öyle ayağa düşmemeli sende sorun yok benim kanımca
Bi de anlamadığım çevremde,bunu yaşayanlar da gayet güzelce rahatça evleniyorlar da.
genelde biten ilişkilerimin ardından yapıyorlar bu yorumları
durumumu bilen arkadaşlarım özellikle
hep aynı laflar e bişey yaşamazsan erkek bu tabii elbette gider
ya da senin gibi bi kız bu yaşta, aaaa inanmıyorum falan türü laflar ya da tamam birlikte olma ama bozulmadan da bişiyler yaşayabilirsin diyenler
ki şu son yazdığımı hepten iki yüzlülük buluyorum. bişeyi ya yaşarsın ya yaşamazsın
sanki erkekler üstün varlıklar biz onlara yaranmak zorundaymışız gibi düşünüyorlar
Niye olmasin, asil öyleleri cok güzel evlilikler kuruyorlar canim, cünkü hersey sadece zarlik olmadigini biliyorlar.
en iyi yol kendi bildigin yoldur...
Bosver sen onlari biz amerikan dizilerinde yasayan ailelere benzemeyiz.Bence dogru yoldasin, karsinda bigun adam gibi biri cikacakdir.
Güzelim çevrendeki insanlar halt etmişler.2011 yılındayız ve bekaret hala çok değerli. Bekaretin önemli oladığını söyleyen erkekler bu palavrayı karşısındaki kızı kolayca yatağa atabilmek için uydururlar. Sana ezik ve taşralı diyen kız arkadaşların da eminim kendileri bakire değildirler, asıl kendileri bakire olmamalarının ezikliğini yaşıyorlardır ve sen de onlar gibi olduğunda kendilerini daha iyi hissedecekleri için seni de aralarında görmek istiyorlardır. Çünkü sen karşılarında bakire olarak durdukça onlara pişmanlıklarını hatırlatıyorsun. Yanlış anlaşılmasın, evlenmeden bekaretini kaybeden bayanları da asla kınamıyorum, asla kötü gözle bakmam, bakana da çok kızarım ama senin kararına saygı duymayıp seni eziklik ve taşralılıkla suçlamaları da büyük saygısızlık. Sen ayrılıp giden et meraklısı erkekleri boşver, kararına saygı duyacak ve sana değer verecek bir adam mutlaka karşına çıkacak, onu bekle. O zaman "iyi ki beklemişim" diyeceksin emin ol!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?