Yanlış olan ben miyim?

onu albert abi demedi, rene descartes dedi

diğer söylediklerine tamamen katılıyorum

işte ben buna inanmıyorum
ama benim inanıp inanmamam önemli değil ki

nasıl yani ben de bişey var da bu teklifi yapabiliyorlar
evet dikkat çekiciyim, dikkat çekici olmayı da severim ama bu bana böyle teklif sunulmasını gerektirmiyor
bir kız sade değil de daha dikkat çekici tarzı seviyor diye bu suç olmamalı
ki daha sade olmayı da denedim, ama bu defa da uzaklaştılar hep benden
tamam siz evlenilecek kız olun, ben eğlenilecek görünümlü olayım ama yine de böyle bişeyi hakettiğim anlamına gelmez
bilmiyorum belki de ben hep yalnışların peşindeyim belki de doğru çok farklı yerde

Daha az sevgili değiştirmeyi deneyin.
çevremdeki biri sürekli sevgili değiştirse kusura bakmayın ama hakkında hiç iyi şeyler düşünmezdim.
sanırsam çevrenizdeki erkeklerde böyle düşünüyor..

ayrıca bir şu var "bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyim"
kız arkadaşlarınız evlilik önce ilişkiyi destekliyor ve yapmayanı cahillikle suçluyorsa çevrenizdeki erkekler arkadaşları böyleyse o da böyledir gözüyle bakıyordur.

ve ilk etapta cinselliği öncelikli tutan " hiçbir erkek" ciddi düşünmüyordur.

İlk etapta kimse ciddi düşünemez zaten değil mi. İlk etapta evlenirim diye bakamadığı için zaten cinsel olarak tartıyor mecbur.

madem öyle bu tür cinsel konulardan uzak olmak isteyen konu sahibimiz ilk olarak evliliği düşünebilicek kişiler arasın.
ilk etapta ciddi düşünebilicek çok kişi var yanılıyorsunuz.
o cinsel olarak tartanın da kullanıp "hmm yok ten uyumumuz yokmuş " diyip bırakmayacağını nerden bilebilir ki.
bunu hoş görüyle karşılayabilen bir bayan olsaydı zaten buraya konu açmazdı.
ama gayet de normal bir durum diyen bir bayan olursa siz sanırım normal diyorsunuz;
o zaman gayette güzel evlilikten önce "ten uyumuna" bakılabilinir.
insanlar birbirini cinsel yönden tartabilir.
eğer uyuşmuyorlarsa bu ilişki bitebilir..

yanlış anlaşılmasın ilişkinin en başından bahsediyorum ilerlemiş ilişkilerde tabi ki bu tür olaylar yaşanabilir.
ama daha yeni tanıştığım bir şahsa "oho sende çok cahilmişsin yatmıyorsun" dedirtmem!
önce duygusal olarak bir şeyler paylaşıcaksın ki o dediğimiz olay "aşk" için olsun
"ihtiyaç" için değil.

sevgili değiştirmemin nedenini de yazdım, bir erkekle arkadaş olarak nasıl biri olacağını anlamanın imkanı yok
ki iki insan birbirini beğeniyorsa arkadaş da kalamıyor
ben de elbet bay doğruyu bulsam, çok erkek meraklısı değilim elbet bundan sonrasını onunla geçiririm
benim çok sevgili değiştirmemin sebebi bay doğruyu arıyor olmam
ki benim çok sevgili değiştirdiğimi de o kadar dışarıya yansıtmıyorum
o da böyledir gözüyle bakıyosalar da sonradan benim nasıl baktığımı öğreniyolar
önemli olan nasıl göründüğüm mü nasıl oldugum mu
bu konuda oldugun gibi görün diye bişey olmuyor insan süslenmeyi seviyor, çevresindeki arkadaşları da rahat diye potansiyel yatak partneri gözüyle bakılmamalı

silenzio, dünden beri bekliyorum belki mesaj kutunu boşaltırsın diye ama boşaltmadın :) burdan yazmak zorunda kaldım ben de. cevap atamıyorum sana :)

ya aynen dediğini yapıyorum hatta son dönem, evlilik meraklısı değilim o kadar da ciddi ilişki de olur öncesinde
sırf 30 yaş üstü daha yatkındır buna diye son dönem, o yaş grubuna yöneldim onlar daha fena çıktı
yaşıtlarım en azından bi çekiniyolar hemen söylemeye
ki sizden çok farklı düşündüğümü de sanmıyorum benim derdim bana aşkı hissettirmeyip beklentiye girip bide üstüne beni bencillikle suclayanlarla

İlk etapta kimse ciddi düşünemez zaten değil mi. İlk etapta evlenirim diye bakamadığı için zaten cinsel olarak tartıyor mecbur.

ona ben de katılıyorum da benim sinir olduğum, hadi eve gidelimler, sözlü sıkıştırmalar, daha ilk başta azcık ilgilen be adam dimi hemen lafı oraya getirmeler.
insanın içinde dürtüsü varsa bile öldürüyolar. sırf bunlar yüzünden frijitliğe doğru gittiğimi hissediyorum.
insan ne kadar cinsel dürtüleri de olsa, ilgi,sevgi, sefkat ihtiyacı da var

Son düzenleme:
konu nerelere gelmis..
kim ne yasiyorsa, ne yapiyorsa kendine..
yasamayana ezik, tasrali demek ne kadar sacmaysa yasayanada ahlaksiz, günah isliyor, zina yapiyor demekte o kadar sacma..
herkesin dogrusu farklidir..
kimi dini acidan bakar, kimi duygusal yaklasir, herkes istedigini yasar..
eger sevdigin helalin olmadigi icin öpmek, sarilmak hatta bir yerde yalniz kalmak bile günahsa o zaman tüm dünya günahkar....

o zaman sen şunu bil ki bencil falan değilsin..
cahilde değilsin
aşkı bulduğunda bunun planlanarak olan bir şey olmadığını öğrenirsin zaten
sana cahil v.s diyenlerde bunu öğrenir umarım
hem boşver artık hiç bir yaş grubunu deneme o kişi "bay doğru" seni bulur bir gün..
kim bilir belki senden küçük belki yaşıtın belki de büyük birisi olur..
ama o gün mutlaka gelicek..
buna kader diyoruz ve kader planlamayı sevmiyor

kesınlıkle kendı dogrularından vazgecme cnm .cınsellık yasanmadıgı ıcın ılıskıden soguyorsa karsı taraf hıc kafanı yorma bıle .erkek mılletıne guvenmı olur ,bugun sana cınsellık yasamıyorsun dıye ayrılık teklıfı eder,yarın sana da ,sen cınsellık yasadıgın ıcın ,baska bırısıyle yasamadıgını nereden bılıyım dıye ayrılık teklıfı eder.yanı cnm sen bıldıgın dogrularından vazgecme .bırak bu yuzden ayrılsınlar senden .cınsellıgı yasayıpda ayrılmak cok daha zordur .en azından bu sekılde kullanılmadan atlatırsn ayrılıkları .

"Pelmeyin kullanıcısından alıntı
ya da tamam birlikte olma ama bozulmadan da bişiyler yaşayabilirsin diyenler
ki şu son yazdığımı hepten iki yüzlülük buluyorum. bişeyi ya yaşarsın ya yaşamazsın
sanki erkekler üstün varlıklar biz onlara yaranmak zorundaymışız gibi düşünüyorlar"

ben de dünden beri bunu söylüyorum ya. Erkekler üstün değil kardeşim.Sen kimseye yaranmak zorunda değilsin.ne öyle ne böyle.Sen kendin gibi bir insan bul sana tavsiyem.Çünkü tecrübeli bir adam seni üzebilir.beklentileri farklı olabilir.Ama sorun ben nasıl anlayacağım doğru insan olduğunu uyum olduğunu diyorsan onu kalbine soracaksın. kalbin seni yanıltamaz mı? evet yanıltabilir.hayat da risk almaktır zaten.Ama sadece kendin için.başkası istedi diye değil.Umarım güzel bir hayatın olur.

Herkesin beyni oraya islemez!

Cinsellik güzeldir dogru insanla dogru zamanda!

Arkadasim benim yaptigim yorumda ben Müslümanligi falan dile getirmemisken bu cirkin hakaretiniz icin sizi kiniyorum!

ne ögrenmem gerektigini size mi soracagim.

NE ALAKA???

Bir erkek bir kizla tanisinca sanki hemen diyormu: soyun bakacam bana uygun musun cinsel yönden,seni arzuluyormuyum bakacam.

belki kizin sirti dolu sivilce ve bu erkek hoslanmiyor pek...???

eee nasil görüyor gercekleri???

bence nasil ki bir insani ilk basta tanirsan karakter olarak, vücudunu da zamanla gördügüne göre, zamanlada kesif edebilirsin!!!

yani asil cinsellik kesiftir,baskadir!!

her yeni geleni bu defa doğru sandığım için biraz da böyle oluyor
senelerdir bekledim bekledim gelen giden yok galiba benim beyaz atlı prensin atı kaçtı yayan geliyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…