- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Allah'ın tövbe kapısı herzaman açıktır namaz kılın tövbe edin söylediklerinizden.Amin sizinde yuvaniz hep mutlu huzurlu olsun inşallah
amin
tövbe edin Allah herşeyin hayırlısını versin
hayırlısını isteyin Allah tan
Amin inşaAllah Rabbim in merhametine sığınıyorum o affedicidir. İşte içim içimi yiyor kabul olunan dua saatine denk gelirse duam o zaman ne olur diye haklısınız en güzeli tövbe edip dua etmemBen anlamam da tövbe et bence.
Allahım affedicidir.
Bunu ben demiyorum çocuğuma elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum onun üstüne titriyorum 4 4 lük müyüm hayır ama ben kötü bir anne değilim. Bu konuda çocuğa bakamiyorsun diyen yani çocuğa yemek yediremiyorsun diye kötü anne yapan eşim ben degilimDün iyi bir anne degıldınız , bugun iyi bir anne oldugunuzu mu dusundunuz ?
İnşaAllah canım işte bazen sinir anında istenmeyen şeyler yaşanıyor söyleniyor ben de bir örneğim. Dediğin gibi inşaAllah tutmaz duamOlur olur merak etme. Her dua kabul olsaydi.. Dunyada insan kalmazdi sanirim.
Şu an için değil canım ama ileriye dönük Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olsun derim hep o gün de eşim bağıra bağıra bana anneligime laf edince bir anlık sinirle çıktı ağzımdan ne olursa olsun etmemem gerekir diye ama iş işten geçti.Duanın ne demek istediğini Allah biliyor zaten.
'Kötü anne olacaksam' diye koşullu bir söylem bu.
Anne hiç olmayayım dememişsin ki benim gibi.
İkinciyi mi düşünüyorsunuz,hayırlısı ile sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Ya duam gerçekten yanlış değil mi bu dua yi duyan bana tepki verdi mantığım kayboldu sen çocuğum olmasın diye beddua ettin diyenler bile varduan yanlış değil ki hatta çok doğru ve mantıklı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?