Yanlış yanlışı doğurdu :(

Lovedreams

Beni hep mutlu hatırlayın olur mu. :(
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
5.053
22.469
268
Hatunlar bir önce ki konumu bileniniz vardır. O gün çok sinirlendiğim için ağzımdan beddua değil ama yanlış bir dua çıktı. "EĞER İYİ BİR ANNE OLAMAYACAKSAM ALLAH BANA İKİNCİ ÇOCUĞU NASİP ETMESİN" dedim. Çok üzgünüm çok pişmanım duam tutar mı lütfen söyleyin. Evet şu dilime sahip çıkamadım sinir haliyle çıktı bu sözler
Çocuğun ne suçu var ki hepsi bizim hatamız ve kendi dilim yüzünden duam tutar diye çok korkuyorum. Bu durumu engellemek için ne yapmalıyım çok pişmanım evlat sahibiyim ama bir evladım daha olsun isterim en hayırlı olduğu zaman gelsin isterim. Benim yüzümden çocuğumuz olmazsa kendimi hiç affetmem lütfen dua edin bize duam tutmasın. Rabbim herkesin evladına hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin evlat sahibi olamayanlara Rabbim en kısa zaman da nasip etsin..

amin
tövbe edin Allah herşeyin hayırlısını versin
hayırlısını isteyin Allah tan

Allah'ın tövbe kapısı herzaman açıktır namaz kılın tövbe edin söylediklerinizden.Amin sizinde yuvaniz hep mutlu huzurlu olsun inşallah

amin
tövbe edin Allah herşeyin hayırlısını versin
hayırlısını isteyin Allah tan

Ben anlamam da tövbe et bence.
Allahım affedicidir.
Amin inşaAllah Rabbim in merhametine sığınıyorum o affedicidir. İşte içim içimi yiyor kabul olunan dua saatine denk gelirse duam o zaman ne olur diye haklısınız en güzeli tövbe edip dua etmem

Dün iyi bir anne degıldınız , bugun iyi bir anne oldugunuzu mu dusundunuz ?
Bunu ben demiyorum çocuğuma elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum onun üstüne titriyorum 4 4 lük müyüm hayır ama ben kötü bir anne değilim. Bu konuda çocuğa bakamiyorsun diyen yani çocuğa yemek yediremiyorsun diye kötü anne yapan eşim ben degilim

Olur olur merak etme. Her dua kabul olsaydi.. Dunyada insan kalmazdi sanirim.
İnşaAllah canım işte bazen sinir anında istenmeyen şeyler yaşanıyor söyleniyor ben de bir örneğim. Dediğin gibi inşaAllah tutmaz duam

Duanın ne demek istediğini Allah biliyor zaten.
'Kötü anne olacaksam' diye koşullu bir söylem bu.
Anne hiç olmayayım dememişsin ki benim gibi.
İkinciyi mi düşünüyorsunuz,hayırlısı ile sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Şu an için değil canım ama ileriye dönük Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olsun derim hep o gün de eşim bağıra bağıra bana anneligime laf edince bir anlık sinirle çıktı ağzımdan ne olursa olsun etmemem gerekir diye ama iş işten geçti.

Kizim zor karakter yani yemek konusu daha yeni yeni düzene girdi sayılır o günde çorba verecektim içmeyince ısrar etmedim anlık bir olay masadan tam kalkacağım elini tabaga bir attı kızım her yere döküldü. Sonra yok beceremiyorsun bir yemeği bile yediremiyorsun sen nasıl annesin gibi laflar etti bende sinirimden böyle dua ettim

yani artık "kötü bir anne olsam da 2. çocuğu ille de istiyorum" mu diyorsunuz?

çocuğun ne suçu var ki derken? ortada bir çocuk varmış gibi konuşmayın. zaten olmayan bir çocuk sizin duanız tuttuğu için hiç oluşmamış olmaz. saçmalıyorsunuz.

canımcım senin kocan önce iyi bir eş ve baba olsun sen çocuğa yemek yediremiyorsan seni anneliğinden vurmasın alıp tabağı o yedirmeye çalışsın.

merak etme kendini de suçlu hissetme.

Ah ah ..bir çocuk kolay büyümüyor ..hepimiz yaşadık böyle şeyler..sen iyi bir annesin..kızmışsın söylemişsin birşey olmaz inşallah..dua et bol bol..bu babalar ne kadar sabırsız olabiliyor bazen..benimkide oğlum üstümü kirletiyor diye söylenirdi ..tabi ilk çocuk..ikincide alıştı şimdi takmıyor bile..olabiliyor sen kafanı takma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…