Yanlış yanlışı doğurdu :(

Buraya bu kadar içten yazman bile tövbe etmen anlamında,herkesten de hayır duası alıyorsun bak şimdi.
Ayrıca şu eşlerin kılını kıpırdatmayıp insanla hele ki bebekle uğraşmanın ne demek olduğunu bilmeden yaptıkları boş yorumlara kulak asmayın,insanı boşuna günaha sokuyor bak.Sakince iki laf sokuştursan o dertlenirdi senin yerine.

Kötü bir dua gibi gelmedi bana. Yani içerisinde anne olmayayım geçiyor diye dua kötü diyemeyiz ki. Hatta doğru bir dua diyebilirim bence yani. Her zaman hayırlısını isteriz zaten. Siz de bir nevi öyle yapmışsınız.

Hayır kötü bir anne olsam hayatta çocuk yapmazdım ben zaten bir evladım var ve isteyerek yaptık çok şükür Rabbim verdi.
Kötü annelikten kastım çocuğa yemek yedirememek onu zorlamiyorum önceden çok ısrar ettim kızım bir kasik yemezdi şimdi ısrarsız kendi geliyor istiyor. Eşim çocuğa bakamıyorum elbiseleri kirleniyor üstü kirleniyor yemek yediremiyorum diye kötü anne yapıyor beni Allah aşkına çocuğu dövmüş eziyet etmiş gibi tepki vermeyin bana önce bi sorsanız niye böyle diyorlar diye

Tövbeni et duanı oku Allah niyetini görür

canımcım senin kocan önce iyi bir eş ve baba olsun sen çocuğa yemek yediremiyorsan seni anneliğinden vurmasın alıp tabağı o yedirmeye çalışsın.

merak etme kendini de suçlu hissetme.
Diyorum onda da yemiyor kimse yediremiyor bende yediremiyorum dün misal benden biberon istiyor ama yemek var ısrarla istemiyor ben de konuşuyorum hayır kızım bak burda ne güzel yemek var şimdi yemezsen sonra yersin diyorum kızım ağlayınca ver çocuğa biberon ağlamasın diyor kolaya kaciyor

Iyi bir anne oldugunu dusunuyorsan ettigin duada sikinti yok bence...
Ben kendimden eminim çevremde insanlar sen dua değil beddua ettin çocuğum olmasın dedin diyince aklım karıştı size danışayım dedim gerçekten yanlış dua mı ettim diye

Ya duam gerçekten yanlış değil mi bu dua yi duyan bana tepki verdi mantığım kayboldu sen çocuğum olmasın diye beddua ettin diyenler bile var
Yanlis degil. Kosullu bir cumle bu. Eger iyi bir anne olamayacaksam demissin. Yani sen iyi anneysen de kotu anneysen de duan dogru. Sana beddua etmissin falan filan diyenler de lafi neresinden anlamis merak ettim. Dogru durust Turkce bilmezler ama ahkam kesmekte ustlerine yok bu insanlarin. Ayrica sen de ne kadar cok buyutuyorsun olaylari. Ne kadar cok takiyorsun bu tur seylere.
Bir kere insan sinirden kotu birsey soylese bile ardindan yanlis birsey soyledigini farkettigi an kalben tovbe edersen bagislanmayacak birsey degil bu. Allah kalplerimize bakiyor. Senin agzindan bir beddua ciksin da hemen yerine getireyim diye agziniza bakmiyor Allah.

Maalesef bu dediğin doğru çok takıyorum sürekli düşünüyorum takıntılı biriyim. Evet ben elimden geleni yaptığıma inanıyorum kendimi övmek için değil cidden çocuğumu çok seviyorum Rabbim hayırlısı ne ise onu versin

Maalesef bu dediğin doğru çok takıyorum sürekli düşünüyorum takıntılı biriyim. Evet ben elimden geleni yaptığıma inanıyorum kendimi övmek için değil cidden çocuğumu çok seviyorum Rabbim hayırlısı ne ise onu versin

Çocuğunu düşünmeyen iyi bir anne olmasaydın böyle düşünmezdin bence. O yüzden korkma

bak canım bana verdiğin cevabın, benim yazdıklarımla hiç alakası yok. önceki konunu bilmiyorum. ben sadece bu konuda yazdıklarına istinaden yazdım. ama sen eşinin ettiği laflara çok içerlemişsin, onlara cevap veriyorsun farkında mısın...

ben sana kötü annesin demedim, nereden bilebilirim ben senin anneliğini, sorgulamak da bana düşmez. ama sen bi kafanı toparla bence.

Haklısın canım kusura bakma ben bi süre kafamı dinlemem lazım sakinlik dinginlik lazım bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…