- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Buraya bu kadar içten yazman bile tövbe etmen anlamında,herkesten de hayır duası alıyorsun bak şimdi.Şu an için değil canım ama ileriye dönük Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olsun derim hep o gün de eşim bağıra bağıra bana anneligime laf edince bir anlık sinirle çıktı ağzımdan ne olursa olsun etmemem gerekir diye ama iş işten geçti.
Kizim zor karakter yani yemek konusu daha yeni yeni düzene girdi sayılır o günde çorba verecektim içmeyince ısrar etmedim anlık bir olay masadan tam kalkacağım elini tabaga bir attı kızım her yere döküldü. Sonra yok beceremiyorsun bir yemeği bile yediremiyorsun sen nasıl annesin gibi laflar etti bende sinirimden böyle dua ettim
Hayır kötü bir anne olsam hayatta çocuk yapmazdım ben zaten bir evladım var ve isteyerek yaptık çok şükür Rabbim verdi.yani artık "kötü bir anne olsam da 2. çocuğu ille de istiyorum" mu diyorsunuz?
çocuğun ne suçu var ki derken? ortada bir çocuk varmış gibi konuşmayın. zaten olmayan bir çocuk sizin duanız tuttuğu için hiç oluşmamış olmaz. saçmalıyorsunuz.
Tövbeni et duanı oku Allah niyetini görürHatunlar bir önce ki konumu bileniniz vardır. O gün çok sinirlendiğim için ağzımdan beddua değil ama yanlış bir dua çıktı. "EĞER İYİ BİR ANNE OLAMAYACAKSAM ALLAH BANA İKİNCİ ÇOCUĞU NASİP ETMESİN" dedim. Çok üzgünüm çok pişmanım duam tutar mı lütfen söyleyin. Evet şu dilime sahip çıkamadım sinir haliyle çıktı bu sözler
Çocuğun ne suçu var ki hepsi bizim hatamız ve kendi dilim yüzünden duam tutar diye çok korkuyorum. Bu durumu engellemek için ne yapmalıyım çok pişmanım evlat sahibiyim ama bir evladım daha olsun isterim en hayırlı olduğu zaman gelsin isterim. Benim yüzümden çocuğumuz olmazsa kendimi hiç affetmemlütfen dua edin bize duam tutmasın. Rabbim herkesin evladına hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin evlat sahibi olamayanlara Rabbim en kısa zaman da nasip etsin..
Diyorum onda da yemiyor kimse yediremiyor bende yediremiyorum dün misal benden biberon istiyor ama yemek var ısrarla istemiyor ben de konuşuyorum hayır kızım bak burda ne güzel yemek var şimdi yemezsen sonra yersin diyorum kızım ağlayınca ver çocuğa biberon ağlamasın diyor kolaya kaciyorcanımcım senin kocan önce iyi bir eş ve baba olsun sen çocuğa yemek yediremiyorsan seni anneliğinden vurmasın alıp tabağı o yedirmeye çalışsın.
merak etme kendini de suçlu hissetme.
Ben kendimden eminim çevremde insanlar sen dua değil beddua ettin çocuğum olmasın dedin diyince aklım karıştı size danışayım dedim gerçekten yanlış dua mı ettim diyeIyi bir anne oldugunu dusunuyorsan ettigin duada sikinti yok bence...
Yanlis degil. Kosullu bir cumle bu. Eger iyi bir anne olamayacaksam demissin. Yani sen iyi anneysen de kotu anneysen de duan dogru. Sana beddua etmissin falan filan diyenler de lafi neresinden anlamis merak ettim. Dogru durust Turkce bilmezler ama ahkam kesmekte ustlerine yok bu insanlarin. Ayrica sen de ne kadar cok buyutuyorsun olaylari. Ne kadar cok takiyorsun bu tur seylere.Ya duam gerçekten yanlış değil mi bu dua yi duyan bana tepki verdi mantığım kayboldu sen çocuğum olmasın diye beddua ettin diyenler bile var
Tika etrafa kulaklarini sen kendini biliyorsan gerisi umrunda olmasinBen kendimden eminim çevremde insanlar sen dua değil beddua ettin çocuğum olmasın dedin diyince aklım karıştı size danışayım dedim gerçekten yanlış dua mı ettim diye
Maalesef bu dediğin doğru çok takıyorum sürekli düşünüyorum takıntılı biriyim. Evet ben elimden geleni yaptığıma inanıyorum kendimi övmek için değil cidden çocuğumu çok seviyorum Rabbim hayırlısı ne ise onu versinYanlis degil. Kosullu bir cumle bu. Eger iyi bir anne olamayacaksam demissin. Yani sen iyi anneysen de kotu anneysen de duan dogru. Sana beddua etmissin falan filan diyenler de lafi neresinden anlamis merak ettim. Dogru durust Turkce bilmezler ama ahkam kesmekte ustlerine yok bu insanlarin. Ayrica sen de ne kadar cok buyutuyorsun olaylari. Ne kadar cok takiyorsun bu tur seylere.
Bir kere insan sinirden kotu birsey soylese bile ardindan yanlis birsey soyledigini farkettigi an kalben tovbe edersen bagislanmayacak birsey degil bu. Allah kalplerimize bakiyor. Senin agzindan bir beddua ciksin da hemen yerine getireyim diye agziniza bakmiyor Allah.
Maalesef bu dediğin doğru çok takıyorum sürekli düşünüyorum takıntılı biriyim. Evet ben elimden geleni yaptığıma inanıyorum kendimi övmek için değil cidden çocuğumu çok seviyorum Rabbim hayırlısı ne ise onu versinYanlis degil. Kosullu bir cumle bu. Eger iyi bir anne olamayacaksam demissin. Yani sen iyi anneysen de kotu anneysen de duan dogru. Sana beddua etmissin falan filan diyenler de lafi neresinden anlamis merak ettim. Dogru durust Turkce bilmezler ama ahkam kesmekte ustlerine yok bu insanlarin. Ayrica sen de ne kadar cok buyutuyorsun olaylari. Ne kadar cok takiyorsun bu tur seylere.
Bir kere insan sinirden kotu birsey soylese bile ardindan yanlis birsey soyledigini farkettigi an kalben tovbe edersen bagislanmayacak birsey degil bu. Allah kalplerimize bakiyor. Senin agzindan bir beddua ciksin da hemen yerine getireyim diye agziniza bakmiyor Allah.
Haklısın canım bundan sonra dikkate almayacağım herşey olacağına varırTika etrafa kulaklarini sen kendini biliyorsan gerisi umrunda olmasin
Hayır kötü bir anne olsam hayatta çocuk yapmazdım ben zaten bir evladım var ve isteyerek yaptık çok şükür Rabbim verdi.
Kötü annelikten kastım çocuğa yemek yedirememek onu zorlamiyorum önceden çok ısrar ettim kızım bir kasik yemezdi şimdi ısrarsız kendi geliyor istiyor. Eşim çocuğa bakamıyorum elbiseleri kirleniyor üstü kirleniyor yemek yediremiyorum diye kötü anne yapıyor beni Allah aşkına çocuğu dövmüş eziyet etmiş gibi tepki vermeyin bana önce bi sorsanız niye böyle diyorlar diye
Haklısın canım kusura bakma ben bi süre kafamı dinlemem lazım sakinlik dinginlik lazım bizebak canım bana verdiğin cevabın, benim yazdıklarımla hiç alakası yok. önceki konunu bilmiyorum. ben sadece bu konuda yazdıklarına istinaden yazdım. ama sen eşinin ettiği laflara çok içerlemişsin, onlara cevap veriyorsun farkında mısın...
ben sana kötü annesin demedim, nereden bilebilirim ben senin anneliğini, sorgulamak da bana düşmez. ama sen bi kafanı toparla bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?