Yanlış yoldamıyım acaba??

mrsmev

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2008
36
0
Merhaba kızlar ben uzun süredir yeme alışkanlıgımı degiştirdim. Aileme göre yemek düzenimi degişteremiyorum öglen kahvaltı yapıyoruz akşam 6dan önce yemek yiyoruz. günde 2 ögün ve bol bol su içiyorum. Kahvaltıda ekmek olarak bi dilim falan yiyorum yanında küçük bir peynir ve domates salatalk akşam yemegindende 4-5 kaşık bazen gün içinde bisküvi yedigim de oluyor.mesela crax yedigimde doyurmuyor atıştırmalık ama kolorisi falan fazla die kilo vermemi engeller diye düşünüyorum şu sıralar benm anlamadıgım o kadrcık craxın nesi kilo yapar? ve sürekli egzersiz yapıyorum akşamları 45 dk yürüyüş ama kilo verdigimi göremiyorum bi türlü göbegim kökten gitsin istiyorum ama olmuyor?? bu yazdıklarımdan sonra sizce yola nasl devam etsem??
 
Fazla kilo yapan şeyler, fazla karbonhidrat ve yağdır. Bunun fazlası vücutta yağ olarak depolanır. O tür aburcuburların karbonhidrat ve yağ oranı yüksek olur. Onun yerine yağsız krakerlere yönelebilirsin. Mesela çubuk krakerin bir pakedi diyet için uygun aslında.
 
Kilo verme doneminde sabah kahvaltisina cok onem veriyorlar doktor ve diyetisyenler
sabalari metabolizmayi canlandirmak gerekiyor
kacta kalkip kahvalti yaptiginda cok onemli kalktiktan sonra 1saat icerisinde kahvalti yapmalisin kahvaltidan oncede su eger saat 10 gibi kalkip 12 kahvalti yapiyorsan once bir meyve mesala elma yiyebilirsin yinede tercih kahvaltidir
duzensiz yenilen herseyi vucudumuz kilo olarak kabul eder asli olan 3 ana 3 ara ogundur metabolizmayi canlandirmak icin bende senin gibi kilo vermek cabasindayim da :)))
bir tane normal biskuvinin(diyet biskuvi 2 tane ) kalorisi bir tane elmaya esdegerdedir yani ;atistirmaliklar cok kalorilidir ........gobek icinde ayrica gobek hareketiyapmalisin mekik gibi inanan faydasini gorursun
 
Teşekkür ederim kızlar. Ben bi kendimi tutim yemiyim abur cubur bakalım sonucum ne olucak inşşalah tutabilirim:KK70:
 
diyet urunlerın cubuk krakerlerınden yıyebılırsın.. tuzlu bıskuvılerıde guzel oluyor..
crax vs de tat cok ıyı ama yag oranı yuksek oluyor ıste malesef..
 
bende artık dıyetı bıraksamda beslenmemı her ne kadar bozdugum donemler olsada her aldıgımın besın degerlerıne bakmak alıskanlık oldu..
bazen cok seyden caydırıyor... ufacık seylerın kalorisi tahmın ettımızden cok olabılıyor o zzamn ıstahım gıdıyo ben bunu nasıl yakıcamkı dıyorum :)
 
X