Of benimkide aynı olay ama en azından hoşlandığınmış belki bişi doğar ama benim yaptığımla herşey bataraynısı benimde başıma gelmişti:) onun online olup olmadığına bakmak için profiline girmiştim, sayfayı kapatmadan cıkmışım, tekrar açtığımda arkadasıma diye ona yazdım:)kıvırmak için isim benzerliği işte yanlışlıkla oldu pardon demiştim, o da bravo:) demiştiyerse tabiii:)) (benimki eski sevgili değil ama hoşlandığım çocuk)
Valla yaptıklarıyla aslında nefret etmem gerekirken niyeyse etmiorum daha napmasınlazım acaba nefret etmem için bilemedim sadece soruorum hep neden nie niçin çünkü anlam veremiorum bu adice gitmesine ..valla ben lisedeyken bi sevgilimin peşinden çok koşmuştum. beni parmağında oynattı resmen. bit telefonuyla 5 dk da herşeyi unutuyodum. en son barıştım nefret ederek ayrıldım.. keşke benim kadar şanslı olabilrseydin. ben bu yüzden eski sevgilisyle barışanlara asla kızmam insanları gerçek yüzleri böyle ortaya çıkıyor
Canim benimki dedigim kisi ne benim onu sevdigimi biliuor ne de ben onun hakkinda birsey biliyorum .Va
Valla ben ilk gun tum resimlerımızı tek seferde sildim. Ikıncı gun Butun anıları topladım çöpe attım. Ucuncu gun içimden gelen herseyı yazdım mesaj attım. Dorduncu gun nosunu sildim. Hakkımı helal etmıorum
Ya dogru .Yaşla ne alakası varki bunişlerin kalp beyin söz geçiremiosun işte
Sonra noldu konustunuz mu?aynısı benimde başıma gelmişti:) onun online olup olmadığına bakmak için profiline girmiştim, sayfayı kapatmadan cıkmışım, tekrar açtığımda arkadasıma diye ona yazdım:)kıvırmak için isim benzerliği işte yanlışlıkla oldu pardon demiştim, o da bravo:) demiştiyerse tabiii:)) (benimki eski sevgili değil ama hoşlandığım çocuk)
Sewilmeye açız ya ondamYa dogru .
O manada demedim .hani yasi buyuk olanlar bi iste daha tecrubeli yoksa askin yasi yok sevmenin yani
Maksat sevilmekte değilki sevilmekse beni seven var ama ben sevemiorum o harmony tutmuo ama bu öküzlere harcadığımız mesaiyi bizi sevenleri sevmeye harcasak herşey farklı olurdu ..Sewilmeye açız ya ondam
Orası da ole. Amannn giden gıtsın yapcak bişey yok. Bız sahıp cıktık askımıza onlar yureksiz davrandı. O yuzden bay bay. Unutmayın biz herseyden kıymetliyizMaksat sevilmekte değilki sevilmekse beni seven var ama ben sevemiorum o harmony tutmuo ama bu öküzlere harcadığımız mesaiyi bizi sevenleri sevmeye harcasak herşey farklı olurdu ..
Orası da ole. Amannn giden gıtsın yapcak bişey yok. Bız sahıp cıktık askımıza onlar yureksiz davrandı. O yuzden bay bay. Unutmayın biz herseyden kıymetliyiz
Simdi bile bakip silecem tekrar. Rehberimde ekli duruyodu bi ara ama simdi sildim. Sadece bakmak istedigim zaman bakip siliyorum burdaki bicok bayan cocukca buluyo belki bu durumu ama uyeligimden beri bikac asagilayan bayanlara alistim artik. Ben bakiyorum onun resmine ne zaman acmis en son whatsappini acaba kimle konustu diye dusunuyorum o da benim numarama baktimi diyorum. Bi suru sorular dolasiyor kafamda. Sonra tekrar siliyorum dikkat ederek. Belki benimde bigun elim yanlislikla onu arar yada mesaj atar bende korkuyorum dikkatt etmeye calisiyorumBiz kadinlar yok mu ya.
Su profile bakmalar demekki bi ben bakmiyormusum .
Baska arkadaslar da varmis..
Canım ama bu kendıne ezıyet yaSimdi bile bakip silecem tekrar. Rehberimde ekli duruyodu bi ara ama simdi sildim. Sadece bakmak istedigim zaman bakip siliyorum burdaki bicok bayan cocukca buluyo belki bu durumu ama uyeligimden beri bikac asagilayan bayanlara alistim artik. Ben bakiyorum onun resmine ne zaman acmis en son whatsappini acaba kimle konustu diye dusunuyorum o da benim numarama baktimi diyorum. Bi suru sorular dolasiyor kafamda. Sonra tekrar siliyorum dikkat ederek. Belki benimde bigun elim yanlislikla onu arar yada mesaj atar bende korkuyorum dikkatt etmeye calisiyorum
Yok ne selam sabahi. Yuzumu gorunce yabancidan daha yabanciyim ona. En azindan yanindan yabanci biri gecince goz temasi tebessum falan olur. Ama bunda o da yok. Benim kalbim gum gum yerinden cikacak gibi atarken onda kesin kil kipirdamiyodurçok zor canım ya cidden ben düşünemiyorum gördüğümüselam sabah varmı peki yoksa iki yabancı gibimi .. nişanlılıkta atlatmışssınız evleniceğinizi düşünürken bu duruma düşmek gerçekten üzücü
Aman dikkat bi çok kez hata yaptım.. Ama bu şekil baktığmız sürece unutamicaz böle olmaz ama bende aynıyımSimdi bile bakip silecem tekrar. Rehberimde ekli duruyodu bi ara ama simdi sildim. Sadece bakmak istedigim zaman bakip siliyorum burdaki bicok bayan cocukca buluyo belki bu durumu ama uyeligimden beri bikac asagilayan bayanlara alistim artik. Ben bakiyorum onun resmine ne zaman acmis en son whatsappini acaba kimle konustu diye dusunuyorum o da benim numarama baktimi diyorum. Bi suru sorular dolasiyor kafamda. Sonra tekrar siliyorum dikkat ederek. Belki benimde bigun elim yanlislikla onu arar yada mesaj atar bende korkuyorum dikkatt etmeye calisiyorum
Biliyorum eziyet. Ben daha ne eziyetler ettim kendime. Ne aglama krizlerine girdim bi kendini bilmez icin. O ilk sevdigimdi. Ondan baskasini ne sevdim ne konustum ne de boylesine bi ask duydum. Ama o bunu umursamadi bile. Beni cok sevdigini dusunurken bi kiyafetinden bikipta atar gibi atti beni. Ve ben hala onun resmini bile gorunce kalbim hizlaniyorCanım ama bu kendıne ezıyet yayapma bunu
Aynen. Unutamiycam biliyorum. Zaten ben whatsapina bakmasam bile gunde bi kez bile en azindan goruyorum onu disarda unutmak mumkun degilki zaten boyle. Nisanliyken bu kadar goremiyorduk birbirimizi inan. Simdi istemedigimiz hlde gunluk goryyorum onuAman dikkat bi çok kez hata yaptım.. Ama bu şekil baktığmız sürece unutamicaz böle olmaz ama bende aynıyım
Allah yardımcın olsun ama basetmeyı ogrencez lazım. Yazık gunah sana canım benımBiliyorum eziyet. Ben daha ne eziyetler ettim kendime. Ne aglama krizlerine girdim bi kendini bilmez icin. O ilk sevdigimdi. Ondan baskasini ne sevdim ne konustum ne de boylesine bi ask duydum. Ama o bunu umursamadi bile. Beni cok sevdigini dusunurken bi kiyafetinden bikipta atar gibi atti beni. Ve ben hala onun resmini bile gorunce kalbim hizlaniyor
O dusunmedi yazik gunah demedi. Ne yeminler etmisti birakmamak icin. Ama hicbirini tutmadiAllah yardımcın olsun ama basetmeyı ogrencez lazım. Yazık gunah sana canım benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?